Şimdi Ara

Daha 1 ay olmadı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay kadar önce monster A5 V1.1.1 aldım , e tabiki de oyun oynamak için aldım bol bol oynuyorum , ama daha 1 ay olmadan w-a-s-d tuşlarını kullanmak için sol elimi koyduğum boşluğun boyası kalktı , ekran kalitesi zaten ayrı bi kötü (1080p görüntü açıyorum sanki 480p izliyorum) , bu nası bi kalitedir anlayamadım , almak isteyenler için söylüyorum monster pc sadece performans amaçlıdır.

• Size tavsiyem bu forumu okuyarak bir daha bir ürün almayın. Önceden böyle değildi son zamanlarda yönlendirmeye çalışan üyelerle doldu.
    Siİn için geç olmuş ama Msı monster victor gibi markalardan uzak durun herşey kağıt üstündeki gibi değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 30 Ağustos 2014; 17:36:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından performansından çok memnunum ama bu kadar para vermeye gerek yoktu
  • Umarım! Hep devam eder o performansı

• quote:

Orijinalden alıntı: ibolord

1 ay kadar önce monster A5 V1.1.1 aldım , e tabiki de oyun oynamak için aldım bol bol oynuyorum , ama daha 1 ay olmadan w-a-s-d tuşlarını kullanmak için sol elimi koyduğum boşluğun boyası kalktı , ekran kalitesi zaten ayrı bi kötü (1080p görüntü açıyorum sanki 480p izliyorum) , bu nası bi kalitedir anlayamadım , almak isteyenler için söylüyorum monster pc sadece performans amaçlıdır.

Bende monster kullanıyorum evet kasa üzerinde bilek konulan bölgelerde soyulma değil ama renk değişimi(kararma) var.Ama ekran konusuna katılamayacağım 1080p full hd film veya videolar 1080p yazmasına rağmen bazen full hd olmayabiliyor.Ben torrent kullanıyorum gerçek full hd filmler indiriyorum yaklaşık her film 15-16 gb işte o zaman gerçek kaliteyi yakalayabiliyorsunuz.

• Kardeşim bende indiriyorum torrent mevzu o değil , tv ye takıyorum HDMI kablosu ile , tv deki görüntü ile pc deki görüntü arasında çok açık fark var , ayarlarda falan da sorun yok hepsine baktım full kalite açık , ilk taktığımda çok şaşırdım , şimdi filmleri tv de izliyorum
  • quote:

Kardeşim bende indiriyorum torrent mevzu o değil , tv ye takıyorum HDMI kablosu ile , tv deki görüntü ile pc deki görüntü arasında çok açık fark var , ayarlarda falan da sorun yok hepsine baktım full kalite açık , ilk taktığımda çok şaşırdım , şimdi filmleri tv de izliyorum

Acaba sizin ekranda problem olabilirmi istiyorsanız servis ile bir görüşün bende hdmi ve wifi direct ile tvye bağlantı sağlıyorum arada fark yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Bundan 12 Sene Önce
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun oynarken mi :D normal işte , yatıyorum , pc kucağımda , kablosuz mouse , pili çıkarıyorum fişe takarak oynuyorum , ama anlamadığım daha 1 ay oldu o kadar da olmaz bence
  • Keske asus felan alsaydiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Size tavsiyem bu forumu okuyarak bir daha bir ürün almayın. Önceden böyle değildi son zamanlarda yönlendirmeye çalışan üyelerle doldu.
    Siİn için geç olmuş ama Msı monster victor gibi markalardan uzak durun herşey kağıt üstündeki gibi değil!

güldürdün başkan hani victor neyse daha marka imajı oturmadı vb... Msi ı oraya hangi kafayla koydun

• Yav bizim neyimizi gordunuz :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastosda123

Keske asus felan alsaydiniz

Asus gtx850 koyup 3.5 a satmaya çalışıyor.

• Kakà kullanıcısına yanıt
    Asus 1800 tlye i7 ve ekran karti cok ii olan laptop gordum daha 5-7 gun once pcdepodaydi sanirim

• quote:

Asus 1800 tlye i7 ve ekran karti cok ii olan laptop gordum daha 5-7 gun once pcdepodaydi sanirim

Abra 'nin birebir aynısı gtx850 li olanı
    3.5 a satıyor.
    O 1850 ye satılan oyun için değil. Bir
    tane yeni model çıkmış gtx850 li ama
    4gb ram 500 gb hdd koymuşlar. Ne
    serviste yukseltebiliyorsun ne de sen
    yükseltiyorsun.

• Kakà kullanıcısına yanıt
    Birsey sprcam bu laptop nasilsencehttp://www.gold.com.tr/acer-e5-571g-51ds-notebook_u

• quote:

Birsey sprcam bu laptop nasilsencehttp://www.gold.com.tr/acer-e5-571g-51ds-notebook_u

Acer la ilgili hiç bilgim yok, acer forumunda acar san daha iyi olur.,

• Sagol bir sorum var 4gb ram yeterlimi bf4 ac3 fln gibi

• quote:

ekran kalitesi zaten ayrı bi kötü (1080p görüntü açıyorum sanki 480p izliyorum) , bu nası bi kalitedir anlayamadım , almak isteyenler için söylüyorum monster pc sadece performans amaçlıdır.

kardeşim ekran çözünürlüğü arttıkça standart görüntüler kötü görünür mesela 1366x768 ekranda 720p hd gibi görünür. ama 1920x1080 ekranda açarsanız bu video yu kötü gözükür.. televizyonla arasındaki farkta oldukça basit tv de renkler canlı gözükür bunun nedenini kavrayabilmeniz gerekirdi, televizyon sadece ekran için üretilmiştir monster oyun ve performans için. a5 lerin kasaları çok üst düzey değil maalesef. 2500-2600 fiyatlar kasa kalitesi ve ekran için alınmıyor sizden gtx 860 m gibi harika bir ekran kartı var kasa kalitesi ve ekran tarzı tüm teferruatları istiyorsunuz aynı özelliklere 3.5-4 bin tl verebilirsiniz kimse sizi tutmuyor.

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Valla dogru dedin. Neyinizi gordulerse hemen karalama calismasi

• ibolord kullanıcısına yanıt
    Ben de zamanında touch pad ile ilgili büyük sorunlar yaşamıştım. Performans haricinde büyük beklentiler içine girmemek gerekiyor.
    http://i.hizliresim.com/gj1nmb.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 31 Ağustos 2014; 15:25:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.