Şimdi Ara

Daha durun adminler bunlar daha iyi günleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar insanın adaletli olmadığınız için ahını aldınız inşallah bu forumda biter diye dua edenler oldu benim gibi. çökmeler devam ettikçe itibarınız zedelenicek umarım adminlerin yerine daha iyi adminler koyarsınız. artık bu işi yapamadıkları belli

• Peki oldu o zaman onu sonra şaaparız
  • birader sana zamanında ne yaptılarda günlerdir ateş saçıyosun çok merak ettim?
  • Dh dualarimiz ile ayakta kalacak sen kendini yorma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

birader sana zamanında ne yaptılarda günlerdir ateş saçıyosun çok merak ettim?

bana bişey yapmadılar kardeş. foruma yeni gelen birisi yanlış bir yere konu açıyor uyarı alıyor sonrasında uzaklaştırılıyor.adam 2004 den beri bu forumda diyelim doğruları söylediği için ceza alabiliyor. herkes ceza alıcak diye herşeyi üstü kapalı söylüyor bende bunları açık açık ifade ediyorum,destekleyip desteklememek senin elinde :)
  • Senden Ötürü

• quote:

Orijinalden alıntı: Senden Ötürü

quote:

bana bişey yapmadılar kardeş. foruma yeni gelen birisi yanlış bir yere konu açıyor uyarı alıyor sonrasında uzaklaştırılıyor.adam 2004 den beri bu forumda diyelim doğruları söylediği için ceza alabiliyor. herkes ceza alıcak diye herşeyi üstü kapalı söylüyor bende bunları açık açık ifade ediyorum,destekleyip desteklememek senin elinde :)

forumun en açıksözlü insanısın gözümde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorum yapmamayı tercih ediyorum.
  • Anlatmak istediğini anladım fakat CİTİZEN programcı basligi duzeltsen iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Yorum yapmamayı tercih ediyorum.

Desteğini hissedebiliyorum teşekkürler.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senden Ötürü

quote:

forumun en açıksözlü insanısın gözümde

Her konumda,mesajımda desteklediğin için teşekkür ederim ben böyleyim böyle devam edeceğim.(Ceza alıp yeni hesap açsam bile olabildiğince tanıdığın telefonunu kullanıcam)

quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

Anlatmak istediğini anladım fakat CİTİZEN programcı basligi duzeltsen iyi olur

Hiç farketmez citizenin görmesi için yapıyorum zaten belki görürde yanlışlarını anlarlar diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.