Şimdi Ara

gözlük çerçevesi değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gözlük kullananlara soruyorum özellikle. şimdi 3 ay sonra felan gözlüğü aldığım optiğe gidip gözlük çerçevemi değiştirebilir miyim? şimdiki kullandığım gözlüğün 2 yıl garantisi var.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gözlük Çerçevesi Değiştirme: Bilmen Gerekenler

Gözlüklerinizi uzun süre kullandıktan sonra çerçevelerinin yıpranması veya artık tarzınıza uymaması normaldir. Bu durumlarda, gözlük çerçevesi değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Gözlük Çerçevesi Nasıl Değiştirilir?

Gözlük çerçevesi değiştirmek nispeten basit bir işlemdir. Bunu kendiniz yapabilir veya bir gözlükçüden yardım alabilirsiniz.

Kendin Yap:

• Gözlük camlarınızı çıkarın.
    • Eski çerçeveyi lensleri destekleyen telle nazikçe kaldırın.
    • Yeni çerçeveye camları takın.
    • Çerçeveyi tellere itin.

Optikçide Değiştirme:

• Gözlüklerinizi bir gözlükçüye götürün.
    • İstediğiniz yeni çerçeveyi seçin.
    • Gözlükçü, camlarınızı yeni çerçeveye profesyonelce takacaktır.

Numaralı Gözlük Çerçevesi Değiştirme

Numaralı gözlüklere sahipseniz, çerçeve değiştirirken dikkatli olmanız gerekir. Yeni çerçeve, camlarınızın doğru hizalanması için eski çerçeve ile aynı ölçülere sahip olmalıdır. Bu nedenle, numaralı gözlük çerçevesi değiştirmek için bir gözlükçüden yardım almanız önerilir.

Sık Sorulan Sorular

• Gözlük çerçevesi değiştirilir mi? Evet, gözlük çerçeveleri değiştirilebilir.
    • Gözlük çerçevesi değiştirme maliyeti nedir? Maliyet, seçilen çerçeve ve işçilik ücretlerine göre değişir.
    • Gözlük çerçevesi değişiminde camlar da değişir mi? Hayır, çoğu durumda gözlük değiştirmede sadece çerçeveler değişir. Ancak, camlarınız çizik veya hasarlıysa, bunları da değiştirmeniz gerekebilir.

Gözlük çerçevesi değiştirmek, tarzınızı güncellemenin veya yıpranmış çerçeveleri onarmanın uygun maliyetli bir yoludur. İster kendiniz yapın ister bir profesyonelden yardım alın, doğru adımları izleyerek gözlüğünüzün yeni ve şık görünmesini sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cam çerçeveye göre kesildiği için değişemezsin. Ancak camla birlikte değişirsin
  • Komple gözlük değişir dostum ssk süresi 2 yıldır
  • Değiştirebilirsiniz fakat sanıyorum ki çerçevesizden çerçeveli olana geçemezsiniz zira bilindiği üzere çerçevesiz modeller, gözlük camının kenarlarındaki deliklerden geçiyor; çerçeveli olana geçerseniz oradaki boşluklar kalacağı için hiç de hoş olmayan bir görüntüye sebep olacaktır.

Gözlük camı daha küçük olan bir modele geçmek isterseniz optik çalışanı "yapabilirim ama yaparken elimde kırılabilir, bu sebeple mesuliyet kabul etmem" diye uyanacaktır. Kabul edip etmemek size kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.