Şimdi Ara

Daha Erken Gitme Şansım Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

93 Haziran doğumluyum kütüğüm İst\Bahçelievler e kayıtlı ve B.evler Kasımda gönderiyormuş askere, Ben de bağcılar da oturuyorum eğer Bağcılar a kayıtlı olsaydı kütük Bağcılar Mayıs gidiyormuş.

Şimdi ben muayene oldum tam görevliye evrakları teslim ederken bana dedi Kasım gidiyorsun. Daha erken gitme şansım varmı dedim görevli tamam dedi ben burayı işaretliyorum eğer olursa Mayıs ya da Ağustos ta gideceğim. Bunlar olmazsa Kasım kesin.

Sizce erken gitme şansım nedir erken gitmek istiyorum çünkü tecrübeniz var mı acaba bu konuda ?

• Bence o iş zor kasım gelmek iyidir 92/4
  • bende mayısta gidiyordum memur ben burayı işaretliyorum ama %100de 1 şansın var dedi bende iplemedim geçen hafta eve kağıt gelince allah dedim elim ayağım birbirine dolandı

perşembe tokata yolcuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungAnıL -- 4 Şubat 2013; 23:10:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcrrwwrx

Bence o iş zor kasım gelmek iyidir 92/4

neresi iyi bu adam kasım da geldiğinde ben teskereci olacam şafak 414
  • sorması ayıp henüz 93 doğumlusun..neden bu kadar erken gidiyorsun?
  • K.bakmayın konuyu açtıktan sonra unutmuşum şimdi aklıma geldi de baktım :)

Askerliğim tecilliydi aslında bu sene üni.ye başlamıştım Lüleburgaz ' da ama sevemediğimden dolayı oraları, bıraktım. Ve tecil bozdurdum :)

Eğer Mayıs ayında gidiyorsam 20 nisan da belli olacak herhalde ? :)

Bakalım gidecekmiyim erken

Bu arada yanlış anlaşılmasın çok istekli olduğumdan erken gitmek istemiyorum :) Bir an önce bitirip gelmek için istiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.