Şimdi Ara

daha marjinal daha moda ayakkabıları nerden alabiliri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar artık sıkıldım spor ayakkabı giymekten.daha moda ayakkabılar satan bildiğiniz bir yer varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• moda ölür tarz kalır demişlerrr mii dememişlerr mi.

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • al knk, sana bu yakışır

daha marjinal daha moda ayakkabıları nerden alabiliri
  • İstanbuldaysan footlocker var her önünden geçtiğimde kim giyiyor bunları diceğim şeyler oluyo muhtemelen öyle birşey arıyosundur
  • hadi giyim de olurda, kafa olarak ille de marjinal olacam diyip saçmalayanlar var. Konu ile alakasız kb.

• Kardeşler kunduradan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

hadi giyim de olurda, kafa olarak ille de marjinal olacam diyip saçmalayanlar var. Konu ile alakasız kb.

yok hocam ben biraz daha farklılık istiyorum.marjinallikle kafayı bozmadım sadece sokaktakilerden biraz farklılık olsa daha iyi olur diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LordusGavadus

quote:

hadi giyim de olurda, kafa olarak ille de marjinal olacam diyip saçmalayanlar var. Konu ile alakasız kb.

yok hocam ben biraz daha farklılık istiyorum.marjinallikle kafayı bozmadım sadece sokaktakilerden biraz farklılık olsa daha iyi olur diyorum.

hocam ben sadece o dediğim arkadaşlara karşı çok doluyum da, marjinali anarşisti gördüm mü kendime hakim olamıyorum. Yoksa sizin ayakkabınıza laf söylemek benim ne haddime. Güle güle giyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LordusGavadus

quote:

hocam ben sadece o dediğim arkadaşlara karşı çok doluyum da, marjinali anarşisti gördüm mü kendime hakim olamıyorum. Yoksa sizin ayakkabınıza laf söylemek benim ne haddime. Güle güle giyin

estafirullah hocam.sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.