Şimdi Ara

Daha önce atinaya gitmiş arkadaş varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kuzenimle atinaya 4 günlük bir tatil yapmayı düşünüyoruz mayıs 30da gıdıcez ancak atina hakkında pek bilgi sahibi değilim ev kiralayacağım ama tam neresinde kiralarsam iyi olur acaba ? Benim istediğim eğlenceye yakın bir yer olmalı gece klüpleri barlara ? bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa senirim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: myclub

Merhaba arkadaşlar kuzenimle atinaya 4 günlük bir tatil yapmayı düşünüyoruz mayıs 30da gıdıcez ancak atina hakkında pek bilgi sahibi değilim ev kiralayacağım ama tam neresinde kiralarsam iyi olur acaba ? Benim istediğim eğlenceye yakın bir yer olmalı gece klüpleri barlara ? bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa senirim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Merhaba,

Bizden birimiz 1, birimiz 2 kez gittik, keyifli bir şehirdir. GAZİ bölgesi modern gece hayatı için, Monastraki ve Plaka bölgeleri ise geleneksel taverna eğlencesi için merkezlerdir. Ancak Atina küçük bir şehir ve ulaşım 24 saat kolay, o yüzden kafanıza uygun bir yer tutun, mesafeleri çok dert etmeyin derim ben.

Detaylı notlar için Atina Gezi Rehberi 'mizi öneririm.

• Forumdan 1-2 kişi için Atina'yla ilgili 2-3 yıl önce birşeyler yazmıştım. Mail adresi verirseniz göndereyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.