quote:Orijinalden alıntı: KénanBende matah bir takım sandım Ya benim takımı görseniz bide.Fenerbahçeyle oynuyorum.Güzel transferler yaptım ama bi türlü takımda ki uyum sorunu geçmedi.! Şuraya baksana,adam 7 futbolcyla 5 atıyo,ben 11 kişyle 3 taneyi zor atıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: ObsessionYa benim takımı görseniz bide.Fenerbahçeyle oynuyorum.Güzel transferler yaptım ama bi türlü takımda ki uyum sorunu geçmedi.! Şuraya baksana,adam 7 futbolcyla 5 atıyo,ben 11 kişyle 3 taneyi zor atıyorum.Alıntıları Göster Buda bişeymi GS FB'yi 7 kişiyle 7-0 yendi.
quote:Orijinalden alıntı: ITürkologIquote:Orijinalden alıntı: Xéon Buda bişeymi GS FB'yi 7 kişiyle 7-0 yendi. Alıntıları Göster iyimiş
quote:Orijinalden alıntı: _Calderon_quote:Orijinalden alıntı: Xéon Buda bişeymi GS FB'yi 7 kişiyle 7-0 yendi. valla Alıntıları Göster Tebrikler.Güzel sonuç.
quote:Orijinalden alıntı: bLckHwkquote:Orijinalden alıntı: Xéon Buda bişeymi GS FB'yi 7 kişiyle 7-0 yendi. ÇOK HAKLISIN ..Alıntıları Göster Bravo
quote:Orijinalden alıntı: RevivaLBravo Alıntıları Göster dier oyunculara noldu sakatlandı mı hay maşallah
quote:Orijinalden alıntı: ihtiyatlıdier oyunculara noldu sakatlandı mı hay maşallah Alıntıları Göster Oyuncu değişikliklerini erken yaparsan böyle olur.
quote:Orijinalden alıntı: ITürkologIOyuncu değişikliklerini erken yaparsan böyle olur.Alıntıları Göster ya 11 olsaydı :p:p