Şimdi Ara

Daha Önce Dijital Operatör İle Numara Taşıyan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell'e numara taşıma başvurusunu dijital operatör uygulaması üzerinden yaptım. Kimlik önlü-arkalı gönderdim. Selfie videosunu gönderdim. Başvurum alındı.

Ancak herhangi bir sözleşme ile ilgili yazı/belge/metin çıkmadı ve bir güvenlik kelimesi yazmadım. (Anne kızlık soyadı gibi.)

Şimdi aklımda sorular var.

Bu sözleşme belgesini nasıl göndermem gerekecek kurye sözleşme getirip imzalatacak mı ? Ayrıca kurye ortalama kaç günde geliyor ?

Teşekkürler.

• Kaç günde geleceğini bilemiyorum hocam malum yasak var, salgın var gecikme olabilir, ama evet kurye size bir sözleşme getirecek, bir de faturalı hat'ta taşıma olduğu için sizin adınıza bir fatura isteyecek kurye sizden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturayı hazırladım zaten. Peki getirdiği sözleşmeyi doldurduktan sonra kuryeye mi vereceğiz uygulama üzerinden biz mi göndereceğiz ?
  • Kurye kendisi geri alacak hocam

• Sanırım bunu değiştirmişler hocam.https://www.turkcell.com.tr/dijital-numara-tasima-yeni-hat-alma/

SIM kartınızı aktifleyip ,Dijital operatör uygulamamız üzerinden sözleşmenizi imzaladıktan sonra; Eğer yeni hat aldıysanız 2 saat, numara taşıdıysanız 3-4 gün içinde hattınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Süreç ile ilgili tüm sorularınız için 532’yi arayarak destek alabilirsiniz

Hattınızın aktivasyonunu yaptıktan sonra sözleşmeleriniz paylaşmış olduğunuz mail adresine mail ile ve irtibat numarası olarak paylaşmış olduğunuz GSM numarasına sms ile gönderilir. BTK kararı gereği sözleşmelerinizi imzalayıp 90 gün içerisinde Hobim Bilgi İşlem A.Ş. Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi Mah. 131. Sok. No:1/1 Ergene/ Çorlu / Tekirdağ adresine göndermeniz gerekmektedir. Islak imzalı sözleşmenizi herhangi bir kargo firması ile adresinizden teslim edip karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca yardımcı olursanız sevinirim:
    Yeni bir 532 kodlu hat alabilirim yine bu şekilde. Elimde 10'dan fazla 532 kodlu beğendiğim numara var ama bunların daha önce kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum. Bunu nasıl sorgulayabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 26 Mayıs 2020; 20:40:19 >

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    532li olup kullanılmamış hat yoktur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Peki genel olarak sorgulayabileceğim/öğrenebileceğim bir yer var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu e-sim aktif olsa da sim kart bekleme derdinden kurtulsak.

e-sim ile bu numara taşıma olayı tamamen kolaylaşacak sanırım. Benim de 1 ay kaldı, konuyu takip ediyorum bakalım. Eğer süreç uzarsa bayiye gidip halletmek daha mantıklı olur sanırım.
  • Bu konuyu açtığımda hat sahibi başvurdu. Birkaç gün sonra sipariş onaylandı ve sim kart kargoya verildi. Kargo yaklaşık 5 gün sonra geldi. Sim kartı aktifleştirip gerekli sözleşmeleri telefondan imzaladık. Ertesi gün kimlik bilgileri yanlış yanıtı geldi. Biz de bayiiye gitmek zorunda kaldık. (Mayıs ayı)

Bu hafta salı günü başka bir hat için (hat sahibi aynı) yine başvurduk. 2 gün önce sipariş onaylandı. Şu an kargoya verilmesini bekliyoruz.

Kargo gelmeden önce eski onaylanmayan boş sim kartını dijital operatör uygulaması üzerinden tanımlatmamız mümkün müdür ? Bir hafta daha beklemeyelim şimdi.

Bugün sim kart kargoya verildi ve dijital operatör uygulamasından eski boş sim kartımı tanımlatıp gerekli belgeler imzalandı (telefon üzerinden)

Yarın n.taşıma talebi onaylanırsa bu iş tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 31 Ağustos 2020; 12:40:3 >
    O zaman hayırlı olsun hocam

• Teşekkürler hocam ama geçen seferki gibi red alır diye korkuyorum. TT nedense geçen sefer reddetmişti. Bir daha başvurmak için bizi bayiiye gitmeye zorlamıştı.

Bu sefer de buradan onaylanırsa mükemmel olur. 4 ay 2 gb + 12 ay +2 gb kampanyasını beğendik. (Hat sahibi babam)
  • Onay aldı hocam.
    Yarın hat açılacak. Hat sahibi 9 yıl aradan sonra ilk aldığı operatöre; turkcell'e geri dönmüş olacak.

9 yılda çok şey değişti hocam Turkcell de. Değişiklikleri hissedeceğine eminim, hayırlı olsun

• Babam turkcellden zamanında iyi bir sinir olup tt ye geçmiti. Sonra asıl kazığı TT sallayınca evde son 1 yılda kullandığımız internet-tivibu-ev telefonu dahil 7 tane hattın tamamını başka operatörlere taşıdık.

Turkcell den sonra Vodafone gelir hocam bana göre, mesela ne konu da derseniz ses kalitesi Vodafone da daha nettir Türk Telekom'a göre.

• Yok hocam artık kafaya koyduk ailecek. Bundan sonra operatörler bizi değil biz operatörleri kullanacağız. Mesela tr'de taahhüt mü bitti ? Taşı tt'a. Hat açıldığının ertesi günü geri bir daha turkcell'e.

Her yıl en fazla 1 haftayı buna ayırmaktan bir zarar gelmez
    Öyle hocam her sene git gel veyahut operatör değişimi şart

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.