Şimdi Ara

Daha Önce Dirsek Sakatlığı Yaşayan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende son zamanlarda biceps ısıtırken dahi dirseğin triceps tarafında batma oluyordu ve pasif kullanımda hafif ağrı ama önemsemedim. Sonra fizyoterapiste gittim manuel muayeneden sonra çok kullanıma bağlı olabilir dedi krem yazdı. Şimdi çok hafif kilo ile biceps ısıtırken dirseğimden tık tık
    sesler geliyor ağrısız şekilde birkaç gündür kol çalışmıyorum diğer bölgeler ise hafif kilolarla. İlacı kullanmaya devam ediyorum. Daha önce yaşayan var mı böyle bir sakatlık, ne yapmamı önerirsiniz?

• Bende overhead triceps extension yaparken tık tık atıyodu. Dirseği sağa sola çevirirken katır kutur ediyodu.

Toz halinde sığır jelatini + glukozamin kullanınca ve hareket formlarını düşük kilolarla iyice öğrenince problem bitti sayılır.

21 eylül güncellemesi..

push antrenmanları yapmaya başlayınca 2 haftada olan dirsek mahvoldu. 1 doktor sporu bırakmamı söyledi, 2.gittiğim spor hekimliği ise 2 ay dinlenmemi önerdi. Spor hayatınızın kısa sürmesini istemiyorsanız 1 antrenmanda max 1-2 den fazla press yapmayın, vücudun toparlanmasına izin verin. Yoksa benim gibi onlarca kilo ağırlıklar kaldırırken bir gün kendinizi belki formda tutar diye parklarda yürürken 2 ay sonra dönebilme umududa teslim edersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questioner -- 21 Eylül 2019; 21:53:45 >
  • questioner Q kullanıcısına yanıt
    Hocam son gelişme nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.