Şimdi Ara

Daha önce hiç witcher serisi bir oyun oynamadım sizce oynamalımıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce hiç witcher serisi bir oyun oynamadım son witcher 3'ün görselleri oynanış videosunu görünce oyun güzel gözüktü

oyunun konusu ,nasıl bir evrende geçtiği oyundaki amacımız falan witcher hayranı bir arkadaşımız anlatabilir mi? rpg türde sadece mass effect serisini oynadım çok beğendim umarım witcher'de bu şekildeyse hemen alayım

yorumlarınızı çok merak ediyorum ayrıca ilk iki oyunun isminide yazarsanız sevinirim bir sürü versiyonu var enhanced edition falan

• Hikayesi güzel diyorlar. Birinci oyunun yaması var ikinci oyun resmi Türkçe. Yalnız birinci oyunda zıplama yok aşırı sinir oldum. ikinci oyunda da zıplama yoksa büyük eksiklik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamayanı dövüyorlar ona göre. Ha ilk oyunun tarzını herkes sevmiyor ama yine de oyna derim.Yok illa oynamam diyorsan en azından ilk oyunun kısa bir özeti olan videosu var.Onu izleyip öyle başlayabilirsin 2. oyuna.
  • direk 2. oyundan başlayacağım hoşuma giderse ilk oyunuda oynarım
  • ilk önce 1. oyunu oynamanı tavsiye ederim, ama oynanış mekaniğinin ilk başlarda karışık gelmesi sebebiyle sıkılıp bırakabilirsin.

en azından şimdilik bu videoyu izleyip 2. oyundan başlayabilirsin. bende o şekilde yaptım. 2. oyunun çok sarması üzerine ön yargımı kırıp 1.oyunu oynadım. iyi ki de oynamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

ilk önce 1. oyunu oynamanı tavsiye ederim, ama oynanış mekaniğinin ilk başlarda karışık gelmesi sebebiyle sıkılıp bırakabilirsin.

en azından şimdilik bu videoyu izleyip 2. oyundan başlayabilirsin. bende o şekilde yaptım. 2. oyunun çok sarması üzerine ön yargımı kırıp 1.oyunu oynadım. iyi ki de oynamışım

senin taktiğimi uygulayayım 2. oyun hem türkçe hikayeye hemen anlarım zaten

• Ben 2. oyununu oynamıştım ama 1 saat dayanabildim.Yani tamam sevilebilir fakat bazıları o biçim abartıyor ki inanılmaz. Emin olun hem konu hem de atmosfer olarak bu oyunu 10'a katlayacak rpgleri bitirdim.Hatta sevdiğim oyunu tekrar yükler yine oynarım ama beyaz saçlı bir adamın önüne gelene kılıç büyü sallamasına dayanamadım abi. Bir de Dragon Age Origins var bizim rpg tayfasının ilahlaştırdığı oyunlardan o da ayrı mevzu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denemek icin oyna ölmezsin sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuckFou kullanıcısına yanıt
    Her oyunu böyle basitleştirebilirsiniz. Mesela ben de multiplayer fps oyunlarından çok fazla zevk alamıyorum. Ama desem ki önüne geleni ta ta ta öldürüyorsunuz ne anlamı var afedersiniz bir taraflarıyla gülerler bana. Oyun gibi bir hobi söz konusu olduğunda herkesin aynı oyunlardan hoşlanmasını bekleyemezsiniz. Siz witcher ı sevmemişsiniz bu çok normal. Başkaları seviyordur bu da çok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ole lukoje

Her oyunu böyle basitleştirebilirsiniz. Mesela ben de multiplayer fps oyunlarından çok fazla zevk alamıyorum. Ama desem ki önüne geleni ta ta ta öldürüyorsunuz ne anlamı var afedersiniz bir taraflarıyla gülerler bana. Oyun gibi bir hobi söz konusu olduğunda herkesin aynı oyunlardan hoşlanmasını bekleyemezsiniz. Siz witcher ı sevmemişsiniz bu çok normal. Başkaları seviyordur bu da çok normal.

Evet bunu belirtmekte gayet normal ben sadece fikirlerimi söyledim Fazladan tepki vermemin sebebi sanki yeryüzünde witcher , dragon age ve skyrimden başka rpg kalmamış gibi sürekli bu oyunlardan konu açılması.Konu dışındaki sevgili konuları gibi sürekli bu oyunlar tartışılıyor.Yoksa isteyen istediğini sever haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: YuckFou

Ben 2. oyununu oynamıştım ama 1 saat dayanabildim.Yani tamam sevilebilir fakat bazıları o biçim abartıyor ki inanılmaz. Emin olun hem konu hem de atmosfer olarak bu oyunu 10'a katlayacak rpgleri bitirdim.Hatta sevdiğim oyunu tekrar yükler yine oynarım ama beyaz saçlı bir adamın önüne gelene kılıç büyü sallamasına dayanamadım abi. Bir de Dragon Age Origins var bizim rpg tayfasının ilahlaştırdığı oyunlardan o da ayrı mevzu.

anca 1 saat oynayabildiğin oyun hakkın da nasıl bu kadar kesin kararlarla atıp tutabiliyorsun?
  • Bence iki oyunu da oynamalısın.Ben ilk oyundan çok zevk aldım.Şimdi de 2.oyunu oynuyorum o da çok güzel gidiyor.
  • Yorumlarda çok iyi dendiği için kendimi zorlayarak birinci oyuna 3 kere yeniden başladım ama olmuyor. Hikayesinin ve içeriğinin kaliteli olduğu belli ama kontrolleri ve oynanabilirliği bana çok kötü geldi. 1 ve 2yi orjinal olarak almıştım öyle duruyor ikiside.
  • 2. oyundan direk başlıcam bakalım nasılmış şu meşhur witcher serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

2. oyundan direk başlıcam bakalım nasılmış şu meşhur witcher serisi

Şahsen 2. oyunu 3 saat kadar oynayıp hiç bişi anlamamıştım. 1 den tekrar başlayacağım. Sitede Türkçe yamasınıda görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHound28

quote:

Şahsen 2. oyunu 3 saat kadar oynayıp hiç bişi anlamamıştım. 1 den tekrar başlayacağım. Sitede Türkçe yamasınıda görmüştüm.

Hocam 2.oyun türkçe değil mi nasıl bişey anlamadın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: TheHound28

quote:

Hocam 2.oyun türkçe değil mi nasıl bişey anlamadın?

Evet Türkçe'ydi. Ama hikaye bakımından hiç bişey anlamamıştım. İşte oyunun başında birilerinden kaçıyoruz kim bunlar. İşte yakalıyolar sonra bi savaşta kiminle savaşıyoruz neden savaşıyoruz. Belli değildi. Hikayeyide bilmeyince boş boş oynamak istemedim. Bi köprü bölümü vardı orayı çok zor geçtiğimi hatırlıyorum.

• witcher serisine 2. oyundan başlayarak bende dahil oldum ilk başlarda oyun kontrolleri epey karışık olmasına rağmen bir zamandan alıştım oyun beklediğimden de güzel çıktı zorluk seviyesi normalde iken bile aşırı zor bölümler olabiliyor gta 5 çıkana kadar witcher 2 güzel bir alternatif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.