Arkadaşlar sorunum şudur, bugüne kadar bilgisayarımda MP4 MKV izleyebiliyordum, ancak son bir aydır, ne yaptıysam ne MKV nede MP4 izleyebiliyorum, sadece DVX izleyebiliyorum, bütün COdecleri kullandım! 2 kez format attım Sizce teknik yada software olarak bir tavsiyeniz varmı ?
pcmin özellkileri Celeron 1.100, 350 mb ram. hani diycem pckaldırmıyor, ama daha önce izlediğim mkv yada mp4 filmlerini şimdi izleyemiyorum, önceleri izleyebiliyordum. önerilerinizi bekliyorum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Formattan sonra hiçbir kodek yükleme. Direkt GOM Player yükle. Dosyayı gom ile aç. O seni kodek sitesine yönlendirecek otomatik olarak. Gom'un kendi kodeklerini indir. ffdshow, ac3filter ve flv splitter yükledin mi karada ölüm yok. Yalnız Gom'un wizard mizard diye bir ayar dalgası var ilk kurulumda onu iyi ayarla yoksa sorun yaşarsın. Ben CRT monitörden 22'' monitöre geçtim ne yaptıysam alt yazı göstertemedim. Sonunda göstertmeyi başardığımdaysa bulanık görünüyor ve okunmuyordu. Wizard dalgasını baştan yaptım ayarları high quality display olarak gösterince sorun düzeldi.
benim sıkıntım internetim olmaması, ve ilginç olan, Daha önceleri elimde bulunan K-little,Vlc yada söylediğiniz gom player FFshadow ac3filterle MKV yada MP4 izleyebiliyordum, şimdi ise bu programlarla açtıgım mkv yada mp4 dosyalarında görüntü ile ses senkronize olmuyor!
anlıycanız halen sorunumu çözemedim!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme