Şimdi Ara

daha once topladıgım kasa bileşenlerini nasıl biraz guçlendiririz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha once topladıgım kasa bileşenleri şunlar bunu nasıl biraz guçlendiririz

amd-athlon 64 3200-venice 939
    msi-k8n dıanmond
    msi-nx6600 dıanmont editıon
    segate-160 gb sata ncQ
    twınmos 2 gb 400 dual
    coler master cavalıer kasa
    cooler master rs450 acly paver

şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekur ederim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Oyunlarda daha iyi performans almak istiyorsan ekran kartını değiştirebilirsin
  • hangi kartı tavsiye edersiniz
  • Ne kadar bütçe verebilirsin
  • 300 veya 400 tl olabilir bişey daha soracam bu kartlarda PCI-Express x16 veya PCI-Express 2.0

ankart hangisini destekler
  • teşekurler arkadım cevabın için zaten eskı kartım 16x demek istedigim 2.0 alırsam desteklermi yahut hangi kartı alsam iyi çalışır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.0ı bilmem ancak bişey farkedeceğini de sanmam.Zaten kartların çoğunluğu x16. Hdd ve işlemci eskimiş biraz.Onun haricindeki parçalar iyi duruyor.Gerçi yeni işlemcileri desteklemediği için anakart da eski sayılır.Bence kafanıza takmayın 2.0ı .Hd 4830 ekran kartını tavsiye ederim ,8800gtye denk bir kart.
    6600gtden sonra ilaç gibi gelir.Hem işlemci ve diğer bileşenler biraz eskidiğinden daha pahalı bir çözümde boşa gider gibi geliyor.Paranız da cebinizde kalmış olur;
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.013.1275.0081

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 2 Nisan 2009; 2:35:02 >
  • HD4830 güzel öneri 195 lira

Yüksek seviye ekran kartı alırsanız eğer, kasa powerı güncelleme ihtiyacı hissebilir çünkü ekran kartını iyi beslemesi lazım ve işlemcinin ekran kartını dar boğaza sokmaması için o.c'a ihtiyacı olma durumu ortaya çıkar bu da extra güç demektir... HD4830 fiyatına göre iyi iş çıkarıyor...

Birkaç gün önce ufak testler yaptım değerlere bakabilirsin buradan... 700/2400mhz'i rahat yaptım güzel o.c olan bir ürün aynı zamanda.

http://forum.donanimhaber.com/m_30661100/tm.htm

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 2 Nisan 2009; 2:42:27 >

• yardımcı olan arkadaşlara teşekurler hd4830 siparişini verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.