Şimdi Ara

Daha şimdi yediğim börekten kıl çıktı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ashc

Benim de geçen gün aldığım ekmeğin içinden sinek çıktı.

pişmiş sinek
  • Türkiye'ye değil Türkiye'de yaşayıpta, kendi vatandaşının böreğine kıl düşüren gerizekalı işletmeciye bence. Ayrıca böyle şeyler ile vatanımıza laf etmemenizi rica ediyorum.
    Ayrıca @feat sana katılıyorum.
  • kıla
  • Kıl pişmişse sorun yok mikroplardan arınmıştır.
  • kılla tüyle uğraşmamak lazım...
  • altın mı cıkması lazımdı bende sosisli yıodum ıcınden posta pulu cıktı haydı posta puluna ban
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ECE:.

Evet arkadaşlar ...börek yiyorsunuz...yediniz bir çoğunu ve sonuna gedliniz ve içinden kıl çıktı....Şimdi ben ne diyeyim...Önceki yediğimde de kıl çıkmıştı bu defa farklı bir börekçiden aldım yine kıl çıktı...

Bu ülke yaşanmaz oldu artık...Zabıta zabıtalığını yapsa böyle şeyler olmaz ama kim kıçını kaldırıp denetkeyece...Ondan sonra da söyle şen şarkıyı...

Irmağının sularına ölürüm türkiyem...Yok abi ben türkiyeyi sevmiyorum artık..canıma tak etti bu kırolar...Denetim yok..insana verilen değer sıfır...

Türkiye için

laflarına dikkat et.senin kıçını kaldırmıyor dediğin zabıta'ları karpuzcular döner bıçakları ile kovalıyor.benim ağabeyim geceleri midyeci kokorecci kovalıyor.niye senin gibide olsa insanlar sağlıksız yiyecekler yemesin diye.zabıta senin yiyeceğin börekleri tezgahtan alıp teker teker içini açıp içinde kılmı var sinekmi var diye bakacak zmanı yok.Türkiye'yi sevmiyormuş.bak sen şuna.git ozman Amerikaya.seni orası paklar.burada 200 YTL'ye doldurduğun aracının deposunu orada 10 $'lara doldur.

• kıl,böcek olsun hepsini yerim
  • Kıl çıkması çok normal. Bazı besinlerde mesela beyaz peynirde insan dışkısı bile çıkmıştı analizlerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnipeTR
    laflarına dikkat et.senin kıçını kaldırmıyor dediğin zabıta'ları karpuzcular döner bıçakları ile kovalıyor.benim ağabeyim geceleri midyeci kokorecci kovalıyor.niye senin gibide olsa insanlar sağlıksız yiyecekler yemesin diye.zabıta senin yiyeceğin börekleri tezgahtan alıp teker teker içini açıp içinde kılmı var sinekmi var diye bakacak zmanı yok.Türkiye'yi sevmiyormuş.bak sen şuna.git ozman Amerikaya.seni orası paklar.burada 200 YTL'ye doldurduğun aracının deposunu orada 10 $'lara doldur.

+10000*

.:ECE:. rumuzlu üye...!!!

14 aylık kızım var, adı ECE. Umarım büyüdüğünde yaşadığı topraklar için senin gibi konuşmaz. Evlatlıktan red ederim.
    Ayıplıyorum seni, daha başka şeyler yazmaya terbiyem müsade etmiyor. ladığın TÜRKİYE'min topraklarının nasıl kazanıldığından haberin yoksa git biraz tarih kitaplarını karıştır. Sevmiyorsan TERK ET...!!! Kimse seni zorla tutmuyordur eminim...!!! TÜRKİYE'yi banlayacağına, biraz daha duyarlı davranıp şikayette bulunsaydın. Zabıta ne yapsın, her imalathaneye bir adam mı diksin? Sen kıl değil, domuz eti yemeye layiksin. Şahsi fikrim, milletten özür dileyip bu konuyu sildirmendir. Umarım dikkate alır ve bir daha böyle büyük hatalar yapmazsın...

• Ya bu deveyi güt,ya bu diyardan git.
  • yaw arkadaşım şuraya 3 4 aydır girmiodum bugün girdim baktım bir de ne göreyim eski tas eski hamam...
    üç beş çapulcu provokatörün gazına gelmeyinnn...Lütfen...Saygılar!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ECE:.

Irmağının sularına ölürüm türkiyem...Yok abi ben türkiyeyi sevmiyorum artık..canıma tak etti bu kırolar...Denetim yok..insana verilen değer sıfır...

Türkiye için

şu lafın yüzünden vatan hainlerinin bulunduğu sınıda giriyorsun.ayrıca çanakkalede savaşıp şehit düşenlerin ve şimdiki şehitlerinde kemiklerini sızlatıyorsun.

senin o yediğin kıllı böreği yiyemiyen dünyada çok insanlar var.dünyayı bırak şu saatte çık dışarı bi gez bakalım.onu bulamayanları bi gör.ama niye çıkacanki.nasıl olsa senin sevmediğin topraklarda olan evinde, senin sevmediğin Türkiye'nin askerleri, polisleri sayesinde mışıl mışıl sıcacık yatağında yatıyorsun.

@hhcihan: Allah analı babalı büyütsün.İnşallah korktuğun başına gelmez.

@Furkan: %100 olarak doğru bir laf abi

• Türkiyeyi seven kılıda sever ...

o kılı bulamayanlar da var

ama yine de kıla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aborjin23 -- 20 Ağustos 2006; 3:49:26 >
  • sizde yani böreği buldunuz kıllısını arıyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnipeTR

@hhcihan: Allah analı babalı büyütsün.İnşallah korktuğun başına gelmez.

Eyvallah kardeşim, Allah razı olsun. Öyle olmaması için gerekli terbiye ve eğitimi vereceğimi zannediyorum...
  • Birinin dediği gibi takım elbise mi çıkmasını bekliyodun
  • Kıllı börek yemek ve ses çıkartmamak, pahalı benzin kullanmak, insanca yaşamak isteyenlere vatan haini demek Türkiyeyi sevmektir. Bu sonucu çıkardım. Ya sev, ya terket sloganı Faşist bir slogandır. Bu ülkeyi bu haliyle sevmeye mecbur değil kimse. Bu ülkenin suyunu, toprağını ve insanını sevip kollamak ayrı şey, kapitalizmin doğurduğu yapısal sorunları da beraberinde kabullenerek koyun gibi sevmek ayrı şey. Bu ülkeyi herkesin insanca yaşayabildiği bir ülke haline getirmek için mücadele etmek, bu ülkeyi sevmektir. Gerçek yurtseverliktir. Kıçının üstüne oturup forumlarda ya sev ya terket, sen vatan hainisin diye bir karış dil çıkartmak yerine buyurun meydana, mücadeleye. Sevmek lafla olmaz, emek ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 20 Ağustos 2006; 14:10:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Yemek yerken gözünüzü değil ağzınızı açın...

bu kadar işte

bende bu görüşü savunuyorum
  • 1 ytl lik böreğin içinden petrol çıkacak değil ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.