Evet arkadaşlar ...börek yiyorsunuz...yediniz bir çoğunu ve sonuna gedliniz ve içinden kıl çıktı....Şimdi ben ne diyeyim...Önceki yediğimde de kıl çıkmıştı bu defa farklı bir börekçiden aldım yine kıl çıktı...
Bu ülke yaşanmaz oldu artık...Zabıta zabıtalığını yapsa böyle şeyler olmaz ama kim kıçını kaldırıp denetkeyece...Ondan sonra da söyle şen şarkıyı...
Irmağının sularına ölürüm türkiyem...Yok abi ben türkiyeyi sevmiyorum artık..canıma tak etti bu kırolar...Denetim yok..insana verilen değer sıfır...
türkiye değilde o kıllı böreği yapan satan bakımsız dikkatsiz işletme için ban olsa daha bi anlaşılır olurdu sanki... hatta tam yerini bile alabiliriz adres babında.....
Benim de geçen gün aldığım ekmeğin içinden sinek çıktı.
nedeni artık insanların dürüst,samimi olmaması,hayattaki hiçbirşeye saygı göstermemesi,önemsememesidir. böylelerine
quote:
Orjinalden alıntı: obaaa
türkiye değilde o kıllı böreği yapan satan bakımsız dikkatsiz işletme için ban olsa daha bi anlaşılır olurdu sanki... hatta tam yerini bile alabiliriz adres babında.....
Ne yani adresi verse gidip dövecen mi? Geçelim bu durumları.
ya arkadaşlar bunlar küçük işletmelerin yaptıgı ufak ama etkili promosyonlar bak adama taaa forumlara yazı bilem yazdırıyolar
Valla ben şu zamana kadar yediğim hiç bir börekten kıl çıkmadı ama kendim kıllanıpta gidip mutfaklarına baktığım çok yer oldu ,1-2 tanesinide şikayet etmişliğim var ama ne olursa olsun ülkemi 1 kıla değişmem.
Ne yani adresi verse gidip dövecen mi? Geçelim bu durumları.
yok yakınsa bize gitmeyelim diye....
Alış veriş yaptıgınız yerleri dikkatlice seçerseniz bu tip sorunlar yaşamazsınız..2 kuruş fazla olsun ama temiz olsun
bende okul yıllarında kantinden börek almıştım.yarıya gelmeden,içinden tomar olmuş pislik kıl çıktı.sinirden öldüm
Benim arkadaşım okuldayken kantinden tost almıştı.Bırakın kılı içinden kocaman naylon poşet çıktı.
Arkadaşlar herkesin bu konuda ansı çok...gönül isterki hç böyle anınız olmasaydı ama malesef....Bir kıl değil ikinci kez kıl çıktı...