Şimdi Ara

Daha şimdi yediğim börekten kıl çıktı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ...börek yiyorsunuz...yediniz bir çoğunu ve sonuna gedliniz ve içinden kıl çıktı....Şimdi ben ne diyeyim...Önceki yediğimde de kıl çıkmıştı bu defa farklı bir börekçiden aldım yine kıl çıktı...

Bu ülke yaşanmaz oldu artık...Zabıta zabıtalığını yapsa böyle şeyler olmaz ama kim kıçını kaldırıp denetkeyece...Ondan sonra da söyle şen şarkıyı...

Irmağının sularına ölürüm türkiyem...Yok abi ben türkiyeyi sevmiyorum artık..canıma tak etti bu kırolar...Denetim yok..insana verilen değer sıfır...

Türkiye için

• türkiye değilde o kıllı böreği yapan satan bakımsız dikkatsiz işletme için ban olsa daha bi anlaşılır olurdu sanki...
    hatta tam yerini bile alabiliriz adres babında.....
  • Benim de geçen gün aldığım ekmeğin içinden sinek çıktı.
  • nedeni artık insanların dürüst,samimi olmaması,hayattaki hiçbirşeye saygı göstermemesi,önemsememesidir.
    böylelerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: obaaa

türkiye değilde o kıllı böreği yapan satan bakımsız dikkatsiz işletme için ban olsa daha bi anlaşılır olurdu sanki...

Ne yani adresi verse gidip dövecen mi? Geçelim bu durumları.
  • ya arkadaşlar bunlar küçük işletmelerin yaptıgı ufak ama etkili promosyonlar bak adama taaa forumlara yazı bilem yazdırıyolar
  • Valla ben şu zamana kadar yediğim hiç bir börekten kıl çıkmadı ama kendim kıllanıpta gidip mutfaklarına baktığım çok yer oldu ,1-2 tanesinide şikayet etmişliğim var ama ne olursa olsun ülkemi 1 kıla değişmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orjinalden alıntı: obaaa

türkiye değilde o kıllı böreği yapan satan bakımsız dikkatsiz işletme için ban olsa daha bi anlaşılır olurdu sanki...

Ne yani adresi verse gidip dövecen mi? Geçelim bu durumları.

yok yakınsa bize gitmeyelim diye....
  • Alış veriş yaptıgınız yerleri dikkatlice seçerseniz bu tip sorunlar yaşamazsınız..2 kuruş fazla olsun ama temiz olsun
  • bende okul yıllarında kantinden börek almıştım.yarıya gelmeden,içinden tomar olmuş pislik kıl çıktı.sinirden öldüm
  • Benim arkadaşım okuldayken kantinden tost almıştı.Bırakın kılı içinden kocaman naylon poşet çıktı.
  • Arkadaşlar herkesin bu konuda ansı çok...gönül isterki hç böyle anınız olmasaydı ama malesef....Bir kıl değil ikinci kez kıl çıktı...
  • iyi de bize niye söylüyon
  • bbbböööööööööööööööggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh
  • Yemek yerken gözünüzü değil ağzınızı açın...
  • banada pizzadan çıkmıştı

birde babanemin tüm yemeklerinden çıkıyo ama alıştık artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ECE:.

Yok abi ben türkiyeyi sevmiyorum artık..
    Türkiye için

Git başka yerde yaşa o zaman.

• evet bende geçen gün börek alim dedim içinden gergedan çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

evet bende geçen gün börek alim dedim içinden gergedan çıktı

• ben de cantık yemiştim içinden çamaşır ipi çıktı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.