Şimdi Ara

i9 9900k darboğaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şuanda rtx4060ti 8gb ekran kartı aldım, işlemcim i9 9900k

rtx 4070ti veya rtx 3090 alsam darboğaz yaparmı

performans olarak fark edermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih85 -- 5 Eylül 2023; 0:31:4 >

• Şahsen fazla anlamam ama darbogaz olayi daha cok kullandiginiz monitörün cözünürlüğüyle alakali diye biliyorum.
  • Oyuna ve ekran çözünürülügüne bağlı. 2 veya 4K monitörde çok nadir darbogaz yaşarsın umursanacak bir performans kaybı olmaz

• Kullanılan çözünürlük nedir ? full hd ise almayı düşündüğünüz kartlar ile 1080 p de evet olur. Hikayeli single oyunların bazılarında biraz olur bazılarnda daha az olur. On line oyunlarda da bir kısmnda olur. Oyundan oyuna değişir bu durum.

2k da biraz daha az olur sıkntı. 4k olsa idi pek bir sorun olmazdı. Aldığınız 4060 ti karttan memnun deilmisiniz.

• Yakın bir vakte kadar 2k da 4070ti kullanıyordum. 2k için konuşuyorum hiç bir problem yoktu.

• 9900k - 16 gb ram ve rtx 4080 kullaniyorum. 32" 2k monitor ile oynuyorum oyunlari. Bir sikinti yasamadim

• Arkadaşlar 9900 k 32 gb ram 4070ti kullanıyorum monütörüm yok tv kullanıyorum 4 k

daha önce 1070 kullanıyordum ondan sonra 4070 ti geçince bana göre baya fps artışı oldu gayet sıkıntısız ama millet darboğaz marboğaz demeye başladı bende darboğaz varmıdır bilemedim nası ölçebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.