s.a. iyi günler arkadaşlar... yakın zamanda hdd hata vermeye başladı en son hdd'yi biçimlendirmeye karar verdim ve içindeki dosyaları diğer hdd' ye aktardım. fakat hata veren hdd' de iki dosya (film) silinmedi daha öncde bunları diğer hdd'ye kopyalarken sorun vermişti... biçimlendirme bitiyor ama uyarı çıkıyor windows biçimlendirmeyi tamamlıyamadı diye... bu sorunu nasıl aşabilirim... birde hatalara karşı denetlemek istediğimde yine hata verdi. hata verdikten sonra hiçbirşekilde bi daha o hdd' ye giremiyorm... b.sayarı kapatıp sata kablosunu çıkarıp açıp-kapatıp tekrar takıyorm açtığımda özelliklerine, içindeki bilgilere ulaşabiliyorm ama yine biçimlendirme yada hata denetimi yaptıktan sonra tekrar aynı sorunla karşılaşıyorm. bana yardımcı olabilirseniz sevinirim :(
birde scan disk yapmak istediğimde chkdsk/f komutu çalıştırın gibilerinden bi uyarı çıkıyor... bu donanımsal bişey mi? yoksa hdd'yi değiştirmem mi gerek?
güvenli modda denedin mi hiç
güvenli modda denemedim... nasıl yapabilirim?
pc açılırken f8 e bas güvenli modda windows u başlat seçeneğini kullan öyle bir dene
boot device diye bi pencere çıkıyor ve 5 seçenek veriyor oda herhalde b.sayarı başlatmak için... 1 tane flopyy için 2 tane cd romlar için 2 tanede harddiskler için.. güvenli kipiş başlatmanın başka bi yolu var mı???
ordan windowsun yüklü olduğu hdd yi seç seçer seçmez tekrar f8 de mod menüsü çıkar
dediklerini yaptım güvenli modu seçip başlattım fakat windows başlamadı birkaç kere denedim ama olmadı açmadı win.'i
valla aklıma bu durumda format geliyor
slm mustineo bayaadır giremedim dün yine denedim biçimlendirme yaparken b.sayarı kitliyor... format demişsin onu nasıl yapabilirim, yardımcı olur musun? sadece sorunlu olan hdd' ye yapsam olurmu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme