Şimdi Ara

Dahili HDD yi Harici olarak Kullanabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde seagate marka guzel ve isimi fazlasiyla gorecek bir dahli hard disk var.(masaustu pc nin icinde takili) Masaustu pc'm bozuk ve kullanilmiyor ve hard diske ihtiyacim var.Yeni bir harddisk almak yerine pc de takili olan harddiski harici olarak kullanmam mumkun mudur.Yardimlarinizi bekliyorum,simdiden tesekkurler..

Harddisk in kullanilacagi makineler

Toshiba Notebook
    Macbook Pro

• TomyAmca kullanıcısına yanıt
    ikisindede kullanamazsın. sata porta ve güç girişine ihtiyacın var çünkü.
     Dahili HDD yi Harici olarak Kullanabilirmiyim ? Dahili HDD yi Harici olarak Kullanabilirmiyim ?

• SAdece macbookda kullansamda olur.Harddiski inceledim 3.5 inch sata o attigin resimlerdeki kablolarda var uzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TomyAmca -- 6 Mayıs 2015; 23:11:57 >
    gücü nerden alıcaksın ? kendi hard disk yuvasından bağlamadığını varsayarsak?
  • Hocam biraz arastirma yaptim,harddisk kutulari varmis ona bagliyormussun harici yapiyormussun.Cozdum mevzuyu,tesekkur ederim yinede :)
    hocam ben burda bozuk bi harici hdd yi açtım baktım içinde bildigimiz masaüstü hdd si vardı,herhangi bi numarası yok hdd nın,sata giriyo usb girişine dönüşüyor o kutunun ucunda o kadar,enerjisi ya ayrı oluyor yada usb den alıyor,ki zaten oda kutunun içinde hazır
    sen kutu satılıyorsa al bi dene,yüksek ihtimalle çalışır
  • O'kadar uğraşmaya değermi bilmem ama

Harıcı hdd 1 tb kipa larda 130 dan satılıyormuş

Sıcakfırsat bölümünde konusu vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    3.5 inc hdd kutusu diye bakin. Ama 3.5 inc oldugu icin adaptorlu yani prize bagimli kullanacaksiniz haberiniz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harddisk kutusu ile kullana bilirsiniz fakar fiyatları öyle 130 larda değil 50 60 tl civarı olması gerekiyor.
  • Merhaba
    Bende Laptoptan cikardigim 2.5" HDD yi yeni aldigim Frisby FHC-252OS marka kutuya taktim. Fakat kutunun disi aluminyum. Hafif surterek takiliyor. Yani biraz dar. HDDnin yuvarlak (gobegindeki parlak) kismiyla iletim yapip HDD`yi yakar mi yoksa boyle birsey soz konusu olmaz mi?
    Kututan ayrica bir muhafaza kagidi veya baska birsey cikmadi belki araya koruma olarak koyabilirim diye dusundum. Cesaret edip bilgisayara takmadim. Siz arkadaslara sormak sitedim oncelikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.