Şimdi Ara

dahili mi yoksa harici ekran kartını mı kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evdeki eski bilgisayar parçalarımdan topladığım sistemde hangi ekran kartı kullanarak daha yüksek performans alırım kararsız kaldım,
    Araştırmalarımdan birşey elde edemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim şu şekilde;

İşlemci: Pentium G2020 2.9 Ghz
    Ramler: 2gb kreton + 4gb G-skill = 6gb
    Anakart: MSI H77MA-G43
    Ekran kartı: ati radeon hd 3450 (512mb)

NOT: Onboard ekran kartı İntel HD Graphic kart ama hangi seri olduğunu bulamadım eğer hd 3450 den daha yüksek performans sağlayacaksa ram kullanımının artmasına razıyım.

• Oyun oynayacaksan erkan kartı takmalısın normal kullanıcı ise dahili gpu işini görür
  • O pcyi çöpe at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

O pcyi çöpe at

neden çöpe atsın? adam para basmıyor belli ki evdeki parçalardan bir pc yapmış ayrıca halihazırda günlük işlerini göreceği bir işlemcisi var , ram den bahsetmiyorum gskill ram kaç para haberiniz var mı?

arkadaşa sorum ise ne amaçlı yüksek performans istiyorsunuz? oyun için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 13 Ocak 2018; 13:14:42 >
  • bu topladığım sistemden ayrı kullandığım bir bilgisayarım var zaten.
    eve gelen giden çok fazla çocuk var onların oyalanması için daha çok oyun ağırlıklı kullanılmasını istiyorum bunun dışında günlük internet kullanımı için her iki gpu ideal diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androyak

bu topladığım sistemden ayrı kullandığım bir bilgisayarım var zaten.
    eve gelen giden çok fazla çocuk var onların oyalanması için daha çok oyun ağırlıklı kullanılmasını istiyorum bunun dışında günlük internet kullanımı için her iki gpu ideal diye düşünüyorum.

gpu internet kullanımını etkilemez hocam onboard dahi işini görür ama oyun işin içine girerse en kötü bi gt730m falan oynayacağın oyuna göre kart tak derim.Grafik kartı gerektirmeyecek oyun yüklerim diyorsan zaten onboard işini görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı mı, yoksa DAC mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.