Şimdi Ara

Dahili Ve Harici Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 2 gündür adam gibi çözemediğim bir sorunla karşı karşıyayım
    Elimde Bir Toshıba Satelite p50-b-116 model bir dizüstü bilgisayarım var (aldığımdan beri sorun üstüne sorun hiç önermiyorum)

Bilgisayarın içinde biri dahili olmak üzere iki tane ekran kartı var;
    AMD Radeon R9 M200X
    İntel HD Graphics 4600

Sorunum şu ki son 1 haftadır uygulamalarda ''Thread Stuck İn Device Driver'' Hatası alıp mavi ekran veriyordu Bende bunun üstüne ekran kartların driverlarını temizden silip yüklemek için ''DDU'' kurup AMD yi silip başarıyla yükledim Sonra İntel'e gelince Sildim ama tekrar geri yükleyemedim; Driverı indiriyorum ama driver aygıtı bulamadığı için yüklenmiyor yani aygıt sanırım devredışı kalıyor ve bios ayarlarında bununla ilgili bir seçenek yok. Ben bunun için daha ne yapabilirim, ayrıca tuhaf olan şu ki AMD varken intelinkine ne gerek var dedim bunun üzerine bir oyuna girmeyi denedim ama uygulamalar AMD'yi kullanmıyor onun yerine ''Microsoft Basic Display Driver'' Devreye giriyor bunun yüzünden de hiç bir oyun açılmıyor.

Sorularım Şu ki;
    Bilgisayarım AMD'yi kullanmıyor mu ?
    Dahili Ekran kartını Kullanmadan sağlıklı bir şekilde Pc yi kullanabilir miyim?
    Microsoft Basic Display Driver nedir ve neden harici ekran kartı varken devreye girer ?
    ve neden İntelin Driverını kaldırdığımda tekrar Yükleyemedim?

Zamanınızı ayırıp okuduysanız çok teşekkür ederim, ramazan ramazan sinirimi bozdu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unravel -- 15 Haziran 2016; 15:02:46 >

• Hiç mi yok yardım edicek :(
  • Vay arkadaş ya fikri olanda mı yok
  • Bu sorun baya karışık arkadaşım aynı şey nvidia ve intellerde var.
    Laptoplardaki sisteme göre ben önce intel daha sonra amd yada nvidia sürücüsü kurarım.Bir keresinde hariciyi kuramadım anakart arızası varmış.Ekran kartı driverını kuramasan tamamda seninki tam tersi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vasak09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilgin için dostum umarım bu sorunu tanıyan biri çıkar :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.