Şimdi Ara

Daihatsu Kulübü (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
22
Favori
338.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi Ank. bayiinden, hangi renge ne fiyat almış acaba??Ben de bir araştırayım sizin için arzu ederseniz yine..Belki daha uygun bir fiyata ulaşırız diye söylüyorum yanlış anlamanızı istemem yoksa...Mutlu akşamlar..
  • Sevgili dostlar
    Gönlüm siriona vuruldu ama çevrem anlamazlar bu aşkı
    Sirion alacağına yaris al derler
    Ey dostlar siz ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lalezarca

Sevgili dostlar
    Gönlüm siriona vuruldu ama çevrem anlamazlar bu aşkı
    Sirion alacağına yaris al derler
    Ey dostlar siz ne dersiniz?

İki araba kardeş zaten. Yaris alsanız da hata etmezsiniz kesinlikle. Memnun kalacağınız bir arabadır. Sirion'dan daha sessiz, daha konforludur. Buna karşılık Sirion çok daha atik, daha sevimli ve daha ekonomiktir (benzinli Yaris'e karşı).

Bence beklentinize göre karar verin: Performans ve şirinlik ise Sirion, konfor ise Yaris derim

Ek olarak: Sirion'u Yaris'ten daha ucuz alacağınızı öngörerek, aradaki fiyat farkı sayesinde en az 1 sene benzine para vermeyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 27 Nisan 2009; 9:34:42 >

• terios a cok baktım ama en son peugeot bipper aldım.
  • Arkadaşlar sirionda aks sorunu ciddi midir?
    Bir sirion buldum fakat aks sorunu varmış tamire vermiş aracın sahibi.Ve şimdi de tamirden çıktığını söylüyor.
    Ne dersiniz?
  • Aks sorunu Sirion'larda genel olarak yaşanan bir problem değil. Hatta daha önce hiç duymadım. O arabaya özgü bir sıkıntı olmalı bu durum. Ne derece ciddidir, ne kadar iyi yapılmıştır birşey söylemek güç. Tamir eğer bir yetkili serviste yapılıyorsa oradan bilgi alabileceğinizi düşünüyorum.
  • Teriosomu satıyorum . Sebebi ise model yükseltmek . sx modeli 40000km de.
  • arkadaşlar 15hazirandan itibaren ötv kalkıyor
    2.el arabalar bu tarihten sonra zamlanır mı ?
    sirinoda bundan nasibini alır mı ne dersiniz ?
    muhabbetlerimle
  • benim gördüğüm kadarıyla mevsimin de etkisiyle fiyatlar şu anda bile 2-3 ay önceye göre %10 civarı zamlanmış durumda. daha fazla artacağını sanmıyorum.
  • buraya mesaj atılmışken yazayım dedim. biz mitsubishiciler olarak yeni oluşum içine girdik. Örnek olarak sizi ele aldımhttp://mitsubishiclubturkey.forums-free.com/ daha iki gün oldu ama yavaş yavaş halledeceğiz. büyümeyle birlikte profesyonel olarak girişmeyi düşünüyorum.
  • 135.000 km de 2004 sportly sirion alınır mı ki... kilometre gözümü korkuttu biraz, ne dersiniz?
  • Yeni Terios hem ufak bir makyaj geçirdi hem de ciddi anlamda SUV olmanın beraberinde getirmesi gereken standart donanımlara kavuştu!!Ayrıntılı bilgi için

www.daihatsu.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 25 Mayıs 2009; 1:09:18 >
  • Arkadaşlar bu araba hakkında ne dersiniz?
    Otomatik olması dezavantaj mı? km ne yakar acaba?
  • bana aşırı ucuz geldi. bence baya baya kazaı ki fiyatı bu kadar inmişler. yakıtı iyidir motor yüksek bgli olduğundan kasayı kaldırmayı sorun etmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lalezarca

Arkadaşlar bu araba hakkında ne dersiniz?
    Otomatik olması dezavantaj mı? km ne yakar acaba?

Bu araç comfort olarak geçen ABS siz modeldir!Ona göre düşünün!
    Aradaki birkaç tane denebilecek farkla ilgili ayrıntılar ve diğer kullanıcı yorumları için bu link.e bakın:
    www.daihatsuaskina.com
    Başlığı görüntüle - Daihatsu Sirion (2003-2005) Donanım Paketleri : Daihatsu Aşkına Forum
    http://www.daihatsuaskina.com/forum/daihatsu-sirion-2003-2005-donanim-paketleri-t168.html

• sirion var 2004 model düşük km de 12 000 civarına alabilirim. servis masrafları ve yedek parça nasıl ? tamam ikinci eli ölü onun dışında nasıl dezavantajları var acaba ? düz vites versiyon. donanımı güzel yol tutuşu güvenliği felan nasıl ? 100 ü geçmem ben. istanbul içinde kullancam.
    servis yedek parça vs bakımından önerir misiniz ?
    10 000 de mi yoksa 15 000 de mi bakıma giriyor ? bakım masrafları ne kadar ?
  • 2005 Terios ile TÜV de muayeneye girdim . Ama koltuk sayısı yüzün den rapor olumsuz çıktı. Ruhsat ta 5 arabada 4 koltuk var . Bu problem tescil deki polis ten değil daihatsu firmasından kaynaklanıyor...
  • aracınızın arka koltuğunda 5. kafalık için yer var da, kafalık yerinde yoksa problem arabada, eğer kafalık için yer bile yoksa problem ruhsattadır. bizde de 5 koltuk yazıyor ama 4 kafalık var. esasında bu durumda olan yüzlerce araba biliyorum. bence sizin denk geldiğiniz durum arabada tebeşir arayan polis gibi birşey olmuş...
  • Gideyim beşinci koltuk olarak kafa taktırayım diyorum tamam olur diyor. Çetrefilli bir durumun içine düştük.
  • Komik durum sahiden :) Bizim araba da 2003 model Daihatsu YRV Turbo. Onda da ruhsatta 5 koltuk yazıyor ama 4 kafalık var :) Arabayla alakalı bir durum değil bu çünkü araba 4 kafalıklı. 4 kişilik (arka koltuk tam ortadan ikiye ayrılarak yatıyor vs). Gerçi sıkışıp 5 + 1 (bagaj) bindiğimiz bile oluyor. Ruhsata nedense 5 yazılmış. İnşallah biz de uğraşmayız benzer şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 30 Temmuz 2009; 16:50:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.