Şimdi Ara

Daikin N serisi 12000 BTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daikin N serisi cihazlar hakkında yorum alabilir miyim?

12000 BTU için 2300 TL 9 taksit fiyat veriliyor. Bütçem az çok bu kadar. Daikin olduğu için gözüm arkada kalmaz diye düşünüyorum ama bu bütçeye tavsiye edebileceğiniz bir marka model mevcut mu? Sırf Daikin olduğu için giriş seviyesi cihaza bu ücreti vermek yerine başka bir markanın daha ortalama seviye bir cihazı tercih edilir mi?

Yaklaşık 27 m2 salon. Güney doğu cephe. 10. kat(Ara Kat)Yalıtım oldukça iyi. Sadece soğutma için kullanılacak.Ücretsiz keşif yaptılar ve 12000 uygun dediler. Gerçi salon kapısı açık olacak ise 18000 tavsiye edildi ancak o zaman da fıyatlar yukarı çıkıyor.

teşekkürler,

• N serisi hakkında bilgi yoksa bile en aızndan Daikin 12000 BTU ve fiyat konusunda yorum yapmanızı rica ediyorum.
  • sparrowhawk S kullanıcısına yanıt
    Lider marka 12000btu yerine orta segment 18000btu alirdim ben olsam. Tamam mitsubishi panasonic daikin bu markalar lider kabul ancak bana gore sizin kullanim seklinize, izolasyonun kuvvetli olmasina ve metrekareye bagli olarak sizin ultra mega bir urune ihtiyaciniz yok diye dusunuyorum. Tabu bu benim kullanici yorumum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.