Merhabalar Daikin'in giriş seviyesi modeli siesta sensira sizce nasıldır? Gördüğüm kadarıyla daha önce de siesta adında başka modelleri varmış ve onlar sanırım daikin değil başka bir çin firmasının fabrikasında üretilen çin malı bir modelmiş. Acaba bu model de öyle mi baktım ama bir bilgi bulamadım. 12btu modeli 28bin tl'yken sadece sensira yazan model 33bin tl. Baktığımda ikisinin de teknik özellikleri aynı görünüyor tek farkı biri japon üretimi diğeri çin üretimi mi? öyleyse eğer aradaki 5 bin tl farkı vermeye değer mi? |
Daikin Siesta Sensira nasıldır
-
-
www.daikin.com.trSiesta Sensira 12000 BTU/h | ATXF35E Inverter Klima R32https://www.daikin.com.tr/siesta-sensira-12000-btuh-atxf35e-inverter-klima-r32_183369?d=11935www.daikin.com.trSensira 12000 BTU/h | FTXF35E Inverter Klima R32https://www.daikin.com.tr/sensira-12000-btuh-ftxf35e-inverter-klima-r32_183190?d=11683
-
Çin olduğu sonucuna nereden vardın. Sensiraları bilmiyorum ama siesta serileri Türkiye üretimi. Daikinin Türkiye deki fabrikalarında üretiliyor. Bende var sorunsuz çalışıyor ama daha yeni cihaz ne desem yalan. Isıtma için alıyorsan riske girme bence üst serisini al herşey aynı iken ucuz olması beni de kıl etmişti.
-
Çin üretimi konusunu başka bir forumda görmüştüm sallamış olabilir. Daikin'in Türkiye'de olduğu gibi çeşitli ülkelerde fabrikaları varmış zaten ve sanırım en üst modeller sadece japonya'da üretiliyormuş. Ben de siesta sensira modelini aldım. Bayii sensira modeliyle birebir aynı tek fark +3 yıl garanti dedi. Ben biraz araştırdım ve sanırım siesta'nın plastik kalitesi daha düşükmüş ve biraz daha yüksek sesli çalışıyormuş. Bence ses seviyesi gayet düşük performansından ve tüketiminden çok memnunum. 1 ay boyunca neredeyse hep çalıştı 400-500 tl fark geldi.
Bir de bir mekanda eski siesta modeli gördüm o malezya üretimiydi ve onun malzeme kalitesi çok daha iyi görünüyordu, bendeki en ucuz geri dönüşüm plastiğinden yapılmış bildiğin ama çok da önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 31 Temmuz 2024; 7:48:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X