Şimdi Ara

*DAİKİN VZ PREMİX* Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
9
Favori
26.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kombinizi 35 40c civarı kazan sıcaklığında çalıştırmalısınız

• iyi günler herkese. Dün servis kombi açılışına geldi. Kendim işteydim açılışta evde ailem vardı. Kombimizin basıncı 1,5 ile 2 bar olması gerekiyor ve şuan 1,4 seviyesinde. ileride 1 barın altına indiğinde su basmak gerekecek ve saçma sapan bir musluk sistemi var. Nasıl kullanılacağını bilmediğim için çok kurcalamadım. Her su basmamız gerektiğinde bu musluk için servisimi çağırmamız gerekecek ? Benim bildiğim musluklar gibi değil. Kullanma kılavuzlarında da detaylı anlatılmamış yada ben anlayamadım. Telli birşey

*DAİKİN VZ PREMİX*  Kullanıcıları

• Neselikelebek N kullanıcısına yanıt

telli kısımdan sola doğru çevireceksiniz bazı modellerde aşağı doğru çekiyorsunuz hafif uzuyor sonra sola çeviriyorsunuz

suyu basacaksın manometreden takip edin. bar 1.7 civarı olsun

suyu basarken kalorifer çalışmayacak tesisat suyu soğuk olmalı

servis eve gelip su basmaz

doldurma musluğunuz kalitesiz çok sık kullanımda bozulabiliyor

• disintegration kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Telle olmadı çok sert neredeyse tel yamulup yerinden çıkacak. Pense ile plastiğin iki düz kenarından sol yöne çevirip açtım. Şuan 1.7 bar seviyesinde. Pense ile açmayı kimseye tavsiye etmiyorum. Ama tek seçenek bu gibi. Kombi VZ Premix 23 kW. Kombide tek içime sinmeyen bu musluk oldu.

Kombinizin hidroblok grubu plastik , doldurma vanası da böyle kalitesiz

Çok değil 6 8ay öncesine kadar pirinç hidrobloklu olarak üretiliyprdu ve doldurma vanası pasosu komple pirinç ve kaliteliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

Kombinizin hidroblok grubu plastik , doldurma vanası da böyle kalitesiz

Çok değil 6 8ay öncesine kadar pirinç hidrobloklu olarak üretiliyprdu ve doldurma vanası pasosu komple pirinç ve kaliteliydi

Bizim şansımıza demek ki kalitede indirime gitmişler. Paylaşımlarınız bundan sonra daikin tercih edeceklere buradan referans olur. Tekrar teşekkürler cevaplarınız için...

Ekranda veya altinda bar göstergesi mevcut olmasi gerekir yada youtube videolari bulanilirsin belki basit işlemc ,şuan 1.4 ise dokunmaniza gerek yok kombi caliştigi vakit basinc 1,6,17 cikar saten baktiniz baş edemiyorsunuz servisi arar birini gönderirler size derayli anlatmak zorundalar.

• Merhaba. 24kw olan eski seriyi 1 yıldır kullanıyorum. Kombiden oldukça memnunum. Ev yerden ısıtma yalıtımlı güney cephe. Güneş olduğu günlerde ısıya ihtiyaç olmuyor. Honeywell t4r ile opentherm bağlantısı yaptım ve kombi üzerinde rc yazısı yanıp sönmeye başladı. Isı talebi yüksekse kazan sıcaklığını da yükseltiyor. Yerden ısıtmada 55 dereceyi geçmemek gerektiği için ts ayarlarından p06 ya da p07 sanırım tam hatırlamıyorum 80 olan değeri 55e indirdim. 35-55 arası bir değerde termostat talebine göre çalışıyor. Ndj serisinde olan düşük sıcaklık talebi vs gibi ayarlar muhtemelen vz serisinde de vardır ancak parametre listesi olmadan bu değerleri değiştirmek tehlikeli. Elinde bu parametrelerin listesi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada yeni seri vzlerde honeywell opentherm bağlantısı hata veriyor sistem çalışmıyor bilginiz olsun.
  • Merhabalar, 6 yıllık baymak maceram sonrası 10 kez cihazın yetkili servisler tarafından sürekli parça vb. sorunlarla uğraştıktan sonra yeni kombi arayışına girdim. Daha çok bütçesel olarak Daikin premix vz 23 kw ile eca proteus 24 kw arasında kaldım. 25-30 bandına çok çıkmak istemiyorum. İstanbul için daikin yıllık bakımları ne kadar? yeni nesillerde hidroblok grubu plastiğe dönmüş sanırım. Özellikle yeni çıkan vz 23 kullanıcıları cihazlarından memnunlar mı? Karşılaştığı sorunlar var mı? herhangi bir sorunda servislerin yaklaşımı nasıl? 6 yıl garanti diyorlar ama baymaktaki gibi tüm sorunları size mi mal ediyorlar yoksa gerçekten garanti kapsamında ürün tamir / parça değişimi yapılıyor mu? yoksa şikayetvar yada marka call centeri üzerinden hakkınızı almak için uğraşmak zorundamı kalıyorsunuz? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akarat -- 5 Ocak 2024; 12:25:0 >
    Hocam merhaba
    *DAİKİN VZ PREMİX*  Kullanıcılarıl
    *DAİKİN VZ PREMİX*  Kullanıcılarıar bende geçen sene konunuzu da takip ederek daikin vz 23 kw modelini aldim sizlere fotolari paylaşıldı mi bilmiyorum ama ben montajdan evvel resmini çekmiştim ekliyorum ve yorumunuzu merak ediyorum plastik aksamı çok mu aldik ama iyi etmedik mi bilemedim açıkçası, ekimden bu yana kullanıyoruz şükür bir problemle karsilasmadim on-off termostat aldim ama sanırım tam kullanimi bilmediğim için fatura yüksek geliyor bu termostat kullanimi konusunda tavsiyeniz varsa görüşleriniz benim için değerli iyi forumlar

Hocam merhabalar bende geçen sene konunuzu da takip ederek daikin vz 23 kw modelini aldim, sizlere fotolari paylaşıldı mi bilmiyorum ama ben montajdan evvel resmini çekmiştim ekliyorum ve yorumunuzu merak ediyorum plastik aksamı çok mu ne dersiniz iyi mi ettik bilemedim açıkçası almış bulunduk sonuçta,Ekimden bu yana kullanıyoruz şükür bir problemle karsilasmadim on-off termostat aldim ama sanırım tam kullanimi bilmediğim için fatura biraz yüksek geliyor bu termostat kullanimi konusunda tavsiyeniz varsa görüşleriniz benim için değerli iyi forumlar

• 01halil kullanıcısına yanıt

Merhaba

Fotoğraflar net değil ama hidroblok grubu plastik görünüyor

Hangi marka o.t aldınız?

Mars s5 isminde bir marka hocam

Konuya direk daldim fikrimi dile getirmek amacli Ot fena değil kötü de değil ama isittigin alan da petek yetersiz ise kapatmayabilir kendini yeterli petek uzunlugu varmi.? Kombi 50-55 ayarlaman gerek ayarliysa sıkıntı yok 5,6m3 yakiyorsa günlük normaldir fiyatlar uctu malesed

Oda termostatını nereye monte ettin bu oda kombiye ne kadar uzaklıkta?

Kombi kazan sıcaklığını kaç c kullanıyorsun

Evde yalıtım var mı?

Evde iç ortam sıcaklığı kaç c oluyor termometre ile ölçtün mü?

Hocam termostat kablosuz kombiye uzak değil 5-6 metre uzaklıkta,kazan sıcaklığını 45 ayarladım yalıtım yok maalesef termostatı 24 ayarlıyorum genelde oda sıcaklığı da bu seviyelerde kalıyor

Hangi şehirdesin? Alt ve üst kat durumu nasıl?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.