Şimdi Ara

Daimoneg dolandırıcıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce birçok kez hesap aldım sattım ama bugün aptallıgıma geldi ve hiç araştırmadan birisine 300 tl para yatırdım ve kendisi telefonunu ve hesaplarını hemen kapatmaya başladı.Orda anladım yaptıgım aptallıgı ve hemen bankaya gittim ve parayı dondurdum.Gunay ulker adında bir şahıs.Attıgı konulara baktıımda farklı liglerde birçok hesap satmya çalışıyor ve nerdeyse tüm detayları veriyor.Kuzen,ortak,keke gibi lafları kullanıyor.Oyun hakkında bilgi dagarcıgı saglam muhabbeti ilerletiyor ve şüphelenmemenizi saglıyor.Ben böyle bir hatayı yaptım bundan sonra hesap alım satımındad sizler daha dikkatli olun diye yazıyorum.Kaybettiğim bir şey yok o zaten yeterince kaybetmiş üstüne acıcagım davayla daha cok şey kaybedicek diye umuyorum.

Bu sayfası:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1823459

Bu telefon numarası:0554 917 93 60 bir daha kullanıcagını zannetmiyorum zaten hemen engelliyor veya kapatıyor ama 1 2 ay önceki konularında da aynı telefon numarası oldugu için yazıyorum.

Bu lolking adresi:http://www.lolking.net/summoner/euw/29354551

Bu hesap için ticket atıcam sizde atarsanız sevinirim.

• dondurma işlemi nasil oluyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılım tarihi 26 Haziran 2014

={

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

dondurma işlemi nasil oluyor hocam

tam olarak konsepti bende bilmiyorum ama parayı henüz çekmedigi için dondurma işlemini yapabildik.Ayrıca bankaların çalıntı kayıp gibi telefonla yardımcı olabilecekleri hatlarda var ordan da yardım almak kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain_Donanım -- 17 Ekim 2014; 14:38:16 >
  • liselinin tekidir babasından dayak yesinde aklı başına gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan hesap takas işine gircektik bu karaktersizle.Ucuz atlatmışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davanı aç sakın çekinme. Ugraştıgın bişey olmaz en mahkeme işi yarım saatini almaz. Aç davayı dolandırıcılıktan yargılansın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    @sudem nickli şahıs dolandırıcıdır
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Para yatırıldıktan yaklaşık 3 saat sonra konu açıldıktan ise yarım saat sonra bana mesajla döndü ve telefonunu uçak modunda unuttugunu söyledi.Sanırım birileri fazlasıyla korkmuş çünkü onun numarayı enegellediğini biliyorum hat sürekli meşguldu.Şimdi hesapta parayı göremeyince ama sen parayı yatırmamışsın ben nasıl şifreyi veriyim moduna girdi.Gerçekten çok acınası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain_Donanım -- 17 Ekim 2014; 15:45:30 >
  • çar demiş açtıgı konuda bu adamdan hesap almam ben zaten.

paranı geri alabilirsen bir sorun olmaz ama umarım geri alırsın 300 tl az değil

ve elinde yeterli kanıt varsa face konusması telefon msj ı burdakı msjlar davaysa dava sonuna kadar git.
  • Captain_Donanım kullanıcısına yanıt
    Dava aç hocam böyle adamlar buralarda olmamalı, kim bilir senden önce kaç kişiden böyle para alıp cevap bile vermedi sonra...
  • İyi Olmuş Güzel Kardeşim Hak Etmişsin Sen Bunu. Beyin Free Ama Kullanan Yok Gidip 300tl Hesabına Yatırın Hemen.
  • Kesinlikle dava aç
  • Tamam mağdursun sonuna kadarda git hakkını al ama sende hesap almakla suçlusun arkadaşım kusura bakma
  • laykladım hLL BABAaaaa A:SDA:SDasd
  • Fena oyuna gelmişsin. Belli ki iyi heves etmiş, tehlikeyi sezememişsin. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell -- 17 Ekim 2014; 23:09:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimoneg

laykladım hLL BABAaaaa A:SDA:SDasd

yahu ben şimdi buraya uygun cümleyi yazardım ama 15 günlük banım daha yeni açıldı .
  • Daimoneg
    Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri: Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
    Daimoneg dolandırıcıdır. başlıklı konuyu favorilerine ekledi (40 dk. önce)

Değişik mi bu?
  • Ben alıcı bulamıyorum sen dolandırıcı buluyorsun helal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

-netstatip den ip adresini aldım yarın savcılığa gidecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

quote:

-netstatip den ip adresini aldım yarın savcılığa gidecem.

helal selam söyle bide ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.