Şimdi Ara

Daimoneg dolandırıcıdır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Captain_Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: daimoneg

beyler yanlıs anlaşılma oldu bu lavuk enayinin teki olm ben çarımı cidden satıyorum lan telefonumu uçakta unttum

Kahvalti etmiyomuydun sen bana öyle dedin cunku de cok ilginc gercekten keske soyleseydin ucagin parayi yatirdiktan hemen sonra oldugunu.Acaba ucaga binince benim numarami niye engelledin.Kafamda deli sorular

olm sen ne kadar enayi bişeysin uçak modunda unttum :D
  • adama bak alışveriş yapıcağı adama enayi diyo
  • quote:

quote:

quote:

beyler yanlıs anlaşılma oldu bu lavuk enayinin teki olm ben çarımı cidden satıyorum lan telefonumu uçakta unttum

Kahvalti etmiyomuydun sen bana öyle dedin cunku de cok ilginc gercekten keske soyleseydin ucagin parayi yatirdiktan hemen sonra oldugunu.Acaba ucaga binince benim numarami niye engelledin.Kafamda deli sorular

parayı bankada göremeyince aklına gelmiştir uçak modundan çıkarmak hayırlısı olsun

• Captain_Donanım kullanıcısına yanıt
    Dostum hukukçu sayılırım.Pm den bana ulaş dilekçe konusunda hukuki işlemler konusunda gereken yardımda bulunacağım.Bu tarz insanların ceza alması gerekmekte.
  • quote:

quote:

quote:

karaktersiz herif seni sen bekle bakalım :D

• Öncelikle geçmiş olsun diyeyim dolandırmaya çalışan kişide paniklemiş gibi bari belli etmese.
  • yerimizi alalım gelişmeleri bekliyoruz
  • Direk savcılığa verin 20dknızı almaz sürünür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net üzerinden dolandırıcılık bilişim suçu zaten. Ülkede en yaygın olan suç cezası ağır. Uğraşırsan elemanı içeri bile tıkarlar haber edeyim dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava şart olmus 300tl az degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.