Şimdi Ara

Dalgalanma Kayma Sorunu ##ACİL YARDIM##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sistem bilgim çok iyi degil bi kasa topladım

Ekran kartı : Sapphire HD 7770 ghz edetion DVi ekran kartı
    Aldıgım Monitör :http://www.vatanbilgisayar.com/215-vx229h-genis-ekran-ips-led-monitor.html

Ekran kartım dvi ama satın aldığım monitörde DVi yok dönüştürücü ile kullanıyorum bu etkiler mi? Yoksa sistem demi bir arıza var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RickHost -- 29 Mart 2014; 0:58:46 >

• muhakkak etkiler hdmi çıkışı yokmu kartta yoksa da vga değil hdmi dönüştürücü kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

muhakkak etkiler hdmi çıkışı yokmu kartta yoksa da vga değil hdmi dönüştürücü kullanın

hdmi ve dvi ekran kartında monitörde ise hdmi ve vga var peki oyun için topladım oyunlarda performansı etkiler mi? görüntüyü çok daha yüksek kalitede ileticek sonuç olarak fps düşüklügü yapmasın bu konuda bilgim yok pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RickHost -- 29 Mart 2014; 1:05:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RickHost

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

muhakkak etkiler hdmi çıkışı yokmu kartta yoksa da vga değil hdmi dönüştürücü kullanın

hdmi ve dvi ekran kartında monitörde ise hdmi ve vga var peki oyun için topladım oyunlarda performansı etkiler mi? görüntüyü çok daha yüksek kalitede ileticek sonuç olarak fps düşüklügü yapmasın bu konuda bilgim yok pek

alakası yok aynı çözünürlükte kullanacaksın sorun fark etmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.