Şimdi Ara

Dali Zensor vs Lector Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağırlıklı olarak surround olarak kullanılacak bir ses sistemi almayı düşünüyorum.

2 alternatif var aklımda, şöyle ki;

Önler Dali Zensor 3 (Zensor 3 lerde baslar daha güçlü olduğu için Zensor 1 yerine önlere Zensor 3 olabilir diye düşündüm)
    Arka Dali Zensor 1
    Merkez Dali Zensor Vocal
    Subwoofer düşünmüyorum.

2. Alternatifte de Lektor 6 Seti

DALİ LEKTOR 6 FRONT SPEAKERS : 2 ADET
    DALİ LEKTOR 2 REAR SPEAKERS : 2 ADET
    DALİ LEKTOR LCR SPEAKER : 1 ADET

Bu iki setin fiyatları benzer seviyelerde, hangi sistem daha kalitelidir ?
    Bir de bu hoparlorlerle kullanmak için, müzik performansı da mümkün olduğunca iyi olabilen AVR önerisi de yapabilirseniz sevinirim..

• Sinemada sub kullanmazsan yetersiz kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apartmanda Subwoofer çok kullanılamıyor diye düşünerek böyle olabilir dedim, ama yetersizlik hissedersem bir tane YAMAHA YST SW012 gibi ufak Sub ekleyebilirim sonradan belki ?
  • Dali zenzor kullanicisi olarak zenzor tavsiye ediyorum. Fakat onler zenzor 7 bende ve bende apartmanda oturdugum icin sub i kapatip oyle dinliyorum. Ozellikle amfiden sub ayarini front yaparsaniz sub a cok ihtiyaciniz olmaz.

• Merhaba DENON AVR-1713 BKE 2 AVR tavsiye edebilirim 5+1 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalettin53

Dali zenzor kullanicisi olarak zenzor tavsiye ediyorum. Fakat onler zenzor 7 bende ve bende apartmanda oturdugum icin sub i kapatip oyle dinliyorum. Ozellikle amfiden sub ayarini front yaparsaniz sub a cok ihtiyaciniz olmaz.

celalettin53 Bende Aynı şekilde AVR den subları front yapacak şekilde düşünyorum. O yüzden önlere Zensor 1 yerine sub ları daha güçlü olduğu için Zensor 3 olabilir diye düşünmüştüm. Zensor 7 biraz bütçeyi aşıyor. Kafamı karıştıran nokta Lektor 6 serili setin fiyatının aynı olması, parça parça alındığında Lektor Zensor serisine göre daha pahalı ancak set halinde mantıklı bir fiyat. Zensor serisi araştırdığım kadarıyla çok beğeniliyor fiyatına göre, Lektor serisi ile bir karşılaştırma yazısını bulamadım.

http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=883181&CatId=bs149203&Fstate=&/DALI-LEKTOR-6---5.0-HOPARL%C3%96R-TAKIMI

• quote:

Orijinalden alıntı: sahnemarket

Merhaba DENON AVR-1713 BKE 2 AVR tavsiye edebilirim 5+1 için

Bu modelin stereo daki performansı nasıldır peki ? Stereo performansı da fena olmayan Pioneer 921 modelini öneriyorlar internette, ancak dali hoparlorlerle uyumunu da bilmiyorum tabi. Antalyadaki mediamarkt a gidip bir dinlemek istiyorum aslında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dali Zensor Pico Hi-fi Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • danger0 D kullanıcısına yanıt
    selamlar , diğer markaları denemedim ama ben yamaha avr kullanıyorum bana göre (giriş seviyesi avr olmasına kıyasla) müzik performansı güzel , bence yamahaları da deneyin. dali zensor 1 ile lektor 1 karşılaştırma fırsatı bulmuştum (aslında zensor 1'in dengi lektor 2) zensor 1 çok daha açık, berrak ve detaylıydı lektor 1'e göre ama dediğim gibi lektor 2 ile kıyaslamak doğru olacaktır. herkesin zevki, kulağı farklı olduğundan en doğru cevabı dinleyerek kendiniz verebilirsiniz, tavsiye ile seçmek doğru sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger0

quote:

Orijinalden alıntı: celalettin53

Dali zenzor kullanicisi olarak zenzor tavsiye ediyorum. Fakat onler zenzor 7 bende ve bende apartmanda oturdugum icin sub i kapatip oyle dinliyorum. Ozellikle amfiden sub ayarini front yaparsaniz sub a cok ihtiyaciniz olmaz.

celalettin53 Bende Aynı şekilde AVR den subları front yapacak şekilde düşünyorum. O yüzden önlere Zensor 1 yerine sub ları daha güçlü olduğu için Zensor 3 olabilir diye düşünmüştüm. Zensor 7 biraz bütçeyi aşıyor. Kafamı karıştıran nokta Lektor 6 serili setin fiyatının aynı olması, parça parça alındığında Lektor Zensor serisine göre daha pahalı ancak set halinde mantıklı bir fiyat. Zensor serisi araştırdığım kadarıyla çok beğeniliyor fiyatına göre, Lektor serisi ile bir karşılaştırma yazısını bulamadım.

http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=883181&CatId=bs149203&Fstate=&/DALI-LEKTOR-6---5.0-HOPARL%C3%96R-TAKIMI

Bence zenzor setin karsiligi lector 8 oyuzden fiyatolarak daha ucuz.

Onkyo pioneer ve yamaha kullanan biri olarak bence ozellikle stereo da yamaha daha iyi.

921 de kullandim ozellikle tone kontrol olmamasi ve eq modunun yetersiz olmasi beni hayal kirikligina ugratmisti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.