Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SwordsMan
    İmkanın varsa TDS Metre de almanı tavsiye ederim. Kesinlikle işine yarar. Giriş ve çıkış suyunun TDS değerlerini ölçerek cihazın ne kadar arıtma yaptığını görebilirsin. Ayrıca membranın değişim zamanını yine bu cihazla anlayabilirsin. RO cihazının fiyatına gelince, pahalı söylemiş. Bence web sitesi üzerindeki fiyatta ısrar edin olmadı gg'deki satıcıdan alın. O da zaten ocean'dan alıp gg'de satıyor.

Selam tekrar

Bu oceanaritma ürünündeki parçaların orjinal oldugundan nasıl emin olabiliriz ? Varmı anlama yöntemi ? Fason yada taklit olma ihtimali varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pc_Commander

Depozitosuz sultan su kullanıyorum 3.75
    İçim rahat damacanayı kim ne için kullanmış diye düşünmüyorum
    Su bursa suyu hemide erikliye yakın bir yerden çıkıyor...tavsiye ederim.

arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim sultanın kaynağıyla eriklinin kaynağı arasında 60 km mesafe var sultan su çok kaliteli bir sudur fakat fabrikanın bulunduğu köy sakinleri sık sık fabrikanın suyunu tarla sulamak için kesmektedir bu yüzden sultan su suyun yetmediği zamanlarda kuyu suyunu arıtarak şişelemektedir..

zaten sultan su köylülerle uğraşmaktan bıktığı için fabhrikanın yerini taşımaya başladı yeni fabrikasının adı sude su yavaş yavaş piyasada görmeye başlamışsınızdır.

bana kalırsa sultan vede baykal sudan uzak durun derim

• Cihazın arıtma performansından anlayabilirsin ki bu performansa etki eden en önemli unsur membrandır. Onun fiyatı da 60-70 YTL civarıdır. Yani sahtesini yapmaya deyecek kadar pahalı birşey değil. Zaten cihazı bağlayıp giriş ve çıkış sularını ölçtüğünde %90-95 arası bir arıtma performansı görüyorsan cihazda bir sıkıntı yoktur.

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orjinalden alıntı: SwordsMan
    İmkanın varsa TDS Metre de almanı tavsiye ederim. Kesinlikle işine yarar. Giriş ve çıkış suyunun TDS değerlerini ölçerek cihazın ne kadar arıtma yaptığını görebilirsin. Ayrıca membranın değişim zamanını yine bu cihazla anlayabilirsin. RO cihazının fiyatına gelince, pahalı söylemiş. Bence web sitesi üzerindeki fiyatta ısrar edin olmadı gg'deki satıcıdan alın. O da zaten ocean'dan alıp gg'de satıyor.

Selam tekrar

Bu oceanaritma ürünündeki parçaların orjinal oldugundan nasıl emin olabiliriz ? Varmı anlama yöntemi ? Fason yada taklit olma ihtimali varmı ?

• Hamidiye suyunun fiyatı nedir arkadaşlar. İstanbul
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

Hamidiye suyunun fiyatı nedir arkadaşlar. İstanbul

İstanbul-Gayrettepe'de 4 YTL. Birkaç sene öncesine kadar biz de Hamidiye kullanıyorduk; ama tadı ve temizliğiyle ilgili şüpheli durumlar oluşunca ve bu durum komşular tarafından da desteklenince vazgeçip Hayat Su'ya geçmiştik. Zaten bu topiğin geneline bakarsanız, Hamidiye için olumsuz yorumlar görürsünüz. Velhasıl, ben de Hamidiye'ye güvenemiyorum.

Geçen hafta bu topiği görüp baştan sonra okudum ve düşündüm; fazla para vermeyi istemeyip çevredeki sucuları araştırdım. Tabii ne idiğü belirsiz bir markaya temizlik konusunda güvenemeyeceğim için seçici davrandım. Bizim burada Hayat Su 5.75 olmuştu (bahşişle birlikte 6 YTL veriyorduk). Çevremdeki markalardan en uygun ve güvenilir firma olarak Javsu'yu seçtim ve geçen gün aldım. 5 YTL imiş; hizmetleri de kibar ve hızlıydı. Tadı konusunda da bir rahatsızlık duymadım. Şimdilik iyi bir seçim gibi gözüküyor.

@TheGate; sizin orada Javsu ne kadar ve nerede oturuyorsunuz? (şehre ve hatta semte göre fiyatların fark ettiğini sanıyorum da, o yüzden merak ettim).

• İzmirde izsu alanlar yokmu? tadı nasıl? sağlıklımıdır? 15 lt 1 ytl fiyatı iyide..kalite?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 24 Eylül 2008; 22:12:49 >
  • Bende damacana işinden bıktım R.O sistem arıtma almaya karar verdim. Düşündüğüm Cihaz budur.
    Havale ile :
    357.16 YTL

MODEL : RO 102

ÖZELLİKLERİ

* 5 aşamalı pompalı R.O Filtrasyon Sistemi
    * Sistem Çıkışı 50/70/100 GPD
    * Ölçüleri L38xD25xH46

İÇİNDEKİLER

* Sediment Filtre 5 mikron 10"
    * Sediment Filtre 1 mikron 10"
    * Karbon Filtre 10"
    * Post Karbon Filtre
    * Membrane 50/70/100 GPD
    * Musluk
    * Basınç Tankı 12 Lt.
    * 2 Yıl Garantili

Kullanan arkadaşlar fikir belirtirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 24 Eylül 2008; 22:31:44 >

• bu alet işini görür kardeş.
  • başlığı okursanız, filtre markalarının önemli oldugunu göreceksiniz. Yoksa cihazın kasa kısmı çok önemli degil. Önemli olan filtreler
    Onların markalarını ögrenmenizde fayda var
  • Peki beyler bu arıtma cihazlarının harcadığı elektrik ne kadar?
  • elektrik harcamıyo sanırsam....şebekenin basıncı ile çalışıyo...
  • dostlar. okulumuzn öğretmenler odası için su almak istiyoruz. bazı firmaların 10 tane suyla falan sebil hediye ettiklerini duyduk. var mı böyle bişey. varsa hangi markalarda var. veya siz ne tavsiye edersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hot_sauce

dostlar. okulumuzn öğretmenler odası için su almak istiyoruz. bazı firmaların 10 tane suyla falan sebil hediye ettiklerini duyduk. var mı böyle bişey. varsa hangi markalarda var. veya siz ne tavsiye edersiniz

Hocam bizim okulda PınarSu var, yaklaşık 2 yıldır aboneyiz bize Sunny marka güzel bi sebil verdiler.
    Gerçi okul taşındı şimdi Pirsu alıyoz , adamlardan ses çıkmadı belki geri isterler.
    Okula mutlaka verirler biz ortalama günde 1 ya da 2 damacana içiyoz.
  • quote:

dostlar. okulumuzn öğretmenler odası için su almak istiyoruz. bazı firmaların 10 tane suyla falan sebil hediye ettiklerini duyduk. var mı böyle bişey. varsa hangi markalarda var. veya siz ne tavsiye edersiniz

okulun hangi ilde
  • şeker su nasıldır arkadaşlar izmirde bir firma sebil dolap veriyo kullananlara sözleşme yaparak 1,5yıl 78hafta yani haftada 1adt kullanma şartıyla fiyatı 5ytl iyimidir kullanan varmıdır tşkler şimdiden
  • Valla biz sözleşme yapmadık, karşılıklı güven vardı.
    Yazın naapacaksınız, okul tatil, idareciler haftada bir tane zor içerler-ki o parayı da hiçbir idareci vermez.
    O zaman elinizden alabilirler gerçi kullandığınıza kar sayarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nartfemre

quote:

okulun hangi ilde

benimki istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot_sauce -- 25 Eylül 2008; 22:56:25 >
  • arkadaşlar bu konu çok güzel bi konu ama epey bi amacından sapmış.herkes kullandığı suların fiyatı ve deneyimlerini aktarsın lütfen...
    mesela bu aralar almayı düşündüğüm "kirazlı yayla" hakkında fikri olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uk.bjk

mesela bu aralar almayı düşündüğüm "kirazlı yayla" hakkında fikri olan var mı?

ben kirazlıyaylasuyun bursada bayiliğini yapmaktayım bayisiyim diye söylemiyorum ama bana kalırsa piyasanın en güzel sularından biridir.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenman
    @TheGate; sizin orada Javsu ne kadar ve nerede oturuyorsunuz? (şehre ve hatta semte göre fiyatların fark ettiğini sanıyorum da, o yüzden merak ettim).

geç cevap için özür...bu konuyu pek takip etmiyorum
    istanbul-kadıköy de JAVSU aldım... 5 YTL...
    dediğiniz gibi 15 dk içinde su geldi...kibar ve nazikler...ayrıca damacana boğazından lastikli bir poşetin içinde verildi
    içimi ve tadı erikli diye kakalanan gümüş sudan daha iyi...tabii zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir sonuçta unutmamak lazım....
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.