Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben dermisim...
    Aslında suyun tadına bakan sistemi ve hesaplı olusunu,kaliteyi goren istiyor.Yapsak mı bu isi ne acaba ?? :)

İki firma var bildigim ikiside ne oldugu belli olmayan, en azından filtreler belli degil.Biri omnipure digeri aqualine satıyor.750 YTL isterler.Ama ne hikmetse dukkanlarında bulmak oldukca zor.

hos iyiki de bulamamısım...Hem 300 YTL civarı karım hemde guvenilir bir urunum oldu.

yerlerini yine yazayım biri Demirlibahce mah.Mamak ta
    digeri Ruzgarlı sok.Ucar tic. merkezinde

saygılar.
  • Hocam güvenilir yer degilse vermene gerek yok adreslerini
    Başka nereden alınabilir, Ankarada yokmu bu işi yapan adam gibi biryer ? Açalım bari böyle bir işyeri, madem sıkıntı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssimal

quote:

ters osmoz cihazı alan arkadaşlar,
    - ne marka ve ne model aldığınızı
    - fiyatını
    - bir depoyu ne kadar zaman doldurduğunu
    - bir depo için ne kadar atık su kullandığını
    - genel olarak olumlu ve olumsuz tecrübelerinizi
    yazarsanız çok memnun oluruz

marka model yerine malzeme kalitesinin iyi olması lazım.yıllarca kullanacaksın malum.ille de uzerinde ne yazar dersen Water Quality Naturel Water ve USA bayragı var.Reverse Osmolisis Sistem

Fiyatı ben alan bir arkadastan gorerek siparis verdim.Arkadas direk yurtdısından getirtti.Kargo dahil 420 YTL tuttu.

Hocam sipariş verdiğiniz sitenin adresi ney acaba.

• quote:

Drizzt_tr
    Hocam güvenilir yer degilse vermene gerek yok adreslerini
    Başka nereden alınabilir, Ankarada yokmu bu işi yapan adam gibi biryer ? Açalım bari böyle bir işyeri, madem sıkıntı var

acalım hocam.sen guzel bir dukkan yeri bul.Ben cihazları tedarik ederim.gerekirse kurulumunu da yaparım.elimden gelir :)

quote:

Furkan

Kendine daha once alan bir arkadastan gorerek siparis verdim.Arkadas direk yurtdısından getirtti.Kargo dahil 420 YTL tuttu.
    sanırım e-bay tarzı bi yerden aldı.ingilizcesi oldukca iyi.O halletti yani.ben parayı takdim ettim.gerisi oldukca kolay oldu.Adrese geldi 12 gun bekledim yanlız.
  • quote:

quote:

Drizzt_tr
    Hocam güvenilir yer degilse vermene gerek yok adreslerini

acalım hocam.sen guzel bir dukkan yeri bul.Ben cihazları tedarik ederim.gerekirse kurulumunu da yaparım.elimden gelir :)

quote:

Furkan

Kendine daha once alan bir arkadastan gorerek siparis verdim.Arkadas direk yurtdısından getirtti.Kargo dahil 420 YTL tuttu.
    sanırım e-bay tarzı bi yerden aldı.ingilizcesi oldukca iyi.O halletti yani.ben parayı takdim ettim.gerisi oldukca kolay oldu.Adrese geldi 12 gun bekledim yanlız.

Arkadaş bu forumda mı, forumdaysa kullanıcı adı ne

Birde biz bu suyun ph derecesini falan nasıl ölçücez

• ha onu bilmiyorum bak.sormak lazım.uyeligi var mı diye.

Ne o arkadasa siparis mi verecn hocam :)
  • quote:

ha onu bilmiyorum bak.sormak lazım.uyeligi var mı diye.

Ne o arkadasa siparis mi verecn hocam :)

Araştırma içerisindeyim şuan ve arkadaşınızın hangi adresden aldığını merak ettim sadece

• Bu nasıl ? Filtre Filmtech, fiyatta uygun duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 23 Eylül 2008; 13:49:14 >
  • Depozitosuz sultan su kullanıyorum 3.75
    İçim rahat damacanayı kim ne için kullanmış diye düşünmüyorum
    Su bursa suyu hemide erikliye yakın bir yerden çıkıyor...tavsiye ederim.
  • sakarya da oturuyorum.buranın en bilinen kaynak suyu şerefiye ,19lt.fiyatıda 3.5ytl..
  • gg fason urunlerin pazar yerine donmustu son zamanlarda.aldıgım son urunler hep taklit ve dandik cıkmıstı.

aynı urunu (0) satısla farklı nikte gormek mumkun.Bu tarz fake islemler dusunduruyor.Ben o yuzden yanasmadım.

Bir de haklıyken bile gerek vatandasla gerek gg.sistemle ugrasmak, gelis gidis masrafının sana yuklenmesi orayı oldukca itici kılıyor.

Hocam karar senin.300+kargo riske girer de alırsan haberimiz olsun.yaz buraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Bu nasıl ? Filtre Filmtech, fiyatta uygun duruyor

Biraz daha fazla verebilirsen aşağıdaki cihazı öneririm. Ben bu cihazı kullanıyorum. İlanda yazılan filtre bilgileri yanlış bu arada. İçinden;

2 x 5 uµ KX-Matrikx Blok Karbon
    1 X 5 uµ GE Osmonics Sediment Filtre
    1 X 75 GPD Filmtec Membran
    1 x Omnipure Post Karbon filtre

çıkmaktadır. Membran 75 GPD olduğu için arıtma hızı daha iyidir. Filtreler, membran ve cihaz orijinal amerikan malıdır. Amerika'da Purevalue olarak satılmaktadır. Cihazı Türkiye'ye getiren Vankim Kimya'dır. Cihazı direk Vankim Kimya'nın sitesinden de alabilirsin (www.oceanaritma.com).

Düzenleme: Ekleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordsMan -- 23 Eylül 2008; 14:51:32 >

• quote:

quote:

Ben dermisim...
    Aslında suyun tadına bakan sistemi ve hesaplı olusunu,kaliteyi goren istiyor.Yapsak mı bu isi ne acaba ?? :)

İki firma var bildigim ikiside ne oldugu belli olmayan, en azından filtreler belli degil.Biri omnipure digeri aqualine satıyor.750 YTL isterler.Ama ne hikmetse dukkanlarında bulmak oldukca zor.

hos iyiki de bulamamısım...Hem 300 YTL civarı karım hemde guvenilir bir urunum oldu.

yerlerini yine yazayım biri Demirlibahce mah.Mamak ta
    digeri Ruzgarlı sok.Ucar tic. merkezinde

saygılar.

Sevgili ssimal Demirlibahçedeki yerin tam adresi nedir acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SwordsMan

Biraz daha fazla verebilirsen aşağıdaki cihazı öneririm. Ben bu cihazı kullanıyorum. İlanda yazılan filtre bilgileri yanlış bu arada. İçinden;

çıkmaktadır. Membran 75 GPD olduğu için arıtma hızı daha iyidir. Filtreler, membran ve cihaz orijinal amerikan malıdır. Amerika'da Purevalue olarak satılmaktadır. Cihazı Türkiye'ye getiren Vankim Kimya'dır. Cihazı direk Vankim Kimya'nın sitesinden de alabilirsin (www.oceanaritma.com).

Nereden aldınız ? Şu ürün degilmi bahsettiğiniz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SwordsMan

Nereden aldınız ? Şu ürün degilmi bahsettiğiniz

Pardon link eklemeyi unutmuşum . Evet bu cihaz.

• Peki montajı kolaymı ? Tesisatçı gerekecek gibi duruyor. Evyeye musluk için delik açıp, lavabo altından şehir şebekesine baglantı filan gerekecek gibi
    Pek kendimiz yapamayacağız anlaşılan

Bu arada filtrelerin ömrü nedir ve nereden temin edebiliyoruz ihtiyaç olduğunda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 23 Eylül 2008; 16:34:05 >
  • quote:

Peki montajı kolaymı ? Tesisatçı gerekecek gibi duruyor. Evyeye musluk için delik açıp, lavabo altından şehir şebekesine baglantı filan gerekecek gibi
    Pek kendimiz yapamayacağız anlaşılan

Montajı ben kendim yaptım. Dediğin gibi evye üzerine matkap ile delik açılacak ve musluk bağlanacak. İkinci olarak içinden çıkan bir aparat var. Onu soğuk su gelişine bağlamak gerekiyor. Ben evye bataryası ile tesisat arasındaki hortuma taktım bu aparatı. Bu işlerde pek iyi değilim diyorsan bir tesisatçı çağırmak daha iyi olabilir.
  • Teşekkürler

Aynı firmanın ölçüm cihazıda var. Sizce işe yarar cihazmı bu ? Verilirmi bu kadar para ?

Bu arada aradılar ve konuştuk, gayet yardımcı oldu bayan. Ama telefonda 550 + kdv dedi fiyata
    Ama sitede böyle deyince, dönemlik kampanya filan diyerek cevirdi lafı ya, neyse artık

• quote:

Teşekkürler

Aynı firmanın ölçüm cihazıda var. Sizce işe yarar cihazmı bu ? Verilirmi bu kadar para ?

Bu arada aradılar ve konuştuk, gayet yardımcı oldu bayan. Ama telefonda 550 + kdv dedi fiyata
    Ama sitede böyle deyince, dönemlik kampanya filan diyerek cevirdi lafı ya, neyse artık

İmkanın varsa TDS Metre de almanı tavsiye ederim. Kesinlikle işine yarar. Giriş ve çıkış suyunun TDS değerlerini ölçerek cihazın ne kadar arıtma yaptığını görebilirsin. Ayrıca membranın değişim zamanını yine bu cihazla anlayabilirsin. RO cihazının fiyatına gelince, pahalı söylemiş. Bence web sitesi üzerindeki fiyatta ısrar edin olmadı gg'deki satıcıdan alın. O da zaten ocean'dan alıp gg'de satıyor.

• inat ettim ve sonunda araştırınca erikli 19lt damacanadaki suyun has erikli olmadığı çıktı (bursalı arkadaşlar sağolsun)
    nestle/erikli olayından sonra su yetiştiremediklerinden sağdan soldan fason su aldıkları iyice bir kesinleşti

bir kaç arkadaşında forumda söylediği gibi damacanası normalde 3.5ytl ye satılan gümüş su veya mümüş suya ambalajı erikli olduğu için 7.70ytl veremeyeceğim artık....başka enayi bulsunlar....ulam marka kakalıyorlar ya millete helal olmasın....saf buldular erikli markası altında yarı fiyatına satılan suları bizlere gazlıyorlar......benden bu kadar GÜLEGÜLE ERİKLİ

JAVSU deneyelim bakalım

birde şu ters osmoz olayına filan girmek lazım galiba ileride...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Eylül 2008; 19:48:29 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.