Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saka su çok sert geldi bana..ro almadan önce erikli kullanıyordum.erikliyi tavsiye ederim.
  • konunun başlıgı damacana fırsatları ama fıyatlar ucmus bayagı eriklinin 7.5 oldugu yerler varmıs bu ne ya atalarımız sudan ucuz demısler ama keske sımdı hayatta olsalarda gorseler (butun soyledıklerı dogru cıkıo ama atalarımız bu defa yanılmıslar galıba )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squas -- 17 Eylül 2008; 22:46:32 >
  • İstanbul Şişli - Erikli 19lt Damacana 7.70 Ytl.
    Şehirden şehire fiyat farkı da ilginçmiş.

En son abim bizdeydi o sipariş vermiş. Ben başka bir firmadan alma konusunda kararlıyım.
    Lido sanırım 5.50 Ytl. Belki ona geçerim. Araştıma fırsatım olmadı.
  • istanbul kadıköyde 19lt damacana erikli 7.70 ytl iken yalovada aynı su 5.50ytl
  • aynı su dedim ama yazdıktan sonra emin olamadım :)
    ikisininde üzerinde erikli yazıyor ama

ustalara sormak isterim yukarıdaki anlatılanlara göre erikli acaba yarı doğal bir sumudur? yani filtrasyon sonucu satılan???
    öyleyse başkalarına bakalım derim..öneri rica edelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 18 Eylül 2008; 19:13:52 >
  • Merhaba arkadaşlar.

Ayvaz yani niksar suyu istanbul üsküdarda bayisi olan yada üsküdara getiren bir bayi varmıdır.?bu konu hakkında bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum
  • hem bir bursalı hemde bir su bayisi olarak görüşlerimi paylaşmak isterim...

1.pahalı su kaliteli su anlamına gelmez örnek:piyasada erikli sudan üstün birçok firma vardır.
    2.damacana suher koşulda pet sulardan daha taze vede daha sağlıklıdır
    3.damacanaların dış yüzeyi ne kadar eski olursa olsun iç yüzeyi farklı bir kaplama olduğu için çok uzun süre kullanıma elverişlidir.
    4.su alırken dikkat edeceğiniz unsur içinde nitrit olmaması ve sertlik seviyesinin 2,5 den düşük olmasıdır.
    5.içinde ozon gazı olmaması(bu benim bildiğim kadarıyla sadece 2-3 firmada var.

son olarakda size tavsiye edebileceğim bazı markaları yazayım
    1.ULUDAĞ KİRAZLIYAYLA SU
    2.KORUSU (TÜRKİYENİN EN YUMUŞAK SUYU)
    3.SIRMA
    4.HAMİDİYE
    5.KARDELEN

uzak durmanız gereken bazı firmalar (üretim şartlarını gördüğüm içinyazıyorum)
    1.baykal su
    2.sultan su

• quote:

Orjinalden alıntı: telsiz09

izmir ve civarında oturan arkadaşlar ERİKLİ kullanıyordum 3 senedir...dikkat edin LOGO DA zirveden veya oba dan yazar kaynakları farklı sanırım son 2 ay önce farkettim logo farkı ile su tadı da değişti erikli ye mesaj attım dönüş olmadı yani sükut ikrar meselesi ZİRVEDEN yazan sular çok lezzetli oba standart lezzetli

arkadaşım çok enteresan bir konuya değinmişsin
    erikli erikli diye içiyoruz ama.
    ACABA ERİKLİ İÇİNDEDE SULARIN BİR FARKI VARMI? FARKLI SU OLUPTA ERİKLİ DİYEMİ GAZLIYORLAR?

acaba eriklide dediğin gibi bir fark varmı? yani biri oba diye geçip diğeri zirveden lafı gibi???
    bizimkinde oba yazıyor. ve açıkçası ben övüldüğü gibi suyun tadından çok memnun değildim.
    sen şimdi bunu söyleyince şüphelendim açıkçası

arkadaşlar sizin erikli damacanalarında ne yazıyor? oba mı yoksa zirveden mi? nedir yani ?

benimkinin etiketi aşağıda br bakın bakalım sizinkiler aynımı???

Damacana Su Fırsatları (19lt.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 19 Eylül 2008; 1:40:30 >

• Bende ankara etlikte oturuyorum. ERİKLİ suyun fiyatı 7.70 oldu. Bende gelen sudada oba yazıyor.
  • Geçen hafta eriklinin Ankara/Etimesgut subesine damacana fiyatı sordugumda bana da 7.70 fiyat verince obaaaa dedim
    Galiba Kirazlıyayla'ya abone olacagım, ankaranın su sorunu var diye fahiş fiyat politikası güden bu tarz firmaların alayına ban !!!
  • kirazyayla suyun ankara bayileri nerde var acaba? Ve fiyatı ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jade

Bende ankara etlikte oturuyorum. ERİKLİ suyun fiyatı 7.70 oldu. Bende gelen sudada oba yazıyor.

erikli diye içtiğiniz suların bazıları aslında gümüş su oba fabrika üretime yetişemediği zamanlar gümüş sudan fason olarak gümüş suyu tercih ediyor..

gümüş suyun fabrikası tam evimin karşısında günde en az 10 tane erikli tırı dolum yapıyor....
  • kirazlıyayla su
    bursa irtibat telefon: 0224 341 28 47
    ankara irtibat telefon 0312 3410160
    istanbul :0216441 71 51
    izmir :0232 4614764

önceki mesajlarımda belirttiğim gibi kullandığınız suyun içinde ozon gazı olmamasına dikkat edin genelde yerel markalarda ozon gazı bulunmaz vede daha taze olurlar dikkat etmeniz gereken bir hususta suyunuz dolum yapılalı 30 günden fazlaysa bayatlamaya başlamış demektir. fabrikalar 1 yıl ömür verselerde 30 günden fazlası bana göre sakıncalı....
  • acurada resimdekı membrana benzeyen elaman yok farklı bir tip var
  • quote:

Orjinalden alıntı: nartfemre

quote:

Bende ankara etlikte oturuyorum. ERİKLİ suyun fiyatı 7.70 oldu. Bende gelen sudada oba yazıyor.

erikli diye içtiğiniz suların bazıları aslında gümüş su oba fabrika üretime yetişemediği zamanlar gümüş sudan fason olarak gümüş suyu tercih ediyor..

gümüş suyun fabrikası tam evimin karşısında günde en az 10 tane erikli tırı dolum yapıyor....

işte memleketimin maalesef alışık olduğumuz manzaralarından biri
    üstüne bari bu gümüş sudur aslında veya başka bir sudur diye yazsalar.....yada erikli adına filanca tesiste doldurulmuş gibi bir ifade olsa...nerdeee

marka olunca tanınınca demekki başka sularıda erikli diye gazlıyorlar.... bizde erikli suyu içiyoruz diye kendimizi avutuyoruz
    manzara belli oldu...
    1 seneden fazla erikli su kullanıyoruz...suyun tadı son aylarda değişti ve eskisi gibi beğenmemeye başlamıştım..
    herkesede söylüyordum eriklinin artık o kadar güzel bir tadı yok diye... millet aaaa olurmu erikli o yahuuu diyordu
    işte insanları marka ile böyle kandırıyorlar demekki....
    hani derler ya sen bunun üstüne bir soğuk su iç diye onuda ağız tadıyla içemiyoruz walla

aaa günaydınn burası Türkiye demeyin hani dedik belki aralarından bir tanesi namuslu çıkar

eee peki şimdi ne içeceğiz o zaman?? pınar?? nestle? veya??????
    onlarda yoksa aynı tezgahmıdır???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 19 Eylül 2008; 14:12:21 >

• kirazlıyaylayı tek geçerim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

quote:

işte memleketimin maalesef alışık olduğumuz manzaralarından biri
    üstüne bari bu gümüş sudur aslında veya başka bir sudur diye yazsalar.....yada erikli adına filanca tesiste doldurulmuş gibi bir ifade olsa...nerdeee

marka olunca tanınınca demekki başka sularıda erikli diye gazlıyorlar.... bizde erikli suyu içiyoruz diye kendimizi avutuyoruz
    manzara belli oldu...
    1 seneden fazla erikli su kullanıyoruz...suyun tadı son aylarda değişti ve eskisi gibi beğenmemeye başlamıştım..
    herkesede söylüyordum eriklinin artık o kadar güzel bir tadı yok diye... millet aaaa olurmu erikli o yahuuu diyordu
    işte insanları marka ile böyle kandırıyorlar demekki....
    hani derler ya sen bunun üstüne bir soğuk su iç diye onuda ağız tadıyla içemiyoruz walla

aaa günaydınn burası Türkiye demeyin hani dedik belki aralarından bir tanesi namuslu çıkar

eee peki şimdi ne içeceğiz o zaman?? pınar?? nestle? veya??????
    onlarda yoksa aynı tezgahmıdır???

nestleyi bilmem ama aynı olay pınar dada var zaten aslında pınar su diye bir su yok pınar dağıtım yaptığı bölgeye yakın olan markaları fason olarak kullanıyor....

suda illaki bilinen bir marka aramayın bu tür olaylarla karşılaşabilirsiniz yani aynı suyu gümüş markasıyla 3.50 ytl ye alabilirken erikli markasıyla 7.50 ytl ye alırsınız......

• quote:

suda illaki bilinen bir marka aramayın bu tür olaylarla karşılaşabilirsiniz yani aynı suyu gümüş markasıyla 3.50 ytl ye alabilirken erikli markasıyla 7.50 ytl ye alırsınız......

hocam dediğin gibi esaslı bir şekilde kandırılıyoruz.....görünen manzara bu...marka meraklısı milletimin insanına her fırsatta atıyorlar bir kazık
    erikli diye gümüş suyu kakalıyor bize....dediğin gibi 3.5ytl lik suyu aman ne güzel erikliymiş canım canım diyip 7.70ytl ye içiyoruz

ama suçlu bizmiyiz yoksa böyle basit ve adice tezgahları yapanlarmı???
  • bence marka peşinde koşan bizlerinde suçu war
  • quote:

bence marka peşinde koşan bizlerinde suçu war

insanlara doğrular söylenmediği için bizde kısıtlı imkanlar ile tercih yapmaya çalışıyoruz
    bu kadar düzenbazın olduğu ortamda bari tanınmış bir marka alalım kazıklanmayız veya daha az kazıklanırız diyoruz
    sonuçta doğru bir bilgilendirme olmayınca yapılan tercihlerde pek doğru olmuyor
    bazı uyanıklar işte insanların bilgisizlik veya tecrübesizliklerini kullanarak daha fazla para kazanma peşinde
    sonuçta olan tüketiciye oluyor.....

sonuçta, kurtlar kuzu avında...akıllanıp kuzu olmamak lazım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 19 Eylül 2008; 17:12:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.