Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
126
Favori
816.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kışkırtır

quote:

Orijinalden alıntı: thall

Hayat'ın kampanyasını nasıl es geçtin.

yeni aboneliklerde;

1. su ücretsiz.
    2. ücretli 7,25 TL
    3. su hediyeli, (6'lı sporcu kapaklı 0,5lt. okul seti ve çanta)
    4. ücretli
    5. ücretsiz

Henüz bitmedi tavsiye olunur.

kampanya bilgilerine nereden ulaşabilirim veya ulaşıyorsunuz? internet sitesinde göremedim

Eve broşör bırakmışlardı.

Fakat söylediğim gibi yeni aboneliklerde geçerli... (17/10/2012 tarihine kadar)

Dilersen 444 0 744 MH sorabilirsin.

• www.alacamsu.com.tr
    Alaçam Su
    http://www.alacamsu.com.tr/kampanyalar
  • damacana şişesi için su pompası arıyorum istanbul için
    almışken kaliteli bi şey arıyorum bilen araştıran vardır diye yazayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: densiz1905

damacana şişesi için su pompası arıyorum istanbul için
    almışken kaliteli bi şey arıyorum bilen araştıran vardır diye yazayım dedim

Benim bildiğim abantpremium cam damacana ve diğer ekipmanlarını 55 yada 60 TL'ye veriyor.
  • Diasa’da 18-31 Ekim arası Hayat Su 5 Lt. 1,55 tl. bilginize...
  • Nestle Su kullanıyoruz, herkes çok memnun. Bir ara Pınar Madran kullandık, acı gibi geldi, vazgeçtik. A-101 Buzdağı ve BİM Özkaynak da nadiren tükettiğimiz markalardan.
    Nestle'yi toptan alıyoruz. 1,5 litrelik petler damacana fiyatından ucuza geliyor. Damacana öyle mi, temiz mi, güneşte mi kaldı, kimyasal mı derdi yok. En güzeli pet. Hem göz önünde olduğundan daha fazla tüketiliyor, hem de kullan at, pratik. Şiddetle tavsiye.
  • Kipa'dan kendi suyu sanırım gölcük falan yazıyor yanında 19lt 4.65 TL ye aldım.
  • Happy’de Saka Su 5 Lt. 1,39 tl. bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokiae90
    Bir ara Pınar Madran kullandık, acı gibi geldi, vazgeçtik.

Türkiye'deki sertlik derecesi en düşük suya acı diyeni ilk defa görüyorum :) Pınar madranı yurtdışına gönderiyor genelde, damacana aldığınızda madranı göremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musan1 -- 12 Kasım 2012; 15:57:37 >
  • kasım ayında da bildiğiniz, duyduğunuz damacana su fırsatı var mı arkadaşlar?
  • Fırsat her daim var

5 lt likleri genelde 1.20-1.25 civarında alıyorum...Uzun zamandır damacana yerine böyle alıyorum
    BIM de saka, migrosda abant yada başka marka sular bu civarda oluyor

Damacana daha ekonomik olması gerekirken daha pahalıya gelir oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Fırsat her daim var

5 lt likleri genelde 1.20-1.25 civarında alıyorum...Uzun zamandır damacana yerine böyle alıyorum

eyvallah :)
    aslında ben soruyu eksik sormuşum. 19lt damacanalar için fırsat sormak istemiştim. yukarıdaki bazı mesajlarda ekim ayı için bahsi geçmiş de, acaba kasım'da da var mıdır diye yani..
  • Bim özkaynaktan sonra Migros Abantı deneyince uzun süre hata yaptığımı anladım.

Abant premium 10 litre 2.35 TL ve aliminyum 0 ph 7.2 Erikli ile aynı..... Tadıda çok güzel
  • Hayat su kullanıyorduk, 6.5 a çıkardılar. bizde A-101 den 5 lt lik Hamidiye almaya başladık. daha ekonomik ve daha temiz. tadı da iyi. tek sıkıntı mutfak balkonunda 5 lt lik boş şişelerin birikmesi
  • Bu kutu sular nasıl arkadaşlar,alan kullanan var mı? henüz pek yaygın değil ama yinede bir sorayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

Hayat su kullanıyorduk, 6.5 a çıkardılar. bizde A-101 den 5 lt lik Hamidiye almaya başladık. daha ekonomik ve daha temiz. tadı da iyi. tek sıkıntı mutfak balkonunda 5 lt lik boş şişelerin birikmesi

Yaw arkadaşlar Üsküdar'da eve getiren kaliteli bir firma söyler misiniz ? Son aldığım 2 damacana suyun dibinde bişiler yüzüyor midem bulandı görünce
  • istanbulun en temiz sularından. %100 Cam şişe kullanıyorlar. Yıllardırda bunu kullanıyoruz. Plastik damacanalar bana pek sağlıklı gelmiyor. Hele bazıları miladını doldurmuş defalarca kullanılmıs çizik içinde çamur gibiler. Cam, sağlıktır.

www.abantpremium.com
    404 - Dosya veya dizin bulunamad�.
    http://www.abantpremium.com/19-Litre-Cam-Damacana/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 17 Kasım 2012; 21:45:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Fırsat her daim var

aynı şekilde... ben dinç su 5 lt. 1 TL ye alıyorum. PH 8.2...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bildiğiniz 19 lt damacana kampanyaları varmı?

aslında en güzeli 5-10 lt kullan atlar ama onları da tasıması vs. zor.
    bazı ilerde eve kadar getiriyorlarmış ama sanırım izmirde yoktur.çünkü hiç uymadım böyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 18 Kasım 2012; 23:35:44 >
  • Cam damacananin farkı ne ? Yani sonuçta fabrikada yikanip geliyor..Nasil yikaniyor, ilaç vs kaliyormu içinde bilemezsin..Tekrar kullanimlik şeyler sakincali bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.