Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
126
Favori
816.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1,5 yıldır korusu kullanıyordum, sağolsunlar beni yarı yolda bıraktılar, bulunduğum bölgede (Ankara - Turkuaz) fazla satış yok diye dağıtımı durdurmuşlar, ne saçmalık.

Artık 5-10 litrelik Kay su alıyorum ama taşıması sıkıntılı oluyor. Ankara'da damacana kay su alan arkadaşlar memnun mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpss -- 18 Eylül 2012; 15:52:10 >
  • sağlık su nasıldır, bilen var mıdır?
  • ben de javsu alıyorum.. jandarma vakfının olduğunu öğrenince güvenle almaya karar verdim... ama ne kadar güvenilir tartışılır? su lezzetli ve içimi kolay.. kullanan ve ya bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? bu arada sırf bunun için üye oldum bu ilk msjım herkese selam
  • unutmadan çok ilgili ve dakikler.. bir keresinde tlf ettim sipariş verdim.. aradan 5 dk geçmeden kapı çaldı ben bile inanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgili12

unutmadan çok ilgili ve dakikler.. bir keresinde tlf ettim sipariş verdim.. aradan 5 dk geçmeden kapı çaldı ben bile inanamadım

javsu güzel bende kullandım şimdi erikli kullanıyorum. En büyük sebebi javsuyun en az 2 saatte gelmesi. Çalıştığım için bazen akşam eve 19:00 civarı geliyorum telefon açıyordum kimse yok. Hafta sonu(pazar) günü çalışmıyorlardı. Yani size dakiklik konusunda katılamıyacağım. Ama erikli dediğiniz dakiklik konusunda çok iyiler. Bu arıtma cihazları üzerinden çok insan kandırıldığı için arıtma cihazlarıda alamıyoruz.
  • Ankara Cankaya'da oturuyorum. Pinar Su kullaniyorum. 444'lu numaralarini arayip sadece 1'e basiyorum ve siparisim otomatikman alinmis oluyor. Gaziosmanpasa subesinden servis yapiyorlar ve cok hizli getiriyorlar. Gelen personel de guleryuzlu ve iyi niyetli insanlar. Herkese tavsiye ederim.
  • Damacana ya gerek yok artık, daha pahalıya maloluyor
    1.20 ye 5 lt liklerden alıyorum, hem daha hijyen hemde ucuz...Abant, Saka, Nestle, Sırma vs artık ne bulursam
  • 20 litre sırma suyu 4.40 liraya alıyorum.5 litreliklerden bir koli alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillahan

quote:

Orijinalden alıntı: sevgili12

unutmadan çok ilgili ve dakikler.. bir keresinde tlf ettim sipariş verdim.. aradan 5 dk geçmeden kapı çaldı ben bile inanamadım

javsu güzel bende kullandım şimdi erikli kullanıyorum. En büyük sebebi javsuyun en az 2 saatte gelmesi. Çalıştığım için bazen akşam eve 19:00 civarı geliyorum telefon açıyordum kimse yok. Hafta sonu(pazar) günü çalışmıyorlardı. Yani size dakiklik konusunda katılamıyacağım. Ama erikli dediğiniz dakiklik konusunda çok iyiler. Bu arıtma cihazları üzerinden çok insan kandırıldığı için arıtma cihazlarıda alamıyoruz.

çok ilginç... ben telefon ediyorum hemen geliyor.. hatta ne kadar çabuk geldiniz diye sorduğumda araba sitenin önünde bekliyordu onun için çabuk getirdik dediler.. sitenin önünde bile olsa bu kadar çabuk gelemezdi ya neyse..esnaftan esnafa değişiyor demek ki... içimi güzel ucuz 5.5 tl, ph ortalama ama benim için önemli olan periyodik kontrollerin yapılmış olması, bunu en sistematik yapacak olan jandarmadır diye düşünüyorum... ama her zaman bir soru işareti olmalı... şimdi nette yine şöyle bir dolaştım elmacık su ilk BPASIZ damacana diyor... bilemedim şimdi, çünki yine araştırırken kesinlikle damacana kullanmayın şebeke suyu için daha iyi diyen uzman dr. ve prof. ların görüşleri de var...
    Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu nun bir röportajını okudum o da şebeke suyu için diyor... röpörtajı okumak isteyenlere
    www.kundak.org
    Ankara'da Musluk Suyu Damacana Suyundan Kaliteli | Kundak.org
    http://www.kundak.org/node/746

• bende artık damacana işlerini bıraktım.. zaten temzilik açısından iyi bakmıyordum bu son haberlerden sonra iyice soğudum. bimden ,a101 den alıyorum 5 lt lik kafam rahat.
  • En iyisi arıtma .. Ver bi kez parayı iç suyu ömür boyu. Arıtmadan sonra damacana sularının çeşme suyundan farksız gelmesi de cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

En iyisi arıtma .. Ver bi kez parayı iç suyu ömür boyu. Arıtmadan sonra damacana sularının çeşme suyundan farksız gelmesi de cabası

Arıtma cihazları suyun içindeki mineralleride arıtıyo. Saf su içiyosun yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

En iyisi arıtma .. Ver bi kez parayı iç suyu ömür boyu. Arıtmadan sonra damacana sularının çeşme suyundan farksız gelmesi de cabası

saf su öldürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Suyun içinde ki mineralleri alamamak, içme sularına katılan Florürü almamak söz konusuysa çok daha az zarar getirir.

• migros’da Nestle Su 5 litre adedi 1,49 dün akşam gördüm bilginize...
  • BİM'lerde Özkaynak 5 lt 1,20 TL tavsiye ederim...
  • Diasa’da bugün Nestle 8 Lt. 2,00 tl. bilginize...
  • Kipanın kendi markası kipa su 6x1,5=9 litre 2TL
    İçimi oldukça iyi. Denemenizi tavsiye ederim.
  • javsu kullanıyorduk sonra alaçam a geçtik. çok daha güzel jav su dan.errikliye benziyor tadı. tavsiye ederim herkese. fiyatı da çok uygun.

edit:alaçam eriklinin yan ürünüymüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 1 Ekim 2012; 10:05:05 >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.