Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naturel18

arkadaşım bende ihtiyaç luğu düşüncesindeyim. ancak yorumlara bakıldığında herkes suyun tadından ve yumuşaklığından bahsediyor.. bu kola veya kahve değilki kalitesini lezzetiyle kıyaslayalım..her suyun içinde kendine has vitamin ve mineralleri vardır..iyi su kötü su diye hiçbir suyu kıyaslamamak gerek..

"her suyun içinde kendine has vitamin ve mineralleri vardır.."

yazmışsınız,

çok merak ettim şu su vitaminlerini biraz anlatında cehaletimiz gitsin su içerisinde vitamin olmaz arkadaşım mineral olur

• quote:

Orijinalden alıntı: lionking42

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

sevgili su severler size müjdeli bir haber vereyim.
    Kay Su artık bimlerde satılmaya başlamış.
    kendisi uludağ kökenli bir su olup erikliden pek te farkı yoktur.
    5lt 1,20 tl

Erikliden farkı yok mu?

Ben hiç beğenmemiştim denediğimde.

tadı erikliyle aynı.zaten uludağdan.
    herkese tavsiye ederim.
  • Buradaki bimlerde yok hangi bim bu merak ettim?
  • Alaçam su içiyorum 19 LT damacana 4 TL. Bu su, reverse osmosis (arıtılmış) kaynak suyu. En azından her şişede aynı kalite.
  • BİM'de Saka Su satılıyor şu an. Fiyat 1,20. Makul görünüyor bence, su da içilebilir bir su bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Alaçam su içiyorum 19 LT damacana 4 TL. Bu su, reverse osmosis (arıtılmış) kaynak suyu. En azından her şişede aynı kalite.

Hocam alaçam suyunu biraz araştırdım da nestle grubunun ürünüymüş galiba. 4 tl çok uygunmuş yarın arayıp bir sorayım İstanbul için fiyat aynı mı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne menem şey

BİM'de Saka Su satılıyor şu an. Fiyat 1,20. Makul görünüyor bence, su da içilebilir bir su bana göre.

bim bize çok yakın gelirken arabaya yüklüyorum 3-4 tane 1,5 litrelik 6 lı koli çok daha ucuza geliyor. bagajdan çıkar eve taşı bu işler can sıkıcı tabi. 1,5 litrelik saka su bimde 40 kuruş 7,2 tl ye 18 tane 1,5 litrelik pet şişe alıyorum, toplam 27 litre su.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: ne menem şey

BİM'de Saka Su satılıyor şu an. Fiyat 1,20. Makul görünüyor bence, su da içilebilir bir su bana göre.

bim bize çok yakın gelirken arabaya yüklüyorum 3-4 tane 1,5 litrelik 6 lı koli çok daha ucuza geliyor. bagajdan çıkar eve taşı bu işler can sıkıcı tabi. 1,5 litrelik saka su bimde 40 kuruş 7,2 tl ye 18 tane 1,5 litrelik pet şişe alıyorum, toplam 27 litre su.

Hocam bende erikli 1 lt arıyorum ankarada ucuz rastladınmı hiç, yada rastlayan oldu mu?( Özellikle erikli olması lazım çünkü spor merkezinde sadece erikli içiliyo sırıtmasın.)
    1lt min 75 kuruşa buldum.

• nestle alın 1 alana 1 bedavaymış. sonrada almayın :D
  • quote:

Alaçam su içiyorum 19 LT damacana 4 TL. Bu su, reverse osmosis (arıtılmış) kaynak suyu. En azından her şişede aynı kalite.

Alacam'ın ters ozmoz işlem gördüğünü nereden biliyorsunuz? Ben kendi sitesinde ya da başka bir kaynakta bu bilgiyi görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alacam alıyorum ama 4 tl değil 5.5 tl ..
    fiyat yerine göremi acaaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Alacam'ın ters ozmoz işlem gördüğünü nereden biliyorsunuz? Ben kendi sitesinde ya da başka bir kaynakta bu bilgiyi görmedim.

Damacanın üzerinde yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Uzunca bir süredir Erikli Su kullanıyorduk.. Fiyatı 8,50 TL.. Artık değiştirmenin vakti geldi dedim ve yeni su araştırmaya başladım.. Saka Su aldım hoşuma gitmedi.. Daha sonra Metro'dan Sude Su aldım.. İçimi tadı çok hoşuma gitti.. Erikli'yi, Sude su ile değiştirdim.. Tavsiye ederim.. Hemde Uludağ'ın suyu.. Fiyatı da 6 TL..

Erikli ben de kullanıyorum..Ama fiyat olarak artık alternatif arıştırıyorum..Sude içtim , hoşuma gitti demesem de iyi bir su sanırım.Kullananlar da kötü bir şey demedi.Sanırım alternatifi buldum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Damacanın üzerinde yazıyor.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Uzunca bir süredir Erikli Su kullanıyorduk.. Fiyatı 8,50 TL.. Artık değiştirmenin vakti geldi dedim ve yeni su araştırmaya başladım.. Saka Su aldım hoşuma gitmedi.. Daha sonra Metro'dan Sude Su aldım.. İçimi tadı çok hoşuma gitti.. Erikli'yi, Sude su ile değiştirdim.. Tavsiye ederim.. Hemde Uludağ'ın suyu.. Fiyatı da 6 TL..

Erikli ben de kullanıyorum..Ama fiyat olarak artık alternatif arıştırıyorum..Sude içtim , hoşuma gitti demesem de iyi bir su sanırım.Kullananlar da kötü bir şey demedi.Sanırım alternatifi buldum..

Birde Sude suyu damaca alırsam tadı o kadar iyi gelmiyor.. Fakat metrodan 19 lt veya 10 lt lik pet şişelerden aldığımda tadı daha farklı ve içimi güzel geliyor.. Bu damacanalara acaba satıcılar bir üçkağıt mı yapıyor yoksa damacanalar çok kullanıldığı için mi böyle çözemedim..

• korusu ankara'da 7 buçuk lira olmuş
    birkaç defa ben de sude su denedim, fena değil.. fiyatı da daha makul.. bir de yine suda damla diye bir marka var, onu da sude su'yu satan bayiler satıyor. sude 6, suda damla 5 lira. o da fena değil.
    aslında korusucuyum ama pek pahalılandı..
    yukarıda bir arkadaş nestle'de 1 alana 1 bedava olduğunu söylemiş, acaba devam ediyor mu ve ankara da dahil mi kampanyaya?
  • bede ankaradayım abant alıyordum 7 tl olmuş damacanası. yeter artık dedim. zaten geç gelmeye başlamıştı hep 2 saati buluyorsu duyun gelmesi son zamanlarda. bende a101 de gürpınar almaya başladım 5 lt liği 1,2 tl. taşıma sıkıntı oluyor ama zaten ekmek süt için a101 e uğruyorum o arada 2 tane de 5 lik su alıyorum. 20 lt su 4,8 tl ye geliyor. damancanın tek avantajı kapına getirmesi
  • a101 de Hamidiye suları gayet uygun ve içtiğim en güzel sulardan biri. Eve alıyoruz 5lt 1,5lt lik sulardan. Gerçekten ön yargılarınızı yıkın ibb nin suyu diye biliyorum ama harika bir tadı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

sevgili su severler size müjdeli bir haber vereyim.
    Kay Su artık bimlerde satılmaya başlamış.
    kendisi uludağ kökenli bir su olup erikliden pek te farkı yoktur.
    5lt 1,20 tl

Ben damacana eve KAY su alıyorum, ERIKLI den hiçbir farkı yok, çayı müthiş oluyor içimi de çok güzel 19Lt + 4 adet 500ml 5TL ( İstanbul-Avcılar Parseller)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

SUDE su da Uludağ suyudur , SULTAN su markanın yan ürünüdür ve damacanaları da suyuda temiz ve içimi yumuşaktır.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.