Bildirim
Damage test
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok güzel damage bir dahakini koyda görelim ^^ -
Güzel vurmuşsun.Daha fazla vurabilirsin.. -
Şimdi kötü yorum yaparsam mesajımın değişiceğinden dolayı
Harika charın var ve müthiş vurmuşsun A'dan Z'ye herşey süper ötesi -
quote:
Orijinalden alıntı: ReWeLLeR
Şimdi kötü yorum yaparsam mesajımın değişiceğinden dolayı
Harika charın var ve müthiş vurmuşsun A'dan Z'ye herşey süper ötesi
Ben Yaptım Değişti -
Zaten hakkı ile yapılmış bir test olmamış. Premium yok, str/int buffları yok, devil buff yok; ayrıca bir warlock'un da de-buff vurması lazım.
EDIT: yazım yanlışı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 18 Kasım 2009; 14:37:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: shruikan
Zaten hakkı ile yapılmış bir test olmamış. Premium yok, str/int buffları yok, devil buff yok; ayrıca bir warlock'un da de-buff vurması lazım.
Mangyang'a debuff atılmış zaten iyi bak. -
Hightbirtmisin baktim devil yok mpn de az ? -
az buldum
azı denk gelmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: WizzY_WizarD
quote:
Zaten hakkı ile yapılmış bir test olmamış. Premium yok, str/int buffları yok, devil buff yok; ayrıca bir warlock 'un da de-buff vurması lazım.
Mangyang'a debuff atılmış zaten iyi bak.
Beni bırak, sen iyi bak -
Devil yok, hightbirt char. Zaten forumda bir kaç üye pvp izledi beni. Beğendiler sağolsunlar -
Af buyurun; ama "hightbirt" ne demek? Yanlış anlamayın iğnelemek için söylemiyorum; hybrid mi demek istediniz? -
quote:
Af buyurun; ama "hightbirt" ne demek? Yanlış anlamayın iğnelemek için söylemiyorum; hybrid mi demek istediniz?
detaylara ne takılıosun :D Sadece sen değil herkes.
Vuruşun güzelmiş :) Ayrıca Cleric olmayanların bir şansı yok pvpde^^
sanırım 2-3 gün oldu bunu çekeli bizim unionda Atatürk resmi vardı çünkü -
quote:
Beni bırak, sen iyi bak
Bunlar warlock debuffu değil mi? Warlock'ta başka debuff yok zaten ki bunlar yeter de artar bile.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X