souls shooter derken ölünce baştan mı başlanıyor ? Bir de co op şart mı ? |
Damak Çatlatan 'REMNANT 2' On XBOX (2. sayfa)
-
-
Evet etkinleştirme yaptığın en yakın noktadan baştan başlatıyor. Final bosu ise başa dönmüyor. Co Op Şart değil dostum. -
Teşekkürler hocam bir takibe alalım bakalım
-
Harbiden damak çatlatmış puanlar çok iyi
Shinobi602twitterShinobi602https://twitter.com/shinobi602/status/1682043598823366656?s=46&t=ekhJhWS6oWJaOyhDzzjXmg
-
-
Bu puanlardan sonra direk ultimatr edition’i aldim🤘
-
Oyuna Erişim İçin Yerel Saatler,
•CDT: 6pm on July 21
•EDT: 7pm on July 21
•BST: 12am on July 22
•CEST: 1am on July 22
•HKT: 7am on July 22
•JST: 8am on July 22
•AEST: 9am on July 22
•NZST: 11am on July 22
-
Arkadaşlar birlikte oynamak isteyenler için, GT: Gavurboganherif -
Damak çatlatan derken çok delicious yani öylemi vay babayın kemiğine
-
-
-
Oyunda tekrar oynanabilirlik var. Ng+ olarak geçmiyor adventure modu açıyorsun. Ve her açtığında harita değişiyor. Okuduğum kadarı ile yapımcılar 400 s oynayıpda göremedikleri yerler varmış -
gamepad ile oynamaya çok alışık değilim hâlâ. RE4ü aim assist olmadan platinledim ama bu daha hızlı bir oyun olduğu için şüpheye düştüm. aim assist var mı? veya çok zor mu aim alması? -
bu oyun yapısı itibariyle zor, ilk oyunda çok zorlanmıştım tanımadığım biriyle sonuna geldim muhtemelen 2. oyunda da aynı yapı korunuyordur.
-
Teşekkür ederim. Satın alıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ozzyTR1
Oyunda tekrar oynanabilirlik var. Ng+ olarak geçmiyor adventure modu açıyorsun. Ve her açtığında harita değişiyor. Okuduğum kadarı ile yapımcılar 400 s oynayıpda göremedikleri yerler varmış -
Ps 5 te oynayan arkadaşlar eklerse bielikte oynayabiliriz GeneralSmokerTr -
Cross Play için ekip çalışıyormuş. Muhtemelen çok uzakta değil. Bekleyip görelim. O zaman oyuncu havuzunda da artış yaşanır.
-
Arkadaslar oyunuma kimse katılmıyor public quickplayde sorun mu var acaba ilk oyunu çoğunlukla coop oynayip bitirdim -
Power level düşük ise o etkileyebilir. Ayrıca zorluğu değiştirip denemelisin dostum. Çoğu kişi hikayeyi bitirip Adventure mod a geçiş yapmıştır. Farklı itemler, bosslar ve mekanlar için. İstersen GT: GavurboganHerif
-
Teşekkür ederim 🙏🏿
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berky88 -- 2 Ağustos 2023; 13:28:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X