Şimdi Ara

Damalda Atatürk Sülieti. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DarkMourning

Bulutta, balığın kuyruğunda, koyunun gövdesinde milka yazısı gibi çıkan allah yazısından daha gerçek inanmayanlara..
    Sen Milka nedir bilirmisin?

'Ben Ürgüp'te küçük bi market işletiyorum bu yumurta bana satmam için gelen koliden çıktı. Şekli bozuk olduğu için dikkatimi çekti. İncelediğimde Allah cc. lafzının yazdığını gördüm. Bu mütiş görüntüyü herkesin görüp ibret almasını istedim.'
    İşte yumurtada görülen ALLAH (c.c) lafzı
    />

/>

******************************************************************************************
    Ürgüplü market sahibi Hayri İzmir anlatıyor:
     Damalda Atatürk Sülieti.

Damalda Atatürk Sülieti.

Damalda Atatürk Sülieti.

Damalda Atatürk Sülieti.

Böyle Demek İstedin dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 13 Nisan 2008; 12:32:18 >

• tartışmaya gerek yok her temmuz ayının belli zamanlarında ortaya çıkıyor babama benziyor diyende galiba yaşı biraz küçük olduğu için bilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

Bulutta, balığın kuyruğunda, koyunun gövdesinde milka yazısı gibi çıkan Allah yazısından daha gerçek inanmayanlara..

Hadi ordan be provakatör seni

İnsanların inançlarına saygı duymayı öğrenememişsin anlaşılan hala
  • phoshopdur belki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dRuuk

phoshopdur belki..

Konuya giren her 3 kisiden biri bunu diyor.Bi cevapları oku sonra yaz.
  • Öncelikle yanlış anlamayın Atatürk'e de benzeyebilir başka bir insanada güzel bir rastlantı o kadar .

Kendinizi fazla kaptırmayın
  • kardelene katılmıyorum photoshop değil,

.KillDevil.e teşekkürler, paylaşımı için.
    ben de duydum her yıl belirli tarihlerde olan bir olay.
    insanlar gelip izleyebiliyor.

güneş tutulunca nasıl herkes izliyorsa bu olayı da izlemek kadar doğal birşey yok, neden eleştirilmiş anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

kardelene katılmıyorum photoshop değil,

.KillDevil.e teşekkürler, paylaşımı için.
    ben de duydum her yıl belirli tarihlerde olan bir olay.
    insanlar gelip izleyebiliyor.

güneş tutulunca nasıl herkes izliyorsa bu olayı da izlemek kadar doğal birşey yok, neden eleştirilmiş anlamadım.

Tamamda ben zaten demiştim takılıyorum diye
    Bektaşi gibi hareket etme dostum
    Gerçekleri görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xonar

birşey göremiyorum

yuh! kör...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Allahım nasıl bir ülkede yaşıyorum ben

ayrıca bu milletvekilinin kırmızı ile işaretlediğim sözü laikliğe aykırıdır, yargıtay cumhuriyet başsavcılığını göreve çağırıyorum...

Savcılar Barroso ağızlı AB yalakaları için göreve gelmez, kasma kendini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .KillDevil.

quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

photoshop yaw bi işinize bakın allahınızı severseniz yaaa

Dalamanın resmi sitesine gir bak.Photoshop mu gör

photoshop falan yok ben gördüm her yl temmuz ayında oluyor
  • yaa kendim dedim tahriklere kapılmayın diye bu kadarına da ben dayanamadım.allah aşkına bu gençliğin halini görünce acıyorum yaa. Bu kadar mı dayanamıyorsunuz Atatürk ile alakalı herhangi bir resim gösterildiğinde hemen bilip bilmeden yok photoshop, yok tesadüf , yok tozlu duvarlarda durur, yok putlaştırmayın gibi laflarla klasik Atatürk düşmanlığınızı hemen göstermeyin..
    putlaştırmayın diyen insanlar Atatürk ün sınıflarda ki resimleri bile elinden gelse indireceklerini çok iyi biliyoruz..

Konunun başından beri bunları yapmanızı gerektiren ne durum oldu? insanlar ne dedi de bunları yazdınız?
    bu resmi görünce insanlar; " hadi arkadaşlar Atatürk e tapınalım.vs.." gibi laflar mı ettiler? cevabı hayır sadece çok güzel görünüyor gibisinden sözler geçti ama hemen buna dayanamayanlar boş durur mu? provokasyonun alasını yaparak ezberledikleri(ezberlettirildikleri) lafları söylemeye başladılar...

ben de inançlı bir insanım ve sadece bazı şeyleri anlatabilmek için rabbimden af dileyerek bi kaç şey söyliyeceğim;

Atatürk e hemen tesadüf diyenler orada yine gölge olarak bi şekilde Allah yazısı çıksa ona da tesadüf derler miydi? yada dağda havada gördükleri yazıya tesadüf mü diyorlar? O zaman siz kendinizi Rabbimin yerine mi koyuyorsunuz da hangi yazının yada şeklin nasıl çıktığına karar verebiliryosunuz???

Rabbim kendi ismini de yazabilir.. Atatürk ün silüetini de çıkarabilir.Buna kudreti vardır...Siz çıkaramıyacağını nerden biliyorsunuz? bunun cevabını verin bana...

eğer tesadüf diyorsanız Allah yazılarına da tesadüf demeniz lazım,eğer tersini düşünüyorsanız diğerine de onu diyebilmeniz lazım. Yoksa kendinizi Rabbim in yerine koymuş olursunuz... Anlatabildimmi?

Yaşadığınız olaylara ve gördüklerinize karşı bazı düşmanlıklara şartlandırıldığınız şekilde bakmayın, biraz geniş çerceveden objektif şekilde bakın, belki o zaman yaptığınız mantıksızlıkları sizde görebilirsiniz...

Not: Bu arada ben tesadüf veya tesadüf değil demiyorum. Sadece buna ilk baştan itibaren düşmanca ve niyeti belli yaklaşanlara düştükleri yaman çelişkiyi göstermek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_cool -- 13 Nisan 2008; 14:27:44 >

• La havle vela kuvvete resim çıksa ne çıkmasa ne yazı çıksa ne çıkmasa ne.

Ne kadar bomboş şeylerle meşgul olup birbirimizin kalbini kırar olduk Yarabbim.

Atayı merak edenler resimlerine de bakabilirler, bize bıraktığı bu memlekete sahip çıkabilirler.

Gölgesi çok benziyor eyvallah da niye bu tarz ufacık şeyler yüzünden birbirimize giriyoruz anlamıoyrum.
  • Guzel rastlantilar vella.kedinin K.cina bakincada bush un yuzu gorunuyor
  • 15 Haziran 15 Temmuz arasında oluyor diye biliyorum.. Tamamen rastlantı tabiki, ama mükemmel bir rastlantı olduğu kesin.
  • KAŞLARINDAN TANIDIM ATATÜRK BU
  • yotubede videosu yokmu
  • NE adamlar varya ATATÜRK deyince tüyleri diken diken oluyor...Korkmayın bu kadar...
  • arkadaslar,bu ve buna benzeyen atatürkün bir çok silüeti başkent dergisi diye küçük bir dergi vardı onun içinde yer alıyordu,bulursanız bakın 2002 kasım sayısı olması gerek.
  • işte silüetler...
     Damalda Atatürk Sülieti.

Damalda Atatürk Sülieti.

Damalda Atatürk Sülieti.

Damalda Atatürk Sülieti.

Damalda Atatürk Sülieti.

Damalda Atatürk Sülieti.

Damalda Atatürk Sülieti.

Damalda Atatürk Sülieti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.