Şimdi Ara

Damalda Atatürk Sülieti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu ben canlı canlı gördüm ardahanın bir beldesindemi köyündemi ne oluyo olay
  • tertemiz ps
  • quote:

Orjinalden alıntı: nman

tertemiz ps

Yav harbi inatçısınız.
    Abi git ilçeyi ziyaret et o zaman.
  • İlginç gerçekten. Köy de yemyeşilmiş Maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 12 Nisan 2008; 16:41:22 >
  • Şaşıyorum valla. Adamlar silüeti izlemek için tören yapmış. Hayret valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

quote:

Orjinalden alıntı: .KillDevil.

quote:

Photoshop

Yav arkadasım degil.Yandaki dagın gölgesi.Allah Allah.

takılıyorum kardeş

Damal’ın Yukarı Gündeş Köyü’ndeDamal’ın Yukarı Gündeş Köyü’nde Köyü’nde, önceki akşam Atatürk’ün silueti göründü. Her yıl tekrarlanan bu olay sırasında bir hayvan sürüsünün dağdan geçmesi CHP milletvekili Ensar Öğüt’ü çok kızdırdı. Öğüt, “Bu dağda hayvan otlatmak terbiyesizlik, izin verilmesi de ihanet” dedi. Öğüt, bölgenin millipark olmasını istedi.

Ardahan’ın Damal ilçesi Yukarı Gündeş Köyü, Ulu Önder Atatürk’ün, her yıl bu dönemde Karadağ sırtlarında güneşin konumuyla oluşan siluetim görmek isteyenlerle doldu taştı. Atatürk’ün silueti önceki akşamüstü de ortaya çıktı. Bu bölgenin milli park olması için Meclis’e teklif veren CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, siluet göründüğü sırada hayvan sürüsünün dağdan geçmesine büyük tepki gösterdi ve bunu ‘ihanet’ olarak niteledi. •

İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Damal Belediyesi’nin pazar günü düzenlediği Atatürk’ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri’ne katılım beklenenden fazla oldu. Ata’nın dağ yamaçlarında gölgeyle ortaya çıkan siluetini görmek için sabah erken saatlerden itibaren ilçe merkezi ziyaretçilerle doldu. Coşku içinde akşamı bekleyen vatandaşlar siluetin oluşmasına yarım saat kala Yukarı Gündeş Köyü’ne akın ederek 18.10’da oluşan görüntüyü izlediler.

Ardahan Valisi Mustafa Yiğit, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, 25’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Naci Bayram Kırpınar, Kaymakam Yücel Gemici, Belediye Başkanı Gülcemal Fidan ve binlerce vatandaş Karadağ sırtlarına vuran silueti alkışlarla karşıladı, İstiklal Marşı ve göndere bayrak çekilmesinden sonra askeri bandonun çaldığı marşlar eşliğinde izlenen siluet saat 18.25te kayboldu.

MİLLİ PARK OLSUN

Siluetin oluşmaya başladığı sırada bir hayvan sürüsünün bölgeden geçirilmesi ise tepki çekti. Önlem alınmadığı takdirde Karadağ’daki mucizenin yıllar sonra kaybolabileceğine işaret eden CHP Ardahan Milletvekili Ersan Öğüt, buranın acilen milli park ilan edilmesini istedi. Siluetin belirdiği bölgede koyun otlatılmasına izin verilmesini ‘ihanet’ olarak değerlendiren Öğüt, şunları söyledi:

“Böyle rezalet olamaz. Bu dağda hayvan otlatılması büyük terbiyesizlik. Bugüne kadar bu mucizenin çıktığı Karadağ neden koruma altına alınmamış.
    Ama ben 56 arkadaşımla birlikte Meclis’e bu bölgenin Milli Park olarak ilan edilmesi için kanun teklifi verdim. Şimdi bu kararın kısa sürede çıkmasını diliyoruz. Çünkü buradan geçen hayvan sürüleri zamanla siluetin çıktığı alanı yok edecek ve bu mucizeyi bir daha göremeyeceğiz.”

Atatürk’ün silüetinin Karadağ sırtlarına vurduğunu 1954 yılında Yukarı Gündeş Köyü çobanı Adıgüzel Kırmızı fark etti. Siluet, daha sonra Doğan Haber Ajansı Muhabiri Erdoğan Kumru tarafından 1975 yılında fotoğraflandı.

(Hürriyet 1 Temmuz 2003)

Allahım nasıl bir ülkede yaşıyorum ben

ayrıca bu milletvekilinin kırmızı ile işaretlediğim sözü laikliğe aykırıdır, yargıtay cumhuriyet başsavcılığını göreve çağırıyorum...

• ey allahım yav sizin daha yaşınız küçük yıllar evvel bile trt daha tr-1 olduğu zamanlarda bile her yıl bu haberi verirdi... biraz olsun dinlemeyi öğrenin sonra yorum yapmayı öğrenirsiniz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .KillDevil.

quote:

Photoshop

Yav arkadasım degil.Yandaki dagın gölgesi.Allah Allah.

takılıyorum kardeş

Damal’ın Yukarı Gündeş Köyü’ndeDamal’ın Yukarı Gündeş Köyü’nde Köyü’nde, önceki akşam Atatürk’ün silueti göründü. Her yıl tekrarlanan bu olay sırasında bir hayvan sürüsünün dağdan geçmesi CHP milletvekili Ensar Öğüt’ü çok kızdırdı. Öğüt, “Bu dağda hayvan otlatmak terbiyesizlik, izin verilmesi de ihanet” dedi. Öğüt, bölgenin millipark olmasını istedi.

Ardahan’ın Damal ilçesi Yukarı Gündeş Köyü, Ulu Önder Atatürk’ün, her yıl bu dönemde Karadağ sırtlarında güneşin konumuyla oluşan siluetim görmek isteyenlerle doldu taştı. Atatürk’ün silueti önceki akşamüstü de ortaya çıktı. Bu bölgenin milli park olması için Meclis’e teklif veren CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, siluet göründüğü sırada hayvan sürüsünün dağdan geçmesine büyük tepki gösterdi ve bunu ‘ihanet’ olarak niteledi. •

İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Damal Belediyesi’nin pazar günü düzenlediği Atatürk’ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri’ne katılım beklenenden fazla oldu. Ata’nın dağ yamaçlarında gölgeyle ortaya çıkan siluetini görmek için sabah erken saatlerden itibaren ilçe merkezi ziyaretçilerle doldu. Coşku içinde akşamı bekleyen vatandaşlar siluetin oluşmasına yarım saat kala Yukarı Gündeş Köyü’ne akın ederek 18.10’da oluşan görüntüyü izlediler.

Ardahan Valisi Mustafa Yiğit, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, 25’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Naci Bayram Kırpınar, Kaymakam Yücel Gemici, Belediye Başkanı Gülcemal Fidan ve binlerce vatandaş Karadağ sırtlarına vuran silueti alkışlarla karşıladı, İstiklal Marşı ve göndere bayrak çekilmesinden sonra askeri bandonun çaldığı marşlar eşliğinde izlenen siluet saat 18.25te kayboldu.

MİLLİ PARK OLSUN

Siluetin oluşmaya başladığı sırada bir hayvan sürüsünün bölgeden geçirilmesi ise tepki çekti. Önlem alınmadığı takdirde Karadağ’daki mucizenin yıllar sonra kaybolabileceğine işaret eden CHP Ardahan Milletvekili Ersan Öğüt, buranın acilen milli park ilan edilmesini istedi. Siluetin belirdiği bölgede koyun otlatılmasına izin verilmesini ‘ihanet’ olarak değerlendiren Öğüt, şunları söyledi:

“Böyle rezalet olamaz. Bu dağda hayvan otlatılması büyük terbiyesizlik. Bugüne kadar bu mucizenin çıktığı Karadağ neden koruma altına alınmamış.
    Ama ben 56 arkadaşımla birlikte Meclis’e bu bölgenin Milli Park olarak ilan edilmesi için kanun teklifi verdim. Şimdi bu kararın kısa sürede çıkmasını diliyoruz. Çünkü buradan geçen hayvan sürüleri zamanla siluetin çıktığı alanı yok edecek ve bu mucizeyi bir daha göremeyeceğiz.”

Atatürk’ün silüetinin Karadağ sırtlarına vurduğunu 1954 yılında Yukarı Gündeş Köyü çobanı Adıgüzel Kırmızı fark etti. Siluet, daha sonra Doğan Haber Ajansı Muhabiri Erdoğan Kumru tarafından 1975 yılında fotoğraflandı.

(Hürriyet 1 Temmuz 2003)

Allahım nasıl bir ülkede yaşıyorum ben

ayrıca bu milletvekilinin kırmızı ile işaretlediğim sözü laikliğe aykırıdır, yargıtay cumhuriyet başsavcılığını göreve çağırıyorum...

Durum güzel birşey bir takım insanlar için ama illede koruma altına alınacak diye bir kaide yok.eğer gerçekten olursa İslama aykırı olan "Çaput Bağlama" gibi bir bidat ortaya çıkar

SİZCE?

• Atatürk'ü putlaştırıyorlar yazık...
  • ben burada askerlik yaptım
    temmuz ayında ortaya çıkıyor
    photoshop diyenler bi mok bildiğiniz yok bari atıp tutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: asean20

ben burada askerlik yaptım
    temmuz ayında ortaya çıkıyor
    photoshop diyenler bi mok bildiğiniz yok bari atıp tutmayın

+1881

Bu arada sülieti değil silüeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 12 Nisan 2008; 18:07:40 >
  • yani çıkıyoda ne oluyo ne yararı var o silüetin boşuna tartışıyonuz..
  • Tv'de gördüm, gün batımın da aynı görüntü oluşuyor.
  • Süper .
  • Photoshop diyenler, babama da benziyor diyenler sizin psikolojik sorunlarınız mı var?
  • Bulutta, balığın kuyruğunda, koyunun gövdesinde milka yazısı gibi çıkan allah yazısından daha gerçek inanmayanlara..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

Bulutta, balığın kuyruğunda, koyunun gövdesinde milka yazısı gibi çıkan allah yazısından daha gerçek inanmayanlara..

Karıştırma ortalığı...akıllı ol.

Ayrıca resim gerçektir. Yalnız büyütülecek hiçbir şey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

quote:

Bulutta, balığın kuyruğunda, koyunun gövdesinde milka yazısı gibi çıkan allah yazısından daha gerçek inanmayanlara..

Öyle bi amacım yok. İnanmak istemeyenlere yazdım. Gerçek olmayan şeylere inanmaktan iyidir.
  • bi arkadasım o civarda oturuyor ve orda yer alan dagların uslatunde taslar varmıs sanırsam.yılın belli bi doneminde gunesinde acısıya atatürk silueti alıyormus
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

quote:

Öyle bi amacım yok. İnanmak istemeyenlere yazdım. Gerçek olmayan şeylere inanmaktan iyidir.

Gerçek olmayan nedir. Dağda bu görüntü çıktıysa bulutta da dağda da taşta da Allah yazısı çıkabilir...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.