nefret - istanbul Orontez - Ne Bakıyosunuz LAnN!! neftret - Şahi Nefret Feat Duman- Kim Neden Öldü??
Benim Bildiklerim Bunlar Sizdede Warsa Yazalım Lütfen...
Cevaplarınızı Bekliyorum
fatih ürek hg yar ajdar çikita muz aydın kuşum başkada bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim
Çok komik...
quote:
Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim
İmzandan utan
Sadece yardım istemiş bimiyorsan yazmazsın olur biter,herkes komik olma çabası içinde nedense.
Sagopa kajmer- bir pesimistin gözyaşları full albüm Mt- eski parçaları Yener -- Çöktü gece-Çilekeş- Özellikle tavsiyelerim . Not yener arkadasımdır çilekes klibinde bende oynadım hehe
Şimdilik bukadar iyi dinlemeler
Ceza , Sirhot , Fuchs , Silahsız Kuvvet vs. - Her şey Vatan İçin
Damar rap ne, kafanızdan türmü ürettiniz. Damar dediğiniz arabestk olur, arabesk rapi de en iyi yapan Yener.. Cash Flow'un bazı parçaları da süper.
Damar Rap Oda ne ki?
Turk rap timi-sen benimsin sanmistim
quote:
Orjinalden alıntı: W
Damar rap ne, kafanızdan türmü ürettiniz. Damar dediğiniz arabestk olur, arabesk rapi de en iyi yapan Yener.. Cash Flow'un bazı parçaları da süper.
katılıyorum Yener Arabesk rapi en iyi yapan kişi..
Arabesk rap'ten nefret ederim. Onu DJ Akman gibi ezikler yapsın. Yener'le Azra vardı bir de. Onların da sevenleri var tabi ama benden uzak dursunlar. Zaten bir şarkıda arabesk sample duyarsam soğuyorum şarkıdan. Sansar - Duygusuz İfade biraz farklı ama bu konuda Nefret'in de damarla bir alakası yok. İstanbul'da Şahi de milliyetçilik ön planda biraz. Damarla ilgili birşey yok.
Arabeskrap.com dan indirebilirsin.tavsiye edebileceğim
Dj Kral ft. Noxi Style - Kal Benimle
pit10-ses çıkarma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme