Şimdi Ara

damlatmayan rulo fırça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki reklamlarını görmüşsünüzdür şu sitedeki http://www.topshop.com.tr/index.asp?tn=productview&c=1372&pid=10566 fırçadan kullanan varmı? kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?

• ben fazla güvenemedim çok önceleride görmüştüm ama yaygınlaşmadı.genede alırsan sonucu yaz.bende evi boyamam lazım.
  • Pazarlama yapan şirketlere ait bir reklamda görmüştüm ama malum o tip şirketlerden mal alıpda memnun kalana pek rastladım.
  • Arkadaslar hemen her sene evin badana isini ben yaparım, yapan arkadaslarda bilir rulo fırcalar normal fırcalara gore cok cok az damlatırlar. Bu adamlar da muhtemelen uzerinde calisip damlatmayı en aza indiren bir sistem gelistirmislerdir. Dogru olma olasılıgı yuksek.
  • Reklamda gördüğüm ve hatırladığım kadarı ile , boyayı o rulo'nun içerisine koyuyorsun.Tabi çalışma prensibini bilmeden kesin birşey söylemek zor ama , bencede damlatmaz.(En azından normal roluya göre)
  • fiyatı 5-10 ytl olsa hemen alırdım ama kargo dahil 52.50 ytl olunca bide sonuçta hüsran çıkarsa diye soruyorum benim çevremde hiç kullananı bırakın gören yok,o yüzden soruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.