Şimdi Ara

DAN BROWN 'KAYIP SEMBOL' ÇIKTI!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
60.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıkılmadan okuduğum nadir kitaplardır dan brown ın kitapları..
    Filmine gitmeyi düşünmüyırum..Da vinci ve melekler ve şeytanları okudum ama ikisininde filmine gitmedim..Millet kitabı okumadan filmine gidiyor..
    En iyisi kitabını oku , filmine gitmesen de olur.
  • merakla beklemekteyim...
    Kapağı çok güzel gözüküyor.
  • kitap türkçe olarak aralık ayında yayınlanacakmış arkadaşlar yayınevide "altın kitaplar".
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

kitap türkçe olarak aralık ayında yayınlanacakmış arkadaşlar yayınevide "altın kitaplar".

Şaka yapıyosun.
    Ciddi misin?
  • Kitabın konusuyla ilgili de çok çeşitli bilgiler geliyor. Edebiyat dünyasının Jack
    Bauer’i Dan Brown’un yarattığı Harvard’lı gösterge bilimci Robert Langdon, bu
    kitapta nelerle başedecek kimse bilmiyor. Brown da kitabı daha çok ama daha çok satsın diye, reklamvari laflar ediyor: “Beş yıllık araştırmamı 12 saatlik bir zaman dilimine dokumak benim için oldukça ilginç bir deneyim oldu.Langdon’un yaşamı çok hızlı…” Enteresan olan, bugüne kadar Türkiye’den bir kitaba
    verilen en yüksek parayı ödeyerek kitabın telif haklarına sahip olan Altın Kitaplar’ın dahi konudan haberinin olmaması. Hatta Dan Brown’un ajansıyla ABD’ye görüşmeye giden editör ve telif hakları direktörü Oya Alpar’a bile kitap hakkında bilgi verilmemiş. Alpar’ın, kitabın ABD ile aynı anda Türk okurlara ulaştırılması çabası da sonuç vermedi. Ve bir kötü haber daha: Kayıp Sembol, büyük ihtimalle TÜYAP Kitap Fuarı’na da yetişmeyecek ve ancak aralık ayında Türk okurların eline ulaşacak.

kaynak:http://www.chatyeri.net/dunya-bu-kitabi-bekliyor-kayip-sembol.html

• dan brownin sitesi harikaymis ya
  • Kayıp Sembol’e 24 saat koruma,

Dünya Dan Brown’un “Kayıp Sembol” kitabının satışa çıkacağı 15 Eylül için gün sayıyor.

Da Vinci Şifresi romanıyla dünya çapında üne kavuşan Amerikalı yazarın yeni kitabı için özel önlemler alındı. Kitabı basan yayınevi Random House, Kayıp Sembol’ü kilit ve 24 saat gözetim altında tutuyor. Özel bir yerde tutulan kitapları önceden görmesi gereken kişilerin gizlilik sözleşmesi imzaladığı da belirtiliyor. Yayınevi ilk baskı için ABD’de 5 milyon adet bastı. Random House yetkilileri 80 milyon satan Da Vinci Şifresi’nin rekorunun yeni kitapla tekrarlanılması arzusunda. Kitap aynı zamanda internetten satışa çıkarılacak.

kaynak:hürriyet
  • Okumak lazım
  • Türkiye'de ne zaman satışta? Aralık mı hala?
  • evet aralıkta
  • Arayıp küfür edicem resmen yayınevi'ne.

Neden tüm dünya'da 15 Eylül'de bizde taa 2010.

Bari adam gibi cevirseler de ilk baskıyı alanlar güme gitmesin.
  • Acaba ingilizcesini burada bulabilir miyiz? Harry Potter 7 çıktığı gün gelmişti.
  • ingilizcesini kitapyurdu.com dan temin edebilirsiniz orda var

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=453568&sa=45418255
  • arkadaşlar ben sadece da vinci şifresini okudum. diğer kitapları okumadan bu kayıp sembolu okursam bi kopukluk yaşarmıyım anlamadığım yer olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhamiselin

arkadaşlar ben sadece da vinci şifresini okudum. diğer kitapları okumadan bu kayıp sembolu okursam bi kopukluk yaşarmıyım anlamadığım yer olurmu?

olmaz
  • çok şükür kitap çıktı ya 5 yıldır dan brown a hasret kalmıştık ama aralığa kadar beklemek zorundayız olsun 2 ay daha bekleriz dan brown için değer bence
  • Ayıp yav. Aralığa kadar beklenir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kardes8

arkadaşlar tarihi değişmedi kitabın dimi?ben facebookdaki sayfasını takip ediyorum ama hiç tık yok.
    bide o kapakdaki vatikan değilki ABD parlemento binası yani Capitol Hill

iyi de kim oaraya vatikan dedi ki?
  • Dan Brown’un Kayıp Sembol'ü çıktı, uzun kuyruklar oluştu

Dan Brown’un beklenen kitabı ‘The Lost Symbol’ (Kayıp Sembol) dün payasaya çıktı, Avustralya, İngiltere ve ABD’de kitapçıların önünde uzun kuyruklar oluştu.

Özellikle İngiltere’de Dan Brown’un imzaladığı 200 kitabı almak isteyenler büyük izdiham yarattı. ABD’de 5 milyon, İngiltere’de 1 milyon basılan Kayıp Sembol’ün bir günde en çok satan kitap unvanını Harry Potter’dan alması bekleniyor. Danirmarkalı Christine Spliid, Londra’da sabah 04.00’te girdiği kuyruktan beklediği kitabı alarak ayrıldı. Kitabı alanlar ardından ilk bitiren olmak için yarışa başladılar. Avustralya Sidney Devlet Kütüphanesi’nde hızlı okurlar arasında ‘ilk kim bitirecek’ yarışması düzenleniyor. Sidney Devlet Kütüphanesi’nde bir kadın, Kayıp Sembol’ü ilk bitiren okur olmak için aralıksız okumayı sürdürüyor. Pek çok ülkede Kayıp Sembol’ü almayı başaran insanlar kütüphanelerde, parklarda ve banklarda kitabı okumaya başlayarak, kitabı ilk bitiren unvanını almaya çalışıyor.

Türkçe çevirisi dün başladı

DAN Brown’un son kitabı Kayıp Sembol’ün yayın hakkı Altın Kitaplar şirketinde bulunuyor. Kitap dün gece Türkiye’ye ulaştı ve çevirisi hemen başladı. Dan Brown’un daha önceki kitaplarını da Türkçe’ye kazandıran Petek Demir, Kayıp Sembol’ün de çevirisini yapacak. Kitabın 2 ay içerisinde Türkiye’de de yayınlanması bekleniyor. Altın Kitaplar’dan bir yetkili, Amerika’daki gibi ön sipariş alınamadığını için Türkiye’deki satışı öngörmenin mümkün olmadığını ancak Da Vinci’yi yakalamasını umut ettiklerini söyledi.

kaynak : hürriyet

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.