Şimdi Ara

DAN BROWN 'KAYIP SEMBOL' ÇIKTI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
60.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dan Brown un tüm kitaplarını okudum sayılır.Bir kaç tane var okumadığım eseri.Kitap konusunda Dan Brown ve Stephen Kingi tek geçerim.
  • Dan Brown'ın zaten kaç kitabı var da bir-kaç tanesini okumadım diyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sipahi

Dan Brown un tüm kitaplarını okudum sayılır.Bir kaç tane var okumadığım eseri.Kitap konusunda Dan Brown ve Stephen Kingi tek geçerim.

Tüm kitaplarini okumak için 4 kitap okumak yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black.Sabbath

quote:

Kayıp sembol ve Süleyman'ın anahtarı aynı kitap mı ?

Soruma hala cevap veren çıkmamış.

hayır.dan brown eylülde çıkacak kitabının ismini "süleymanın anahtarı" diye belirlemişti daha sonra "kayıp sembol" olarak değiştirdi
    greg taylorun yazdığı "süleymanın anahtarı ve şifreleri" ise dan brown un yeni çıkacak kitabı yani "kayıp sembol" ü ve içerisinde yer alacak konuları konu alan bir kitap.

• Kitap çıktı da, Türkçe çevirisini mi bekliyoruz?
  • yok daha çıkmadı amerika,kanada ve ingilterede çıkacak 15 eylülde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibosh___

yok daha çıkmadı amerika,kanada ve ingilterede çıkacak 15 eylülde

Evet aradan bu kadar zaman geçince hala çıkmadı diye düşündüğüm için tekrar sorup onay almak istedim. Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Onu bunu bilmem de adam holding oldu arkadaş,

Holding olmak için her hafta bir kitap yazmak gerekmediğini gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 9 Haziran 2009; 13:17:33 >
  • arkadaşlar kitapyurdu.com da kitabı sipariş edebiliosunuz ama 100 gün içinde tedarik ediyorlar ha bide ingilizce.
  • Hemmen alıyorum ve digerlerinin arasına koyuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

hayır.dan brown eylülde çıkacak kitabının ismini "süleymanın anahtarı" diye belirlemişti daha sonra "kayıp sembol" olarak değiştirdi
    greg taylorun yazdığı "süleymanın anahtarı ve şifreleri" ise dan brown un yeni çıkacak kitabı yani "kayıp sembol" ü ve içerisinde yer alacak konuları konu alan bir kitap.

Nasıl hayır?Adını değiştirdiyse içerik bakımından aynı kitap olmuyor mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: MissedCall

quote:

quote:

quote:

Nasıl hayır?Adını değiştirdiyse içerik bakımından aynı kitap olmuyor mu?

tamamda ben içerik farklı demedimki isim olarak farklı karıştırılmasın diye açıkladım.

• Haydi bekliyoruz bakalım
  • quote:

Da Vinci’nin Şifresi kitabının yazarı Dan Brown’ın merakla beklenen yeni kitabının 15 Eylül’den itibaren kitapçılarda yerini alacağı açıklandı. “Kayıp Sembol” ( The Lost Symbol) ismindeki kitabın büyük bir satış rakamına ulaşacağı ve yayımcılar ile kitapevlerini çok memnun edeceği şimdiden konuşuluyor.

Dan Brown’ın ismini duyuran Da Vinci’nin Şifresi adlı kitabı dünya çapında 81 milyon kopya satma başarısına ulaşmıştı.ABD’nin ünlü kitapevlerinden Barnes & Nobles şimdiden erken sipariş almaya başladı. Diğer yayınevleri de kendi çıkaracakları kitaplarını satış kaybı yaşamasın diye ertelemeye başladılar.

Söylentilere göre Dan Brown, kitabın yazımında ciddi sıkıntılar yaşadı. Özellikle Da Vinci’nin Şifresi kitabının başarısını yakalayamama korkusu sebebi ile büyük baskı yaşayan Dan Brown’ın kitabın çıkış tarihini sürekli olarak ertelettiği haberleri daha önce çıkmıştı.

Dan Brown’ın esas başarısının kaynağı olan Da Vinci’nin Şifresi aslında serisinin ikinci kitabı. Serinin ilk kitabı ise Melekler ve Şeytanlar. Kayıp Sembol ise serinin üçüncü kitabı olacak.

Kitabın konusu ise tam netleşmese de, Amerikan masonları ile ilgili olay yaratacak gizemler, iddialar ve entrikalar içerdiği dilden dile dolaşıyor.

Heyecanla bekliyoruz.

ALINTI

Benim bildiğim 2 tane daha kitabı var.Dijital Kale tekinin adı ötekini adını hatırlayamadım bunn 5. kitabı olması lazım.

Ayrıca Da Vinci yi ve Melekler Ve Şeytanı tavsiye ederim ikside süper kitaplar.

• Mümkünse filmi çekilmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Mümkünse filmi çekilmesin.

niye gayet güzel oluyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Mümkünse filmi çekilmesin.

niye gayet güzel oluyor.

Da Vinci şifresini izledikten sonra fikrim bu. Tabi ki beğenenler olabilir.
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • filmleri de gayet iyi oluyor bence
  • aslında melekler ve şeytanlar'dan sonra "ihanet noktası"nın filmi çok iyi olurdu.
  • arkadaşlar kitap çıktıktan 1hafta sonra Türkiye'yede gelecekmiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.