Şimdi Ara

DAN BROWN 'KAYIP SEMBOL' ÇIKTI!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
60.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce d&r dan aldım. Orjinal diliyle 45 tl'ye geldi. Oldukça kalın gibi geldi gözüme, umarım akıcıdır yoksa hayatta bitiremem :) nedense saman gibi kağıda basmışlar,biraz ikinci kalite gibi,belki maliyet düşürmek icin,bilemem.
  • Hadi bakalım. Yorumunuzu bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Az önce d&r dan aldım. Orjinal diliyle 45 tl'ye geldi. Oldukça kalın gibi geldi gözüme, umarım akıcıdır yoksa hayatta bitiremem :) nedense saman gibi kağıda basmışlar,biraz ikinci kalite gibi,belki maliyet düşürmek icin,bilemem.

Pahalı almışsınız ya. Gerçi bende ingilizceyi iyi bilsem paraya kıyar alırdım

Baskı kalitesi rezalet elime bi aldım resmen içi boş kutu gibi,çok hafif,ve bildigin saman kagıdına basılmış. Ne diyim haram olsun aldıkları 45 lira.

Altın Kitaplar'ı bilen biliyo zaten öyle bişey yapmazlar. Fiyatı da en fazla 30 ytl olur.
  • açıkçası aralık'ı beklemek istemedim. Angels and Demons'u da orjinal okumuştum ve çok hoşuma gitmişti.
    Dediğin gibi baskı ve kağıt kalitesi hiç iyi değil. Umarım Altın Kitaplar bunu kaliteli basar ve herkes rahat okur
  • sabahı beklemek zorundayım
  • Altın Kitaplar çıkarsın da okuyalım
    Arayı çok açmıştı. Bu iyi oldu.
  • Kitabın bir bölümüde Kartal F Tipi cezaevinde geçiyormuş.

LİNK SPOİLER İÇERİR

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12497771.asp?gid=229

LİNK SPOİLER İÇERİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 17 Eylül 2009; 4:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Kitabın bir bölümüde Kartal F Tipi cezaevinde geçiyormuş.

Spoiler var nan haberde. Okuyordum bodoslama.
    Allah'tan ucuz yırttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 17 Eylül 2009; 13:46:25 >
  • @PHI

Bende tam okuyordum, dedim hop dur, şşş.

Uyarı koyayım, sende alıntıya koy.
  • quote:

Kitabın bir bölümüde Kartal F Tipi cezaevinde geçiyormuş.

LİNK SPOİLER İÇERİR

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12497771.asp?gid=229

LİNK SPOİLER İÇERİR

aman ha vallahi az kalsın yazının sonunuda okuyordum dikkat

• D&R web fiyati 33.71 TL
    Orjinal almak isteyen arkadaşlara duyurulur.
  • Türk okuyucuların pek hoşuna gitmeyecek yerler var deniliyor
  • Dan Brown'ın son kitabında anlatılanlar Türkleri kızdıracak gibi. Kitapta öyle imalar var ki şimdiden olay yaratacak!...

Dan Brown'ın 'Kayıp Sembol' isimli kitabını Türkçe'ye çevirecek olan Petek Demir "Kitap, Gece Yarısı Ekspresi izleri taşıyor. İstanbul'da geçen bölümü Türkleri kızdıracak"

Petek Demir, Dan Brown'ın 'Dijital Kale' hariç tüm kitaplarını Türkçe'ye çeviren isim... ABD ve İngiltere'de satışa sunulan 'Kayıp Sembol'ün ilk örneğine dünyadaki yayınevleri editörleri gibi aynı anda ulaşan ve kitabı okumayı iki gün içinde tamamlayan Demir, kitabın İstanbul'da geçen bir bölümünün Türkler'i kızdıracağını söyledi.

KARTAL CEZAEVİNDE CİNAYET

9 yıldır çevirmenlik yapan Petek Demir, 'Masonlar'ın büyük bir sırrının çözülmesiyle' ilgili heyecan dolu romanda Türkiye'den bahsedilen bölümü şöyle özetledi: "Kitapta masonların arasına sızan ve büyük sırrın peşinde koşan kötü karakter, masonların üstadının oğluna tuzak kurarak uyuşturucuyla yakalanmasını sağlıyor ve Kartal F Tipi Cezaevi'ne atılmasını sağlıyor. Cezaevi müdürünün de yardımıyla, mason üstadının oğlu öldürülüyor. Cinayetle bağlantılı müdür de karanlık kişilerce ortadan kaldırılıyor.

HÜKÜMETLE BAĞLANTILARIMIZ VAR

Bu arada mason üstadına bir cezaevi yetkilisinin 'Sizin gibi para sorunu olmayan bir adam için her zaman opsiyonlar vardır. Hükümette bağlantımız var oğlunuzu çıkarabiliriz' diyerek rüşvet imasında bulunuyor. Dan Brown, daha sonra 'Türk' olduğunu özellikle vurguladığı müdürün Marmara Denizi'nin dibinde yattığını yazıyor." Demir, kitabı okurken biraz incinmiş sanki... "Bu kitap Türkleri kızdıracak" diyor ve gülerek ekliyor: "Her yerle ilgili yazacak güzel bir şeyler bulmuş ama İstanbul'la ilgili güzel bir şey bulamamış." "Kitap, biraz Gece Yarısı Ekspresi imgeleri mi taşıyor?" diye soruyorum. "Evet maalesef aynı izler var" diyor. Petek Demir, kitapla diğer dikkat çektiği noktalar şöyle:

Kitap 12 saatlik bir saat dilimi içinde Washington'da geçiyor.

Çok sürükleyici bir roman. Film izler hissine kapılıyorsunuz.
    Kitabın baş kahramanı 'Da Vinci Şifresi' romanının da başkahramanı olan Robert Langdon. Langdon, kadın kahraman olgun yaşlarında akıllı bir bilim insanı Katherine'le beraber masonların sakladığı büyük sırrı çözmeye çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

Türk okuyucuların pek hoşuna gitmeyecek yerler var deniliyor

Evet, varmış. Birşey olmaz. Adam vatikan hakkında o kadar şey yazdı, bizede dokundursun arada. Sütten çıkmış ak kaşık değiliz.
    Kitabı alınca öğrenmek lazım. Şimdi okuyunca tadı kalmaz.
  • Melekler ve şeytanların tadı damağımda kaldıydı, okuyum bi ara.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

Türk okuyucuların pek hoşuna gitmeyecek yerler var deniliyor

Evet, varmış. Birşey olmaz. Adam vatikan hakkında o kadar şey yazdı, bizede dokundursun arada. Sütten çıkmış ak kaşık değiliz.
    Kitabı alınca öğrenmek lazım. Şimdi okuyunca tadı kalmaz.

çıksa okuyacağız da

Bu adamı tutmuyordum fazla hiç bir kitabını okumadım ama bu sefer alacağım ...

• Neveu,Vittoria şimdi de Katherine.Bir kerede erkek erkeğe yapsın şu macerasını.
  • Aha yiyodum Spoiler'i az kalsın. Ucundan döndüm valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Merakla(
    />
    ) ve 4 gözle() bekliyorum.
    Melekler ve Şeytanlar gibi enfes kurguyu yaratabilen bi adamın bu kitabı da eminin şahane olacaktır. Robert Longdon geri dönüyor.

Katılıyorum.

• Bende dayanamıyorum mutlaka almam lazım, D&R web sitesinde iki farklı versiyonu var kitabın, US edition dandik basım heralde, diğeri acaba hardcover mı, hardcover lar genelde iyi basım olurlar, onumu alsam?
    http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000285861
    http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000285864

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.