Şimdi Ara

Danabol Kullanmaya Basladım Burnum Kanıyor normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar güzel bi beslenme prohramıyla birliktte pazartesi gününden beri(4 gündür) danabol içmeye basladım.Şimdi uyku düzenim kötüydü bende dün aksam 5-6 gibi uyandım sabah 4-5 e kadarda uykum gelmedi en iyisi hiç uymayayım aksam yatarım dedim ve uyumadım mezun yks ögrencisiyim ders çalışıyordum sabah 6-7 gibi burnum kanadı ama sanki biri 3-4sn musluk açmış sonra kapatmış gibiydi.Neyse şimdi 2 saat önce kadar bidaha danabol aldım 15dk öncede yine aynı şekilde burnum kanadı sizce danabolle alakalımıdır bu durum

• yusuf1627 Y kullanıcısına yanıt
    İlacın içinde çıkan yazıyı oku bakalım yan etkisi varmıymış orada yazar hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam bende içinden yazı fln çıkmadı direkt ilacın kendisi geldi

• https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxfJ_pvDFgkBiGWP5f9uRGQ4I82Egdcg8JcQ&s

buna benzer şekilde direkt geldi salondaki hocam aracılıgıyla aldım onun takibinde kullanıyorum

İnternetten bir bakayım hocam bazen bunların içindeki yazılar orada yazıyor

Hocam bu ilaç kan basıncını artırıyormuş büyük ihtimalle bu nedenle burnunuz kanamaya başlıyor

• hmm anladım hocam ben yarın bi saglık ocagında kan testi verecegim haftayada karacigerime baktırayım diyorum ama oyle çokta ciddi bir durum yoktur degilmi

• ya bide şöyle burnum kanadıgında kan sadece sol burun deliginden geliyor iki defa da oradan aktı sadece,benim çok küçükkende sol burun deligim kanamaya baslamıştı ve durduramamıştık hastanede müdahale edilmişti ve yine sol burun deligim arada kanıyor doktor küçükken kanadıgında şey demişti basını havaya kaldırıp peçeteyle burnunu sık kanama durur oyle yaptıgımda kanama duruyor acaba zaten çocukluktan beri öyle oldugu için sol burun deligimdeki damarların basınca dayanma eşigi zaten düşüktür ondan olablirmi

• trol başlığı oldugunu düşünsem de ciddiye alıp cevap vereyim. delirdiniz mi olm siz 60'lardan kalma, zararı faydasından çok olan hem de oral bir steroid kullanıyorsunuz?

Kardiyovasküler gerginliği artırdığı için kan basıncını ve trigliseritleri olumsuz etkiler ve burun kanaması yapabilir. aslında diğer yan etkilerini özellikle östrojenik yan etkilerini düşününce burun kanaması nur nimet.
    çoğunlukla su tutturduğu , kadınsı durumlara sebep olduğu, el ve yüzde kıllanmaya sebep olduğu, karaciğer yıkımı ve kalp rahatsızlıkları boy gösterdiği, bırakıldıktan sonra ağır depresyona neden olduğu için kimi vücutçular bu steroid yüzünden intihar etmiştir. aslında bu kadar yan etki ve bozuk fizik sonrası ölüp kurtulmak da en iyisi, adamlara haK veriyorum.

steroid kullanacak iseniz , müsabık sporcu yetiştiren adam gibi bir hoca bulup doğru düzgün bir kür yapın.

bu arada, bir zamanlar bizim mersin adana mısır çarşılarnda dandik protein tozlarının içine Dianabol karıştırıp satarlardı. hayvan gibi şu tutturduğu için de kullanan kişi "protein tozu süperdi " der kutu kutu alırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 16 Ağustos 2024; 9:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.