merhaba arkadaslar güzel bi beslenme prohramıyla birliktte pazartesi gününden beri(4 gündür) danabol içmeye basladım.Şimdi uyku düzenim kötüydü bende dün aksam 5-6 gibi uyandım sabah 4-5 e kadarda uykum gelmedi en iyisi hiç uymayayım aksam yatarım dedim ve uyumadım mezun yks ögrencisiyim ders çalışıyordum sabah 6-7 gibi burnum kanadı ama sanki biri 3-4sn musluk açmış sonra kapatmış gibiydi.Neyse şimdi 2 saat önce kadar bidaha danabol aldım 15dk öncede yine aynı şekilde burnum kanadı sizce danabolle alakalımıdır bu durum
İşletmem için google maps üzerinden müşteri bulma
Merhabalar işletmem için google maps üzerinden potansiyel mağazalara ulaşıp onlarla iletişime geçmek ve satış için pazarlama yapmak istiyorum fakat işletmeyi direkt ararsam calisanlara denk gelebilir ve pekde ciddiye alinmayabilirim onun yerine direkt mağaza sahibine ulaşsam en azindan ona ilk konuşmayı yapsam daha etkili olabilir diyorum. Sizce maps üzerindeki mağazalarin sahiplerinin numaralarina nasil ulaşırım
Mezunamı kalayım ' yıllık mı yazayım
merhabalar bugun sonuclar acıklanacak en fazla 2 yıllık pc programcılıgı kazanacak kadar bir sonuc bekliyorum uludag üniversitesi pc programcılıgı yazarım diye düşünüorum ama şimdilik fikrim değişti gibi ben tekrar denesemmi diyede düşündüm.Babamla birlikte güvenlik sistemi sattıgımız bir işimiz var hali hazırda ticaretin içerisindeyim çok büyük degil ama büyüme sansımız var hem iş hem ders aynı anda olurmu bilmiyorum olursada max 4-5 saat ayırabilirim derse bazı günler boş oluyoruz o zaman tabi daha cok vakit ayırabilirim ayrıyeten ben 18 oldugum için kendi adıma şirkette kuracagım bu sene içerisinde yani zaten bir çizgide gidiyorum ama üniversite içinde bu sene bi yer yazmak istiyorum fakat gelecek gibi degil seneye koçluk alıp tekrar devam edeyim diyorum hem iş hem dersi aynı anda götürecek bi çalışma ile düzgün bir 4 yıllık mühendislik gelir diye düşünüyorum sizce ne yapayım 2 yıllık pc programcılıgına gideyimmi yoksa kalayımmı 1 sene daha veya dgs ile pc programcılıgından 4 yıllık bi mühendisligemi geçeyim cok zorolur kontejanlar az fln diyolar o yüzden pek mantıklı bulmadım
Gigabyte Aorus 5 SE4 vs Lenovo LOQ
bu iki laptoptan birini alacagım fiyatlar hemen hemen aynı ödeme seçekleri güzel sizce hangisini alayım
Rtx 3070 vs 4060 laptop
Merhaba arkadaşlar kendime laptop alacagım normalde masaüstü ve laptop arasında kaldım. Aynı paraya 4070 masaüstü toplayabiliyordum ama vazgeçtim laptop almaya karar verdim.
En ucuz Lenovo Legion 5 15ACH6H 82JU00EATX Ryzen 7 5800H 16 GB 2 TB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion 5 15ACH6H 82JU00EATX Ryzen 7 5800H 16 GB 2 TB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 31.407,04 TL'den başlayan...
Bu laptopu buldum 3070 ama 4060 da DLSS 3 var ikisi arasında kaldım. Sizce 4060 laptop mu alayım yoksa 3070 de kurtarır mı? Kendim yazılım ve mühendislik uygulamaları üzerinde çalışacagım. Ayrıca oyun da oynamak istiyorum. Güncel oyunları Full ayarlarda oynamaya da yeter mi bu laptop?
Bir de bu var ne tavsiye edersiniz bana?
İnstagram Android sorunu
merhabalar instagramda şirketimizin hesabı için redmi note 8 pro telefonum üzerinden paylaşım yaptıgımda resimlerde sorun yok fakat videolu ve arkaplanına müzik ekleyip editledigim bir videoyu paylasıyorum paylasıldı diyor hikayey girip baktıgım zaman görüntü kalitesi bozulmus kesik kesik pikselleniyor ve videounun orjinalinde olan sesi eklememiş vaziyette paylaşmıs bu sorunu nasıl çözerim
Açık Ögretim Sınavları
merhaba yarın şu sınavlara girecegim ilk defa girecegim için kolay mı yoksa zor mu olur bilemiyorum sizce ne yapmalıyım.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.069 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sporların Gündemi