Şimdi Ara

Mezunamı kalayım ' yıllık mı yazayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bugun sonuclar acıklanacak en fazla 2 yıllık pc programcılıgı kazanacak kadar bir sonuc bekliyorum uludag üniversitesi pc programcılıgı yazarım diye düşünüorum ama şimdilik fikrim değişti gibi ben tekrar denesemmi diyede düşündüm.Babamla birlikte güvenlik sistemi sattıgımız bir işimiz var hali hazırda ticaretin içerisindeyim çok büyük degil ama büyüme sansımız var hem iş hem ders aynı anda olurmu bilmiyorum olursada max 4-5 saat ayırabilirim derse bazı günler boş oluyoruz o zaman tabi daha cok vakit ayırabilirim ayrıyeten ben 18 oldugum için kendi adıma şirkette kuracagım bu sene içerisinde yani zaten bir çizgide gidiyorum ama üniversite içinde bu sene bi yer yazmak istiyorum fakat gelecek gibi degil seneye koçluk alıp tekrar devam edeyim diyorum hem iş hem dersi aynı anda götürecek bi çalışma ile düzgün bir 4 yıllık mühendislik gelir diye düşünüyorum sizce ne yapayım 2 yıllık pc programcılıgına gideyimmi yoksa kalayımmı 1 sene daha veya dgs ile pc programcılıgından 4 yıllık bi mühendisligemi geçeyim cok zorolur kontejanlar az fln diyolar o yüzden pek mantıklı bulmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf1627 -- 16 Temmuz 2024; 0:2:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.