Şimdi Ara

Dance.Acclaim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bu oyun super dance onlinenin ing. versionu diyebiliriz.Heralde Acclaim firması dekarona yaptılkları gibi bu oyunuda satın alarak bizlere sunmuş.Oyun herkesein sandığı gibi çocukçomalak oyunu deil baştan söyleyim.Open betası açıldığından beri oynuyorum bir hayli zorbir oyun.Başlangıcta acc alırken eğer kendi bilgilerimizdeki cinsiyeti male yaparsak oyundaki charımız erkek flame yaparsak oyundaki cinsiyetimiz kız oluyor neden kadın char acamıyorum diye yırtınmayın sonra.Başlangıcta dans class ceceneğini tıklayarak oyun kontrolleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.Başlangıçta oyuncunuzun üstünde 100000Coins.100000Puan.3Bonus ile başlayıp kendinize dilediğiniz elbiseleri (kazak,don,terlik,papuc,saç,sakal,ismimizin yanına avatar vs.vs.) alabilirsiniz.oyunun hotkeyleri zaten kolay anlaşılır sadece seçilen şarkının lvl,ine göre zorluk dereceside artıyor oyun gercektende mükemmel zaman geçirmek ve eylenmek için birebir her 3 lvl de bir oyun size bir şart koşuyor bunu yerine getirerek bir üst lvl,e yükselebilirsiniz sonra neden exp gelmior lvl atlamıor demein.Ayrıca bu oyun kore versionuyla birebir uyuşuyor malasıa,ya benzemes.Oyun open beta,sı yeni açılamsına rağmen bayağ yüksek lvl,li herifler var ve çok iyiler heralde hepsi malasıa versionunda oynayıp buraya gecmişler aralarında kendinizi ezik hissetmeyin.Hotkey,lere gelince müziğin ritmine göre sol alt köşeden yukarı doğru ok işeretleri kayıyor sizde bu ok işaretlerini doğru zamanda doğru yerde ister klavyenizin yön tuşlarını kullanarak isterde W.A.S.D tuşlarını kullanarak yakalıyorsunuz.Ben şahsen 2MOONS open beta olana kadar sadece bu oyunu oynayıp 2MOONS acıldındada devam edecem tekrar söylüyorum bu oyunu bebe oyunu sanmayın ve strese gelemeyenler oynamasın.Oyunda benim nick,im SEXY_BOY karşılaşırsak 1vs1 yaparız belki.

Resmi sitesi için TIKLAA
    Video için TIKLAA TIKLAA TIKLAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 22 Ocak 2007; 0:28:24 >

• Yandan gecen tuslara 400 er defa basıyorum miss veriyor 50 defa denedim , oyunlara girdim ordada az puan yaptım.Acayip derecede stres yapan bir oyun.Dünyada bilgisayar yüzünden biri ölürse bu oyun yüzünden ölür kusura bakamayın.Direk shift delete yaptım.
  • bu oyunda sadece dans mı edıon oyleyse hıc ındırmeyın bence
  • OYUNUN OPEN BETASI AÇILMADI CLOSED BETA DA OYUN.yanlış bilgi olmasın.zaten o 1milyon points, coins falan da o yüzden veriliyo.Open betada 0dan başlıycaksın yada çok düşük bir rakamdan.Ayrıca oyun gerçekten zor öyle başlayıpta 3 lvl den sonraki şarkıları görüp yapamıyorum diye ağlamayın gerçekten çok çalışmanız lazım.Tekrar söylüyorum oyun gerçekten ve gerçekten zor ama eğlenceli bana göre.Bende bıraktım gibi bişe zaten voyage century e başlıycam.David bi davetiye atsaydı şimdi 2moons ta olucaktım ama neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 22 Ocak 2007; 17:48:33 >
  • şarkılar harika,karakterlerin dansları müthiş,çok güzel bişey deneyin bence
  • videoyu izledim ama çok zor geldi tuşlara o kadar seri basmalısınızki...
  • Evet şahsen ben indirdim acaip zor ama çalışınca elin alışıyo Girls vs. Boys yapıoz hep yenilioz benden
  • Evet arkadaşlar ben oynamayı bayağ öğrendimgercektende çok zevkli tabi başlarda bütün oyunlar zor gelir biraz zaman harcayınca ve adamınız dans ederken onu izlemek yerine sol köşeden fırlayan ok,cuk lara konsantire olursanız başarılı olucanıza eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 1 Şubat 2007; 18:14:07 >
  • ben oynıorum oynamasınada bi turlu giydiremiorum itemleri alıorum ama ustumden cıkıo
  • video yu izlemeden önce içimde bi heves wardı ama video daki tyşların hızını görünce vazgeçtim
  • ilk olarak tereddutluydum ama gercekten guzelmis tuslarin hizina fazla aldanmayin insan alisiyo ve habire basmamakta fayda var. harika bir oyunmu muzikleri cok iyi. il defa kardeslerimde sevdi hep berarber yarisiyoz. harika bence
  • herkez oyundaki adını yazarsa buluşabilriz Benim Bboy
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

video yu izlemeden önce içimde bi heves wardı ama video daki tyşların hızını görünce vazgeçtim

Oraya gerçek pro.ların videolarını koydum vede sound,lar cokzor.Ama oyundaki sound,lar sandığın kadar zor deil,bütün müzüklerin belli bir zorluk seviyeleri var ve bu seviyeyi kendin ayarlıyorsun hızı bile.

quote:

Orjinalden alıntı: nacro

ben oynıorum oynamasınada bi turlu giydiremiorum itemleri alıorum ama ustumden cıkıo

Evet arkadaşım seninde problemin araştırmacı olmayışındır.Üstüne istediğin elbise vs.vs.vs. aldıktan sonra shop,da sağ altta MYROOM yazan bir yazı var oraya tıkla vede karşına gelen odadan en sağdaki elbise dolabına tıkla vede istediğin elbiseleri çift tıklayarak giyebilirsin.

• Oyunda senin kabiliyetine gore secebiliyosun oyun gercekten cocuk oyunu deil. Kabiliyet ve refleks ister gozde lazim lvl 3 oldu oynayan varsa gelsin group kurak.

Edit:Bide merak ettigim bu oyunda bo mu var cunku biri oyunuyodu lvl 8 wedding coursa aldim adam A ile bitirdi lvlide 3 idi nasil olyo bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 3 Şubat 2007; 16:55:11 >
  • Oyunda en azından şu an için hack bot vs olduğunu sanmam çünkü daha betada hem oynayanların yarısı oyunu iyi bilen kimseler belkide 3.4 yıl oynamış kimseler.Hem bende 4 tane 10 lvl char kastım vede hala yeni char açıp 1 lvl den devam ediom kendimi geliştirmek için son bişey daha oyunu başlangıçta 4 tuş ile oynuyoruz sonra yeterli olmadığını farkedip rakamı 6,ya çıkarıyoruz ve daha ilerde 8 tuş oluyor yani piyano çalmak gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.