Şimdi Ara

dandik benzin sonrası motor arıza ışığı(oksijen sensörü hatası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
18.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik yerden akaryakıt alırsın motora zarar verir, dandik yerin üç kuruşluk indirimine tav olursun, arabana zarar geldiğinde o zararı gidermek için tav olduğun üç kuruşun bin katı kadar parayı ustaya verirsin. 2 yıldır bir kez lukoil den mecbur kaldığım için yakıt aldım onun dışında hep, shell den alırım. Bir kez de petrol ofisinden almıştım, nadir olarak da opetten almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

Bu söyledinizi hangi anlamda kullandınız acaba?

Konu sahibi arkadaşa bende Transportera remoilden çok aldım sonra motor arıza ışığı yaktı.Yakıttandır dediler elektriksel bir hatadan dolayı çıktı.Tamir edemeyen ustalara 200tl para verdim tamir eden uataya 20 tl verdim.

konu sahibinin elektiriksel problem değilse? yakıttan ise?

arkadaşlar,

arabayı bir kaç kez yüksek devir yaparak sıkıştırdım ışık söndü.

ayrıca benim şöyle bir problemim daha vardı ; klimayı açınca rölantide devir dalgalanıyordu , kalkışlarda rölanti devri çok düşüyor ve silkeleme yapıyordu kalkışta hassas olmazsam.

bu sorunlar sebebiyle oto elektrikçi/klimacı boğaz kelebeğini temizledi. Ve sorunum düzeldi.

muhtemelen arıza ışığının yanma sebebi de boğaz kelebeğinin pis olmasıydı.

Yanlız boğaz kelebeğinin temizlenmesinden sonra bu sefer de vites yükseltirken (ayağımı gazdan çekip debriyaja basma) sırasında devir hafif yükseliyor ayağım gazda olmamasına rağmen. mesela 3000 devirden 3200 devşre çıkıyor

bu normal midir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeybek1982

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

Bu söyledinizi hangi anlamda kullandınız acaba?

Konu sahibi arkadaşa bende Transportera remoilden çok aldım sonra motor arıza ışığı yaktı.Yakıttandır dediler elektriksel bir hatadan dolayı çıktı.Tamir edemeyen ustalara 200tl para verdim tamir eden uataya 20 tl verdim.

konu sahibinin elektiriksel problem değilse? yakıttan ise?

arkadaşlar,

arabayı bir kaç kez yüksek devir yaparak sıkıştırdım ışık söndü.

ayrıca benim şöyle bir problemim daha vardı ; klimayı açınca rölantide devir dalgalanıyordu , kalkışlarda rölanti devri çok düşüyor ve silkeleme yapıyordu kalkışta hassas olmazsam.

bu sorunlar sebebiyle oto elektrikçi/klimacı boğaz kelebeğini temizledi. Ve sorunum düzeldi.

muhtemelen arıza ışığının yanma sebebi de boğaz kelebeğinin pis olmasıydı.

Yanlız boğaz kelebeğinin temizlenmesinden sonra bu sefer de vites yükseltirken (ayağımı gazdan çekip debriyaja basma) sırasında devir hafif yükseliyor ayağım gazda olmamasına rağmen. mesela 3000 devirden 3200 devşre çıkıyor

bu normal midir acaba?

boğaz kelebeği zorunlu olmadıkça temizlenmez sanırım(sizin durum ciddi olduğundan temizlenmesi yararlı olmuş zaten hata değil), yani biraz kirlense belki düzelir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.