Şimdi Ara

Danganronpa 2 Goodbye Despair türkçe yama var mı bir şans?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunun türkçesini gerçekten çok istiyorum var mı buna el atabilecek bir babayiğit? Oyun tamamen diyalog olduğu için çok zor biliyorum gerekirse çeviriye ben de yardım ederim ingilizcem çok iyidir ama oyun çevirileri nasıl oluyor hiçbir fikrim yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Danganronpa 2: Goodbye Despair Türkçe Yama Mevcut mu?

Japon yapımı macera ve gizem oyunu Danganronpa serisini Türkçe olarak oynamak isteyenler için müjdeli haberlerimiz var. Danganronpa: Trigger Happy Havoc'un ardından gelen devam oyunu Danganronpa 2: Goodbye Despair için Türkçe yama mevcuttur.

Türkçe topluluk tarafından geliştirilen bu yama, oyunu Türkçe altyazılı olarak oynamanıza olanak tanır. Yamayı indirmek ve kurmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Danganronpa 2: Goodbye Despair Türkçe Yama Dosyasını İndirin: Çeşitli oyun indirme platformlarından yama dosyasını indirebilirsiniz.
    • Yamayı Çıkarın: İndirdiğiniz RAR veya ZIP dosyasını çıkarın.
    • Oyun Dizinine Kopyalayın: Çıkardığınız dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayın. Genellikle oyunun kurulu olduğu dizin şu şekildedir:
      • Steam: Steam\steamapps\common\Danganronpa 2 Goodbye Despair
      • GOG: GOG Games\Danganronpa 2 Goodbye Despair
    • Oyunu Başlatın: Oyunu Türkçe altyazılı olarak oynamaya başlamak için oyunu başlatın.

Dilerseniz Danganronpa V3: Killing Harmony ve Danganronpa: Trigger Happy Havoc oyunları için de Türkçe yamalar mevcuttur. Bu yamalar sayesinde Danganronpa serisinin tüm oyunlarını Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Not: Türkçe yamalar, oyunun lisanslı bir kopyasına sahip olmanızı gerektirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk oyunu nasıl oynadın Türkçesiz? Danganronpa serisi Türkçe'ye çevrilecek türden oyunlar değiller bu arada, saçmasapan bir şey haline gelirler. Ki 2'yi çevirsen bile V3'ü çevirecek adam bulamazsın.
  • Anime temalı oyunlara çeviri gelmiyor.
  • Ben iki oyunu da ingilizce oynadım oynamasını istediğim kişiler var o yüzden türkçeye çevrilmesini istemiştim. İlk oyunun özeti zaten anime olarak var ama 2. oyuna ingilizce bilmeyenler için hiçbir erişim yok. Her ne kadar olmayacak duaya amin demek gibi birşey olsa da şansımı denemek istedim.
  • SilentDoom hocam dosyaları açsam sen çevirir misin? Benim böyle oyunlara ilgim yok ama ilgisi olanlar için elimden de anca bu geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.