Bildirim
dar kesim takım elbise / kruvaze
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tweene bakabilirsin orda çok ucuz fiyatlar -
ap -
hocam en ucuzu 500 kağıt bana en pahalısı 200 lira takım lazım -
Süvari F/P konusunda diğerlerinden iyi bence.
Ama daha kalite bişeyler istiyorsan Kiğılı'nın kampanyaları oluyor sezon sonlarında o zamanlar düşürmeye bak derim. -
öncelikle teşekkürler,
hocam o kadar kalita kokması gerekmiyor sadece özel günlerde giyilecek.rahat olsun, dar kesim olsun yeter -
ap -
ap -
sarar 200 lira
altınyıldız nano teknoloji 299 lira
ds damat 200 lira
kiğili dar kesim yok dedeler için kiğılı -
quote:
Orijinalden alıntı: bjklee18
sarar 200 lira
altınyıldız nano teknoloji 299 lira
ds damat 200 lira
kiğili dar kesim yok dedeler için kiğılı
hocam emin misiniz o kadar ucuz olur mu sarar ile damat'ta?
başka bilen arkadaşlar varsa buyursun.kumaş kalitesi açısından ne yapmak gerek? yoksa l.j arkadaşımın dediği gibi süvari'ye gidecem -
apapappap -
başlangıç fiyatları birde bn outlet magazalarının fiyatlarını not aldım bnde hiç bilmiyordum sizin gibi classic giyinmeyi boy 180 kilo 93 bnm ceketle pantalon arasında 2 beden fark olduğu ve iflahı olmadığı için bn blazer ve pantalon aldım dar kesim giymek istiyorsanız vucudunuzda 1 gram ya body gibi sporlarla uğraşmamanız lazım -
zaman olmuyor ki hocam uğraşamıyoruz sporla :'( bu gidişle süvari'den alacağım herhalde 170 kaymeden başlıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X