Şimdi Ara

Dar pantolan giyen erkek sizce ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
9.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giyer giymez onu bilmemde şu kısmı iyi demişşin: "Şimdikiler hem daha pahalıya yırtık pantolon alıyorlar hemde fakirliklerini belli ediyorlar (maddi fakirlik değil, anlayana...)"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sığ görüşlü insanlar var hâla, insanları kıyafetlerine göre yargılıyor pabucumun gelenek bekçisi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saçmalayanlar diz boyu oğlum 10 sene öncesinin modasına bakın fotolara filmlere dizilere falan saçma sapan tasarımlar bol leş kıyafetler iğrenirsiniz tıpkı 80 lerde uzun sivri yaka gömlekler ve ispanyol paça kotlar çok kötü.

Moda son 5 senedir Slim Fit olarak giriyordu bu modaya uygun deri mont ceket gömlek ve takım elbiseler vardı şimdi kazaklar sweatler şortlar iç giyim bile slim fir olmuş bence olması daha iyi sebebi vücuda oturmasıdır hanş cuk oturmuş dersin ya o hesap daha iyi duruyor dediğim gibi varsa 5-10 sene önce ki fotolarınız karşılaştırın bu moda daha iyi açık ara hemde.

Slim Fit üstü Skinny bide Super Skinny çıktı pantolonda jean için konuşuyorum slim hafif dar öyle aman aman dar değil skinny hem tam dar hemde bacakları sarıyor ortaya kötüden ziyade bence daha iyi görüntü çıkıyor tayt gibi durmuyor yani tayt gibi duranlar ya bacakları çok geniş futbolcu bacağı gibi ya da aldığı pantolon aşırı dar küçük beden aldığı için tayt gibi görünüyor mesela Q7 nin giydiği açık yeşil pantolon geldi gözümün önüne.

Abi internette manken ölçüsü yazıyor ve üzerinde görüyorsun tayt gibi duran pantolona rastlamadım o onu giyen erkekte beni veya bizi ilgilendirmez demek ki giyinmeyi bilmiyor dallama kızlara özenmiş olabilir bide tayt olayına veya super skinny kadına gider mağlum çok çekici oluyorlar lakin o darlıkta kıyafetlere nasıl sığıyorlar anlamadım.

• Daşşaklari acımıyor mu acaba ben giysem daşşaklarim acır

• quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Varikosel hastalığı adayıdır. dikkat edin. Dar giyecem diye takımlardan olursunuz .
    bana 10 sene evvel ürolog tarafından grade 2 varikoselsin denildi
    ancak tahlilleri gösterdiğim kadın doğumcu sende sorun yok dedi
    çok şukur sorun olmadığını 3 defa gördüm
    hatta bir ara vazektemi düşündüm
    çok şukur o hataya da düşmedim

• Ben hiç yakıştıramıyorum, giyeni yanımda da dolaştırmam.(büyük konuştum gibi hissettim)

Ayrıca yüzlerce başlık var.

"Kısırlığa neden olabiliyor" :
    "Varis ve kısırlık" :
    Yasev Life
    Dar Kot Pantolonlar Tehlike Saçıyor!
    http://yasev.com/erkek/750-dar-kot-pantolonlar-tehlike-saciyor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 20 Ekim 2019; 23:28:13 >

• Kardeş bizde dar giyiyoruz da vurdurmak falan nedir? Bol giyende hanzodur böyle mi diyelim

• sen full bol giy iddiacı bacakların ve popon ile .
  • LLithya kullanıcısına yanıt
    Erkek adam altına regular fit çeker. Bunun aması felan yok. Dar paça giyip karı gibi oranı buranı belli edeceksin ondan sonrada ortalıkta ben erkeğim diye gezeceksin :D Var mı lan böyle dünya? İyi o zaman git bir tanede babana al beraber kol kola gezersiniz. :D
  • Hem dar hemde yırtık pantolon giyiyorum. Sana göre erkek olup olmamam emin ol umrumda bile değil. Ama sende şunu bilmen gerekiyor sen ise benim gözümde cahilsin. Ve işin kötü tarafı sadece dar ve yırtık giyinenler böyle düşünmüyor senin hakkında (:
  • Latex tayt giyiyorum çok rahat. Tavsiye ederim.

• TheDeadLy kullanıcısına yanıt
    De'ler ayrı olacak, filan değil falan.

• ılıktır.
  • SANANE ...
  • Emre Belezoğlunun sizin gibiler için bir sözü var,o pantolonu bir de çıkarınca alalım o yorumu

Dar pantolan giyen erkek sizce ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 21 Ekim 2019; 12:6:12 >
  • Babanız böyle giyse demiş bi de. O zaman o da onun babasına uysun, böyle böyle yaprakla örtelim uzuvlarımızı? Kafalara bak anasını satayım.

• Ben nereye girsem dar kesim görüyorum. Normal kesim kot aramayı bıraktım zaten, artık kumaş ve keten pantolonlar bile dar kesim.
  • SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.SANA NE.

• Giyemediği için kıskanmış konuyu açan arkadaş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Dar pantolonun çeşitleri var kardeşim. Tamamen bacağa yapışan skinny pantolonlardan ben de hoşlanmıyorum, ancak normal dar kesimleri seviyorum. Zaten piyasada bol kesim pantolon bulmak zor.

Bu arada dar pantolonlara karşı bu denli eleştirel yaklaşan insanların şişko ve koca götlü olduğunu düşünüyorum, kıçları günümüz modasına uymadığı için rahatsızlık duyuyorlar. Siz hip hop pantolon giyin
    Baya güldüm ve dediğiniz doğru, kuzenim şişmandı birkaç sene önce dar pantolon giyenlere sallardı, şimdi kilo vermiş kendiside giyiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 21 Ekim 2019; 20:51:44 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.